Щоденник Початок розгрібання боргів МФО

• Автор теми Автор теми Дзеноловка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 175
  • Перегляди Перегляди 8K
зрозуміла що не такий страшний чорт як його малюють.
Я вам більше скажу чорт взагалі не страшний, а так пук у калюжу;) головне що чоловік підтримав, чоловік та дружина мають бути одна сатана:) почекайте, будуть пропонувати, нікуди не дінуться. Спілкуватись з ними не потрібно, бо то марно трата часу та нервів, захочуть напишуть.

Я вам більше скажу чорт взагалі не страшний, а так пук у калюжу;) головне що чоловік підтримав, чоловік та дружина мають бути одна сатана:) почекайте, будуть пропонувати, нікуди не дінуться. Спілкуватись з ними не потрібно, бо то марно трата часу та нервів, захочуть напишуть.
Та все стабільно, время йде контори пишуть)))

Алекс кредит посварив мене з жінкою рідного брата, чистка оточення почалася, мінус одна, відєтєлі смс їй прислали і дзвонять, кажуть що 18 тисяч я должна. Откуда вони взяли мій номер, може мені треба віддавати за тебе борги, ти шо кончена і тд.? Після таких наїздів була послана далеко, стільки років мене бісила, нарешті появився повод її послати)

Всім привіт, після прочитаного на цьому сайті, вирішила пустити вихід на просрочки, не брати кредитів, а більше і не дадуть іх у мене 23, компанії всім відомі нічого нового. По мірі закриття буду відписуватися. Для початку, розповіла все чоловіку, не злився, сказав розгребемося, для мене це було саме страшніше, потім попередила маму, що мій ак взломали і дзвонять всім родичам просять грошей типу я щось комусь повинна, сказала що скаже що вона такої не знає і пошле їх далеко, потім вже перевипустила картки, закрила скрізь профілі в соцмережах, поставила гетконтакт, планую закривати все звісно, але за тіло і поступово, без там взяв, там поклав, а там вже через неділю треба десь шукати. Офіційно працюю, зможемо вибратися, але страх що хтось про борги взнає довів мене майже до анорексії, відсутності бажання бачити близьких і спілкуватися з іншими людьми. Тепер після розуміння що я не сама, беру себе в руки і починаю вичікувати, що буде далі. Дуже переживаю звісно, за все життя не мала жодного просроченого дня по кредитах. Дякую що ви всі тут є, ви даєте надію, що з цієї ями можна вибратися ???
Розумію вас…. Теж критично втратила вагу через нерви, недосипання та недостатню кількість їжі. Була 60, стала 47 ?

Розумію вас…. Теж критично втратила вагу через нерви, недосипання та недостатню кількість їжі. Була 60, стала 47 ?
Починайте ні в чому собі не відмовляти, я вже нормально відїлася уже на розмір більша стаю ???

Дзвінків не було, бо я не дуже розумна і пролохувала досить довгий проміжок часу. Відмовляла собі у всьому, включаючи їжу
Не делайте так больше, сначала свои потребности хотя бы базовые, потом уже что останется можно и на МФО отложить на тела...

Дзвінків не було, бо я не дуже розумна і пролохувала досить довгий проміжок часу. Відмовляла собі у всьому, включаючи їжу
Ну пролохації і мене були, вийшли на протермінування от і молодці ?

Не делайте так больше, сначала свои потребности хотя бы базовые, потом уже что останется можно и на МФО отложить на тела...
Це я вже зараз розумію… але тоді був такий страх. Якийсь «синдром боржника» а зараз живу собі добренько, в режимі «сніжинки» ?

Дуже добре що у вас є така сила волі, а тут вроді 2 роки но засинаю з цим і просинаюсь також, постійно в голові.
Це не сила волі, а здоровий глузд. Я в свій час їх добряче погодував, тож нічого з ними не сталося.

Мікрокеш змінив кредит в особистому кабінеті і прислав листа на мило оплатила тільки тіло.
скільки у вас прострочення було по Мікрокеш? коли запропонували за тіло
Це я вже зараз розумію… але тоді був такий страх. Якийсь «синдром боржника» а зараз живу собі добренько, в режимі «сніжинки» ?
дуже вас розумію. Мене цей страх теж довго тримав

Останнє редагування:
скільки у вас прострочення було по Мікрокеш? коли запропонували за тіло
Вони мені пропонували, вони одні єдині зголосилися щоб я їм виплатила тіло кредиту, так як я їм написала історія, що тяжко важко жити, чоловік служить, всі діла, то я їх і закрила, було пару днів протермінування, я в перші дні виходу на просрочки перечитувала всі дії і приміняла їх, зараз жалкую про це, занадто багато честі для цих шарагах, через першого обзвону рідних бажання домовитися пропало)

Схожі теми

Назад
Угорі