Щоденник Початок закриття кредитів на 300к

• Автор теми Автор теми iliaeagles
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 3K
Закрив crepsee, єдине що змінилось за місяць. Спочатку я взагалі не планував їх закривати, все що вони робили це розсилали СМСки усім підряд і мене це не особливо хвилювало. Не хвилювало до того моменту, поки вони десь не знайшли фотки моєї дружини і не зробили з нею колаж. Довелось закривати, бо за себе мені в принципі байдуже, а для неї то було би занадто. Спочатку домовився за тіло + комісія, це все на 2 платежі з паузою в місяць, а сьогодні написали з пропозицією за тіло. Я закрив одним платежем за тіло, по закриттю прислали справку про закриття - знаю що вона нічого не варта, сподіваюсь більше з ними не доведеться перетинатись, бо начитаний історіями як вішали кредити рандомні на людей.

За решту кредитів поки особливо не думаю, пропонували закрити якийсь кредит за тіло на 4 платежі, але відмовились надати гарантійний лист, то я відмовився, хоча міг внести той платіж одразу. З новою сімкартою живеться набагато спокійніше, не сіпаюсь від кожного виклику, коли вмикаю стару сімку приходить по 50 смс різніх з пропозиціями, але поки грошей все одно немає. Здивований що ще ніхто не подав до суду

Афигеть просто,найти фотки жены и делать с ней коллажи всякие для угрозы ,разве это законно вообще ?Какие же они зверюги это *****ц

Афигеть просто,найти фотки жены и делать с ней коллажи всякие для угрозы ,разве это законно вообще ?Какие же они зверюги это *****ц
Незаконно. Но, увы, никто ничего не может сделать

Цікаво по якій причині вже третій раз так сталось?
Два попередні допомогли закрити родичі - вот и весь секрет

а по другому они долги не выбьют. старый действенный метод, особенно если в суд пойти не могут. Правда не на всех работает, но многие платят

Останнє редагування:
Ось і настав той самий день, коли на мене подали до суду швидкогроші, ціна позову 45к.
Хто якого адвоката порадить?)
Знімок екрана 2025-12-10 о 17.15.26.webp

Ось і настав той самий день, коли на мене подали до суду швидкогроші, ціна позову 45к.
Хто якого адвоката порадить?)
Знімок екрана 2025-12-10 о 17.15.26.webp
Адвоката порадити не можу, але був з ними суд - суддя сам познімав всі штрафи, залишив лише тіло+ % не більше 1% в день. Тому сума зменшилася сама. Пробувала домовитися з ними після подачі позову - не захотіли.

Пройшло трохи більше ніж місяць. Вчора закрив два кредити, ТОВ Макс кредит (Treba credit) за 9600 - тіло було 10000. Та від них же lehko credit за 4928 - тіло було 5500. Ще віддав знайомому 150$, думаю далі буду віддавати друзям борги, бо МФО нікуди не дінуться, а псувати відносини з близькими не хочеться. Вони то все розуміють і не тиснуть, але мені самому не приємно
Залишається дуже багато, але я краще став керувати сімейним бюджетом + трохи додали до зп, то стало легше трохи віддавати борги
Яке у вас було протермінуваня по цим двом до того як вони запропонували тіло ? Дякую

Назад
Угорі