Щоденник Початок розгрібання боргів МФО

• Автор теми Автор теми Дзеноловка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 175
  • Перегляди Перегляди 8K
Мінус 1 МФО, віддали мені борг про який я уже і забула, думаю, нормально, от якщо хоть хтось з цих контор які себе нормально вели запропонують заплатити тіло кредиту, то хоч когось но мінусну. І тут Ловилаве пише в вайбері, що у них мега пропозиція, запитала про гарантійку, мовчать, думали кілька годин, потім написали, що змінили суму кредиту в особистому кабінеті, зайшла, дійсно змінили, оплатила, скачала довідку про відсутність заборгованості.
32 дні просрочки ні разу з ними не спілкувалася, присилали смс про борг, на імейл нічого не було, за дзвінки третім особам нічого не скажу, але їхню назву ніхто не озвучував.

Повірте страшно може перший тиждень виходу в прострочки,далі буде легше.Головне набратися терпіння, і не вірити жодному їх листу чи смс. Я наприклад зі своїх сміюсь,бо як не акції то погрози то ще щось, тобто немає якоїсь стратегії у них спілкуватися з боржником, тому початок у вас є,а далі все гаразд буде.
Підтримую) терпіння і не зволікати на ці погрози...пережила..сплю ночами, а так це ад... тримайтеся)

Мінус 2 МФО Мілоан і Тенго , 5к і 7 к тіла, вчора ввечері прийшли від них смс про реструктуризацію, бачила смс, а що там далі не було в мене часу на це, зранку думаю треба глянути чи на мило вони прислали щось, і дійсно Тенго пише про якийсь такиф Військовий, прлатити кожні 15 днів по 299 грн, думаю щось малий платіж, це що мені 3 роки платити))) Зайшла в особистий для повного закриття хочуть 1500, оплатила, зразу написали що заявка повторна відхилена хоча я нічого і не просила) прислали що договір закритий)
Така сама ситуація із Мілоан тільки там повне закриття 501 грн)
Нерви мені вони не робили, смс за 35 днів десь 5 від обох, більше ніяких дій в мій бік)

Мінус 2 МФО Мілоан і Тенго , 5к і 7 к тіла

для повного закриття хочуть 1500

повне закриття 501 грн
это что за аукцион невиданной щедрости от мфо ?

А Ви з якою ціллю інтересуєтеся?

Так у мене з ними все, кредит закрито, номери і розсилка їхня в заблоковані і все, щоб очі мої їх більше не бачили а вуха не чули
Так ви нові кредити закрили ?чи мікрокеш?

Так ви нові кредити закрили ?чи мікрокеш?
Мікрокеш
это что за аукцион невиданной щедрости от мфо ?
Суботньо вечірній аукцион, не знаю, сама обалділа, перед цим в БКІ мілоан вніс дані про протермінування)

А що з новими кредитами ?
Нічого, після озвону людей з фб, я більше з ними ніяких справ не маю, пішли в ігнор з мого боку, вони нічого не пишуть зі своєї почти, а лякалки уже ні до чого від них, бо далі тільки сірий ланос і погрози розправою)))

Нічого, після озвону людей з фб, я більше з ними ніяких справ не маю, пішли в ігнор з мого боку, вони нічого не пишуть зі своєї почти, а лякалки уже ні до чого від них, бо далі тільки сірий ланос і погрози розправою)))
Ще зелена Нива є

Ого
Навіть таке писали?

Схожі теми

Назад
Угорі