Щоденник Початок розгрібання боргів МФО

• Автор теми Автор теми Дзеноловка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 175
  • Перегляди Перегляди 8K
А таліони з АФК нормально так працюють, набрали ще 10 контактних, потім ще смс їм відправили щоб мені все передали, а при розмові кажуть що то я їхній номер дала, ур*ди ще ті, довели мене сьогодні до істерики, з ними не спілкувалася, накатала заяву на цих в НБУ, потім на кола з нових кредитів заяву в кіберполіцію, знаю що з цього толку ніякого, але мене на цій ноті попустило. Хочу щоб цей день закінчився.
А що у вас з Новими кредитами?
Бо мені на цьому тижні почали у вайбер писати, а сьогодні дзвонити навіть. От думаю, що від них чекати. Прострочка 32 дні.

А що у вас з Новими кредитами?
Бо мені на цьому тижні почали у вайбер писати, а сьогодні дзвонити навіть. От думаю, що від них чекати. Прострочка 32 дні.
Пригрозять фб, з нього достануть дані ваших друзів, як, я не знаю, група в вайбері, текст в тій групі буде цікавим, кожного місяця, щось нове придумують, але якщо пережити це все, то всі інші лякателі стають дитячим садочком після цього, я з ними не спілкуюся принципово, бо навіть і за те що брала домовлятися не хочу з ними

Пригрозять фб, з нього достануть дані ваших друзів, як, я не знаю, група в вайбері, текст в тій групі буде цікавим, кожного місяця, щось нове придумують, але якщо пережити це все, то всі інші лякателі стають дитячим садочком після цього, я з ними не спілкуюся принципово, бо навіть і за те що брала домовлятися не хочу з ними
Походу буде "весело" з ними.
Групи в вайбері, то взагалі жесть

Це наша основна помилка ,як і у більшості форумчан. Я теж майже рік перекредитовувалась, пролонговувала і так тільки влізла в більше ярмо. І все через страх,щоб нікому не дзвонили...
В мене така сама ситуація, рік перекредитовувалась, а зараз вже немає як в є прострочка в 10 днів, поки телефонують тільки мені, але дуже боюсь дзвінків рідним і на роботу, на роботу найбільше. Ще ніхто не знаю, уже декілька днів не можу ні їсти ні спати, ні працювати. Почитавши форум зрозуміла, що я така не одна, але ще не можу змиритись з тим що сама створила собі такі проблеми. І як з цим жити далі.

2 года уже живу как-то, пока не умер :rofl:
Другие форумчане и больше даже))
Та і я розумію, що не вмру, просто для мене це вперше і тільки починається. Найважче це визнати свої помилки в розповісти про це рідним.

Десь біля 30. Є різні як на 13К, 10К, так і на 5К. В загальному вийде десь 200К
Ого, вы везде похоже успели взять)
С таким кол-вом МФО - точно будут звонить как минимум ближайшим родственникам. Так что лучше вам опередить шараги и самой все рассказать.
Вот кстати как раз тема свежая, где у девушки тоже 30 МФО, можете почитать Щоденник - Перший день прострочки в Кліккредит

В мене така сама ситуація, рік перекредитовувалась, а зараз вже немає як в є прострочка в 10 днів, поки телефонують тільки мені, але дуже боюсь дзвінків рідним і на роботу, на роботу найбільше. Ще ніхто не знаю, уже декілька днів не можу ні їсти ні спати, ні працювати. Почитавши форум зрозуміла, що я така не одна, але ще не можу змиритись з тим що сама створила собі такі проблеми. І як з цим жити далі.
Згрібайте себе в руки,як не важко,але кажіть рідним,все ,як є.Я на роботі теж попередила.Дзвінків буде дуже багато.Дзвонитимуть всім, кого нариють.Я з квітня живу з цим всим.Закриваю два кредити за тіло частинами,читаю форум,монітора себе в електронному суді.Набирайтесь сил і терпіння і не перекредитовуйтесь та пролонговуйте ні в якому разі.

Згрібайте себе в руки,як не важко,але кажіть рідним,все ,як є.Я на роботі теж попередила.Дзвінків буде дуже багато.Дзвонитимуть всім, кого нариють.Я з квітня живу з цим всим.Закриваю два кредити за тіло частинами,читаю форум,монітора себе в електронному суді.Набирайтесь сил і терпіння і не перекредитовуйтесь та пролонговуйте ні в якому разі.
Та уже и некуда перекредитироваться наверное, если 30 МФО в комплекте)

Згрібайте себе в руки,як не важко,але кажіть рідним,все ,як є.Я на роботі теж попередила.Дзвінків буде дуже багато.Дзвонитимуть всім, кого нариють.Я з квітня живу з цим всим.Закриваю два кредити за тіло частинами,читаю форум,монітора себе в електронному суді.Набирайтесь сил і терпіння і не перекредитовуйтесь та пролонговуйте ні в якому р

Дякую за поради. Буду намагатись триматись, і вирішувати свої проблеми.
Так
Дякую за поради. Буду намагатись триматись, і вирішувати свої проблеми.

Так
вже немає куди перекредитовуватись

Та і я розумію, що не вмру, просто для мене це вперше і тільки починається. Найважче це визнати свої помилки в розповісти про це рідним.
Я теж дуууже боялась,потім налаштувалася і розповіла,зараз вже всі знають, нічого страшного не сталося. Жива здорова
30 МФО в комплекте)
Прям як в мене)))) вже правда 28+ моно)

Я теж дуууже боялась,потім налаштувалася і розповіла,зараз вже всі знають, нічого страшного не сталося. Жива здорова

Прям як в мене)))) вже правда 28+ моно)
Я вже тиждень мучусь, ніяк не зберусь зі силами щоб розказати, мені стидно признатись що я змогла так вскочити у халепу.

Я вже тиждень мучусь, ніяк не зберусь зі силами щоб розказати, мені стидно признатись що я змогла так вскочити у халепу.
Мені також було соромно, дуже переживала...але рідні все одно дізнаються...то краще від вас. Як казав мені мій тато в дитинстві "нет такого тайного,чтоб не стало явним"

Чекайте адекватних пропозицій(у мене зараз багато пропонують за тіло).І по можливості розгребетесь,принаймі я себе так налаштувала.

Чекайте адекватних пропозицій(у мене зараз багато пропонують за тіло).І по можливості розгребетесь,принаймі я себе так налаштувала.
Це найкращий вихід, я вже зрозуміла з усіх відповідей які мені написали, головне ще б сказати всім, а мені з цим ой як не легко.

Важливим людям краще признатись.Всерівно через дзвінки дізнаються.У мене дзвонили навіть людям,з якими я взагалі до цього не була знайома,а до рідні всієї точно передзвонили.

Важливим людям краще признатись.Всерівно через дзвінки дізнаються.У мене дзвонили навіть людям,з якими я взагалі до цього не була знайома,а до рідні всієї точно передзвонили.
Зрозуміла Вас, потрібно сказати, бо з такою кількістю, я швидко не впораюсь, якби не старалась.

Десь біля 30. Є різні як на 13К, 10К, так і на 5К. В загальному вийде десь 200К
То поначалу важко, через місяць попустить, на третій уже і забувати починаю, що там кому скільки, вони морально так задовбують в перші місяці, що і потім закривати не хочеться, он сьогодні могла мінуснути одну шарагу, але подумала що 5к можу вкласти в інструмент, який мені потрібний, пішла, все купила, ще й для ремонту дрібниць набрало, поприємніше буде, ніж вичеркнути когось із списку форбс)))

Схожі теми

Назад
Угорі