Щоденник Початок розгрібання боргів МФО

• Автор теми Автор теми Дзеноловка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 175
  • Перегляди Перегляди 8K
То поначалу важко, через місяць попустить, на третій уже і забувати починаю, що там кому скільки, вони морально так задовбують в перші місяці, що і потім закривати не хочеться, он сьогодні могла мінуснути одну шарагу, але подумала що 5к можу вкласти в інструмент, який мені потрібний, пішла, все купила, ще й для ремонту дрібниць набрало, поприємніше буде, ніж вичеркнути когось із списку форбс)))
А ви не блокували дзвінки, чи вони писали Вам на різні месенжері?

Зрозуміла Вас, потрібно сказати, бо з такою кількістю, я швидко не впораюсь, якби не старалась.
Поспішати теж не варто.Спочатку ,коли писала на електронну тим,кого збиралась закривати-"ні,ми не можемо,не маємо такої можливості"...через 2 місяці самі запропонували тіло на 6 частин розбити 1 раз у місяць платити. Кредит+ і додам так згодились.Зараз слон,мілоан зголошуються на тіло.Поки що нема грошей.4 місяці в прострочках.
Це найкращий вихід, я вже зрозуміла з усіх відповідей які мені написали, головне ще б сказати всім, а мені з цим ой як не легко.
Знаю,сама через це пройшла.Я в селі живу,то спочатку здавалось,що всі собаки,які біжать назустріч, дивляться з осудом,бо ти боржник.Пройшло...тепер начхати,хто там що думає.Я рятувала від смерті дорогу людину, нажаль не вдалось.А борги лишились.Нічого,розгребемся.

Останнє редагування:
Я в селі живу,то спочатку здавалось,що всі собаки,які біжать назустріч, дивляться з осудом,бо ти боржник.
Собаки это не страшно)) А вот если бы голуби так смотрели, то стрёмно было бы))

А ви не блокували дзвінки, чи вони писали Вам на різні месенжері?
Звісно блокувала, в меседжерах пишуть, хочу спілкуюся, хочу нє, но якщо не маю бажання або грошей, то нікому не відповідаю

Поспішати теж не варто.Спочатку ,коли писала на електронну тим,кого збиралась закривати-"ні,ми не можемо,не маємо такої можливості"...через 2 місяці самі запропонували тіло на 6 частин розбити 1 раз у місяць платити. Кредит+ і додам так згодились.Зараз слон,мілоан зголошуються на тіло.Поки що нема грошей.4 місяці в прострочках.

Знаю,сама через це пройшла.Я в селі живу,то спочатку здавалось,що всі собаки,які біжать назустріч, дивляться з осудом,бо ти боржник.Пройшло...тепер начхати,хто там що думає.Я рятувала від смерті дорогу людину, нажаль не вдалось.А борги лишились.Нічого,розгребемся.
Скільки у вас протермінування було по Creditplus?

Всім привіт, після прочитаного на цьому сайті, вирішила пустити вихід на просрочки, не брати кредитів, а більше і не дадуть іх у мене 23, компанії всім відомі нічого нового. По мірі закриття буду відписуватися. Для початку, розповіла все чоловіку, не злився, сказав розгребемося, для мене це було саме страшніше, потім попередила маму, що мій ак взломали і дзвонять всім родичам просять грошей типу я щось комусь повинна, сказала що скаже що вона такої не знає і пошле їх далеко, потім вже перевипустила картки, закрила скрізь профілі в соцмережах, поставила гетконтакт, планую закривати все звісно, але за тіло і поступово, без там взяв, там поклав, а там вже через неділю треба десь шукати. Офіційно працюю, зможемо вибратися, але страх що хтось про борги взнає довів мене майже до анорексії, відсутності бажання бачити близьких і спілкуватися з іншими людьми. Тепер після розуміння що я не сама, беру себе в руки і починаю вичікувати, що буде далі. Дуже переживаю звісно, за все життя не мала жодного просроченого дня по кредитах. Дякую що ви всі тут є, ви даєте надію, що з цієї ями можна вибратися ???
Що ж Ви так, чоловіку розповіли, він Вас підтримав, а Ви хочете з нього аліменти стягувати?

Дзеноловка ты что разводиться собралась?)
Где вы вообще прочли, что она на элементы собралась подавать?)
Ні, це мого брата жінка подала на аліменти, я так не можу і не хочу, я хороша я не така)
Що ж Ви так, чоловіку розповіли, він Вас підтримав, а Ви хочете з нього аліменти стягувати?
😁😁😁😁 дякуючи не знаю кому, але у мене таких проблем не має, ця проблематика стосується мого брата, якому блоканули всі картки, а коли почали розбиратися, то виявилося, що то його дружина, якій він і так допомагав всіма можливими фінансами, але на аліменти вона його подала нічого не сказавши йому.

Останнє редагування:
По моїм справах все пішло в якісь тамтарари))) Багато хто пропонує закрити тіло, но у мене немає на це лишніх коштів, та і вообще забила я на цю движуху, хтось щось там продав тому, ті тому, пишуть, дзвонять, таке щось.

Використання великих літер у повідомленнях (Caps Lock)!
По процесу, мікрокеш погодився на тіло, але за гарантійку тиша, до цього ще на початку аванс кредит після втрати ліцензії запропонували тіло, закрила зразу, за гарантійку, ще не знала, повірила на слово.
Фінсфера тихо, кешпоінт набирала якась мадам я мовчала, вона говорила про якість мега проценти, зе кредит шле смс, нові кредити кошмарять, лови лаве зовсім не подають признаків життя, зачаїлися, або шукають кому звонити, тай таке ловлю дзен іду далі.
ЛОВИ ЛАВЕ НАРЫЛИ ГДЕТО ТЕЛЕФОН РОДСТВЕННИКА И ТРЕБУЮТ ПОГАСИТЬ ДОЛГ. ПОДОЗРЕВАЮ ОЩАД В СЛИВЕ ИНФЫ ПРО НОМЕР ТЕЛЕФОНА РОДСТВЕННИКА.

ЛОВИ ЛАВЕ НАРЫЛИ ГДЕТО ТЕЛЕФОН РОДСТВЕННИКА И ТРЕБУЮТ ПОГАСИТЬ ДОЛГ. ПОДОЗРЕВАЮ ОЩАД В СЛИВЕ ИНФЫ ПРО НОМЕР ТЕЛЕФОНА РОДСТВЕННИКА.
Таке від них тільки декілька днів, будуть смс слати на їх номера, а потім даже забудете що вони у вас є, взагалі нічого не будуть писати, може і телефонують, але у мене блок

Та всі банки і інші популярні контори зливають номери тут нічого нового немає

Схожі теми

Назад
Угорі