forzapups
Форумчанин
- Дописи
- 18
- Реакції
- 10
- Бали
- 3
forzapups не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Закрив crepsee, єдине що змінилось за місяць. Спочатку я взагалі не планував їх закривати, все що вони робили це розсилали СМСки усім підряд і мене це не особливо хвилювало. Не хвилювало до того моменту, поки вони десь не знайшли фотки моєї дружини і не зробили з нею колаж. Довелось закривати, бо за себе мені в принципі байдуже, а для неї то було би занадто. Спочатку домовився за тіло + комісія, це все на 2 платежі з паузою в місяць, а сьогодні написали з пропозицією за тіло. Я закрив одним платежем за тіло, по закриттю прислали справку про закриття - знаю що вона нічого не варта, сподіваюсь більше з ними не доведеться перетинатись, бо начитаний історіями як вішали кредити рандомні на людей.
За решту кредитів поки особливо не думаю, пропонували закрити якийсь кредит за тіло на 4 платежі, але відмовились надати гарантійний лист, то я відмовився, хоча міг внести той платіж одразу. З новою сімкартою живеться набагато спокійніше, не сіпаюсь від кожного виклику, коли вмикаю стару сімку приходить по 50 смс різніх з пропозиціями, але поки грошей все одно немає. Здивований що ще ніхто не подав до суду
Афигеть просто,найти фотки жены и делать с ней коллажи всякие для угрозы ,разве это законно вообще ?Какие же они зверюги это *****ц