Почався мій ад...Як бути

• Автор теми Автор теми Kateginka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 228
  • Перегляди Перегляди 10K
Все банально як у всіх. Почалося з одного займа. Зараз 14. Прострочки вже по 4 . Дістали до краю. Особливо Maney4you. Руки опускаються , не можу ні спати, ні їсти, ні щось робити. Підтримка дуже потрібна, мені здається, що все це пережити не можна. Не можу випустити телефон з рук і не знаю що їм казати. Розумію, далі буде ще гірше...Розгублена ...
У меня то 15мфо...как д*pa брала чтобы лонгировать... Теперь проснулась.Страх и нервы ничем не помогут. Поймите, что вы у себя одна и ваше здоровье и нервы гораздо важнее мнения всего села. Все у вас будет хорошо.Держитесь.

У меня то 15мфо...как д*pa брала чтобы лонгировать... Теперь проснулась.Страх и нервы ничем не помогут. Поймите, что вы у себя одна и ваше здоровье и нервы гораздо важнее мнения всего села. Все у вас будет хорошо.Держитесь.
Дякую. І у Вас все нехай вирішиться якнайкраще

Дякую за підтримку. На цьому форумі я прозріла.Але всеодно як нахлине..Не можу витримати. Сама розумію, краще б дітьми займалася.А я нічого не можу. І з чоловіком ніяк не наважуся відкрито поговорити
Это была моя ошибка. Поговорите лучше вы с мужем чем эти чмoшнuкu.Поговорите,полусите поддержку и спите спокойно.

Дякуючи всім вам - сьогодні я ❄. Ні з ким не говорю - і легше. Взавтра почне кредит +атакувати. Попереду манівео і єкеш. Страшно, знов починає труханити
І ще таке питання- якщо змінити картку, то з рахунку не зможуть знімати? Бо кожен вечір намагаються, але там нуль

І ще таке питання- якщо змінити картку, то з рахунку не зможуть знімати?
Нет, МФО не смогут. Исключение только если вы самому этому банку должны. Просто идите завтра на отделение и говорите, что у вас украли кошелёк с карточкой, нужно срочно заблокировать старую и получить новую.

Если у вас Приват, то за 15-20 минут эта проблема будет решена.
Сама в четверг-пятницу собираюсь в банк по этой же причине.

Нет, МФО не смогут. Исключение только если вы самому этому банку должны. Просто идите завтра на отделение и говорите, что у вас украли кошелёк с карточкой, нужно срочно заблокировать старую и получить новую.

Дякую

Можна самому заблокувати або подзвонити на гарячу лінію
Дякуючи всім вам - сьогодні я ❄. Ні з ким не говорю - і легше. Взавтра почне кредит +атакувати. Попереду манівео і єкеш. Страшно, знов починає труханити
І ще таке питання- якщо змінити картку, то з рахунку не зможуть знімати? Бо кожен вечір намагаються, але там нуль
МФО може знімати кошти лише з картки ,які засвічені у них...

Все банально як у всіх. Почалося з одного займа. Зараз 14. Прострочки вже по 4 . Дістали до краю. Особливо Maney4you. Руки опускаються , не можу ні спати, ні їсти, ні щось робити. Підтримка дуже потрібна, мені здається, що все це пережити не можна. Не можу випустити телефон з рук і не знаю що їм казати. Розумію, далі буде ще гірше...Розгублена ...
Смените симку и забейте просто на них.
Я це розумію, але як? Номер змінити не можу, вайбер теж. Працюю в освіті, зараз дистанційне навчання.Живу в селі. Кажуть, опозорять на все село. Розгублена вкрай
В чс их и все тогда.

Ага, и зарплату тоже не получать?) Не у всех сейчас карантин. Мы сейчас учеников распустили по домам, а нас директор распускать не особо спешит.
Як це не спішить? По всій Україні дистанційне навчання.

а че перестать общаться?)можна с них прикол тянуть немного закон почитав )
На первых днях мало кто способен хладнокровно вести с ними беседу)) это позже приходит...когда перестаем бояться))

На первых днях мало кто способен хладнокровно вести с ними беседу)) это позже приходит...когда перестаем бояться))
Беседа ( диалог ) изначально подразумевает минимум двоих адекватных визави ... ты там видела/слышала адекватных ? ))

Беседа ( диалог ) изначально подразумевает минимум двоих адекватных визави ... ты там видела/слышала адекватных ? ))
Та я не общаюсь до сих пор)) не вижу смысла...но некоторым нравится общаться))

Та я не общаюсь до сих пор))
Я такака самакака ;) ... "хиперОБШЫтЭльный" с ними ... хотя есть мысля после празднования годовщины поднять и спросить : " Вот тебя реально не 3ае6ало, бо меня нет, а ты как сам?"

а я иногда общаюсь под настроение)ну правда общением это не назвешь они терпят)

Назад
Угорі