Щоденник Початок закриття кредитів на 300к

• Автор теми Автор теми iliaeagles
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 3K
Як довго вас кошмарили sunCredit? У мене другий день протермінування присилають смс що завтра буде обзвін номерів які вказані в договорі, але я договір прочитала декілька разів нема там ніяких номерів. Через який час вони запропонували тіло
Конкретно скільки вони дзвонили не скажу, бо як почалися прострочки я не від кого трубку не брав. В мене мав бути платіж 06.06 - я його прострочив, 23го запропонували тіло 5000 + 1000, я запропонував тіло на за 2 платежу і вони погодились на тіло але одним платежем, 25го закрив за тіло. Тому потерпіти трохи, менш ніж за місяць пропонують тіло

Конкретно скільки вони дзвонили не скажу, бо як почалися прострочки я не від кого трубку не брав. В мене мав бути платіж 06.06 - я його прострочив, 23го запропонували тіло 5000 + 1000, я запропонував тіло на за 2 платежу і вони погодились на тіло але одним платежем, 25го закрив за тіло. Тому потерпіти трохи, менш ніж за місяць пропонують тіло
Дзвонили тільки вам? Чи були дзвінки від них до знайомих ?

Дзвонили тільки вам? Чи були дзвінки від них до знайомих ?
Ну, родичам дзвонив хтось, але мої просто не беруть трубку. Знайомі нічого не казали, точно знаю що біти розсилку робили по всіх номерах які знайшли

Минув рівно тиждень з того як я почав вести щоденник, за цей час я закрив один кредит за тіло, БітКепітал розіслало всім знайомим смс про те що я боржник, очікую чогось подібного від Кріпсі. АвансКредит (Finbar) пропонували за тіло, але воно там велике, запитав про розтермінування тіла - поки мовчать.
По деяким кредитам прийшов лист від Таліо Плюс, я так розумію що їм їх продали - в листах є посилання на особистий кабінет, там для реєстрації треба фото паспорта прислати, чого я не хочу робити, чи є з цього приводу поради?
Деякі кредитори пропонували списання штрафів, але тіло + відсоток за термін користування, мені таке поки не цікаво, тому збираю кошти та чекаю більш привабливих пропозицій)

Минуло ще 14 днів. Закрив вчора starfin за тіло, воно там було не велике - вони одразу почали спамити СМС з пропозицією нового кредиту, якісь хворі вони) Finbar пропонує тіло, але воно велике, на розтермінування тіла не погоджуються. Мілоан пропонують тіло + 2000, але грошей поки все одно немає.
В підсумку багато хто пропонує тіло, але грошей на нього в мене немає, на розтермінування вони поки не погоджуються.
Bit capital далі тероризують оточення, що дуже не приємно, бо вони з ними спілкуються, а потім мені пишуть, але то таке вже, нічого не вдієш

Минуло ще 14 днів. Закрив вчора starfin за тіло, воно там було не велике - вони одразу почали спамити СМС з пропозицією нового кредиту, якісь хворі вони) Finbar пропонує тіло, але воно велике, на розтермінування тіла не погоджуються. Мілоан пропонують тіло + 2000, але грошей поки все одно немає.
В підсумку багато хто пропонує тіло, але грошей на нього в мене немає, на розтермінування вони поки не погоджуються.
Bit capital далі тероризують оточення, що дуже не приємно, бо вони з ними спілкуються, а потім мені пишуть, але то таке вже, нічого не вдієш
Доброго вечора, підскажіть по бітам , у мене теж розіслали смс телефонній книзі, про те що боржник, але названювали тільки рідним, що у вас вони чудять?

Доброго вечора, підскажіть по бітам , у мене теж розіслали смс телефонній книзі, про те що боржник, але названювали тільки рідним, що у вас вони чудять?
Добрий день, в мене вони обдзвонили взагалі усіх кого могли, навіть однокурсників з якими вчився, також розсилали СМСки. Нещодавно, мені подзвонили з номеру мами, але то була не мама, підмінили номер, їй подзвонили з мого номера. Також ще деяким родичам телефонували з телефону мами.
Після цього я змінив сімкарту, давно так спокійно не було, ніяких дзвінків, по старій памʼяті досі шарахаюсь брати телефон коли телефонує невідомий номер)

Загалом за 14 днів майже нічого не змінилось, я нічого не закрив, бо не було можливості, хоча дуже багато кредиторів пропонують закривати за тіло кредиту, я б і радий, але коли нема можливості то з цим нічого не зробиш. Можливо прийшла повістка в суд, я не певен, на минулу адресу прийшло повідомлення про заказний лист на моє імʼя, але я його ще не забрав. Загалом поки забив на все, з новою сімкартою якось легше стало, відпустив ситуацію, готуюсь до судів та і все, бо грошей зараз на закриття немає - значить залишається через суд, майна на мені також немає, тож все має бути окей.

Закрив crepsee, єдине що змінилось за місяць. Спочатку я взагалі не планував їх закривати, все що вони робили це розсилали СМСки усім підряд і мене це не особливо хвилювало. Не хвилювало до того моменту, поки вони десь не знайшли фотки моєї дружини і не зробили з нею колаж. Довелось закривати, бо за себе мені в принципі байдуже, а для неї то було би занадто. Спочатку домовився за тіло + комісія, це все на 2 платежі з паузою в місяць, а сьогодні написали з пропозицією за тіло. Я закрив одним платежем за тіло, по закриттю прислали справку про закриття - знаю що вона нічого не варта, сподіваюсь більше з ними не доведеться перетинатись, бо начитаний історіями як вішали кредити рандомні на людей.

За решту кредитів поки особливо не думаю, пропонували закрити якийсь кредит за тіло на 4 платежі, але відмовились надати гарантійний лист, то я відмовився, хоча міг внести той платіж одразу. З новою сімкартою живеться набагато спокійніше, не сіпаюсь від кожного виклику, коли вмикаю стару сімку приходить по 50 смс різніх з пропозиціями, але поки грошей все одно немає. Здивований що ще ніхто не подав до суду

Закрив crepsee, єдине що змінилось за місяць. Спочатку я взагалі не планував їх закривати, все що вони робили це розсилали СМСки усім підряд і мене це не особливо хвилювало. Не хвилювало до того моменту, поки вони десь не знайшли фотки моєї дружини і не зробили з нею колаж. Довелось закривати, бо за себе мені в принципі байдуже, а для неї то було би занадто. Спочатку домовився за тіло + комісія, це все на 2 платежі з паузою в місяць, а сьогодні написали з пропозицією за тіло. Я закрив одним платежем за тіло, по закриттю прислали справку про закриття - знаю що вона нічого не варта, сподіваюсь більше з ними не доведеться перетинатись, бо начитаний історіями як вішали кредити рандомні на людей.

За решту кредитів поки особливо не думаю, пропонували закрити якийсь кредит за тіло на 4 платежі, але відмовились надати гарантійний лист, то я відмовився, хоча міг внести той платіж одразу. З новою сімкартою живеться набагато спокійніше, не сіпаюсь від кожного виклику, коли вмикаю стару сімку приходить по 50 смс різніх з пропозиціями, але поки грошей все одно немає. Здивований що ще ніхто не подав до суду
Тримайтеся, я теж в такій ситуації плюс мінус, теж поки нема грошей закривати

Якщо чесно, я якось відпустив ситуацію, в моєму оточенні всі розуміють. Батьки також, трохи складніше з батьками дружини, але також норм. Як би не ці виродки з крипти, я б взагалі не парився. По троху розгрібся й впорядкував фінанси, готовий до судів, це краще ніж платити їм по 5 тіл. Звичайно якби були гроші на закриття по тілу, я би з радістю цим користувався, але якщо такої можливості немає, то я особливо й не переймаюсь

А Вам успіхів в подоланні цього

Якщо чесно, я якось відпустив ситуацію, в моєму оточенні всі розуміють. Батьки також, трохи складніше з батьками дружини, але також норм. Як би не ці виродки з крипти, я б взагалі не парився. По троху розгрібся й впорядкував фінанси, готовий до судів, це краще ніж платити їм по 5 тіл. Звичайно якби були гроші на закриття по тілу, я би з радістю цим користувався, але якщо такої можливості немає, то я особливо й не переймаюсь

Скажіть скольком із вашого близького оточення пришло від бітів , були тільки смс на телефон , чи і дзвінки і телеграм або вайбер ? По мимо чього колажі чи підміна номерів ? Дякую за відповідь

Здивований що ще ніхто не подав до суду
А сколько просрочки? Они ж не сразу в суд идут, финсфера в моем случае через 4мес, потом треба и ещё швидкогроши (через пол года просрочки). Работаете официально?

Дуже дякую, Вам також))) теж стараюсь не перейматися

Скажіть скольком із вашого близького оточення пришло від бітів , були тільки смс на телефон , чи і дзвінки і телеграм або вайбер ? По мимо чього колажі чи підміна номерів ? Дякую за відповідь
Спочатку були просто СМС та дзвінки мені та найближчим родичам. Потім почались СМС навіть викладачам навчального закладу який закінчив 7 років тому, та знайомим, потім дзвінки, хто з ними починав спілкуватись тому найбільше й телефонували. Потім була підміна номеру, але не знаю хто то був, після цього я змінив собі номер, (тепер доводиться платити за 2 номери, бо на старому всі банки і так далі, іноді його включаю за потреби). І ось в минулу середу прислали моїй дружині колаж зроблений, потім одразу мені написали, при цьому вони не пишуть хто це, типу сам здогадуйся, то прийшлось закрити кріспі, так би взагалі не чипав його, але закрив рівно за тіло, навіть без "комісії" за видачу в 200 доларів. Пропонували навіть розтермінування на 2 платежі, але вже з комісією.

А сколько просрочки? Они ж не сразу в суд идут, финсфера в моем случае через 4мес, потом треба и ещё швидкогроши (через пол года просрочки). Работаете официально?
Ні, жодного дня офіційно не працював, може тому особливо й не рвуться, бо я коли ще тільки починались прострочки писав їм листи, де вказував що в мене ні роботи ні майна на мене зареєстрованого нема. Загалом вже є кредити де більше 90 днів прострочка, ось в кредитну історію нещодавно прийшло сповіщення, кредитний рейтинг до 0 опустили)

Ні, жодного дня офіційно не працював, може тому особливо й не рвуться, бо я коли ще тільки починались прострочки писав їм листи, де вказував що в мене ні роботи ні майна на мене зареєстрованого нема. Загалом вже є кредити де більше 90 днів прострочка.
90дней всеравно мало для судов, ну восновном позже подают хотя хз что там на уме.

Пройшло трохи більше ніж місяць. Вчора закрив два кредити, ТОВ Макс кредит (Treba credit) за 9600 - тіло було 10000. Та від них же lehko credit за 4928 - тіло було 5500. Ще віддав знайомому 150$, думаю далі буду віддавати друзям борги, бо МФО нікуди не дінуться, а псувати відносини з близькими не хочеться. Вони то все розуміють і не тиснуть, але мені самому не приємно
Залишається дуже багато, але я краще став керувати сімейним бюджетом + трохи додали до зп, то стало легше трохи віддавати борги

Як довго вас кошмарили sunCredit? У мене другий день протермінування присилають смс що завтра буде обзвін номерів які вказані в договорі, але я договір прочитала декілька разів нема там ніяких номерів. Через який час вони запропонували тіло
У меня тело предлагают, просрочка видимо дней 40. Но пока нечем платить
Да, и мне кажется Сан кредит и Слоны от одной конторы. Они примерно поочередно меняют предложения на тело а потом на "подадим в суд" как злой и добрый полицейский, так уже две недели)

Вопрос, кстати, сколько времени эти шараги держат предложение "за тело" до продажи коллекторам? Уже есть кто-то, кто предлагал тело но продал?

Останнє редагування:
Да, и мне кажется Сан кредит и Слоны от одной конторы. Они примерно поочередно меняют предложения на тело а потом на "подадим в суд" как злой и добрый полицейский, так уже две недели)

Вопрос, кстати, сколько времени эти шараги держат предложение "за тело" до продажи коллекторам? Уже есть кто-то, кто предлагал тело но продал?

Честно говоря, не скажу, не отслеживаю, я поменял номер телефона, когда появляются какие-то деньги включаю телефон, туда приходит куча СМС от МФО с предложениями, так я увидел предложение Treba credit за 9600, по lehko credit за 4928 написали в вайбере. Какие-то кредиті уже продали коллекторам, какие-то уже даже перепроданы от одних коллекторов, к другим коллекторам

Назад
Угорі