Щоденник Початок розгрібання боргів МФО

• Автор теми Автор теми Дзеноловка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 175
  • Перегляди Перегляди 8K
Як Ви це приховали від чоловіка?
А Ви з якою ціллю інтересуєтеся?
О, це ще ті "діставали".Серед усіх моїх 20 з гаком кредитів самі відбиті. У них є так звані "чорні колектори". Не представляються, пишуть таке, що на голову не лізе. І доказати що це вони практично неможливо. Так що ви з ними краще взагалі не спілкуйтеся.
Так у мене з ними все, кредит закрито, номери і розсилка їхня в заблоковані і все, щоб очі мої їх більше не бачили а вуха не чули

А, так
Абсолютно без цілі, питання в тому, як вдалось приховувати, а не для чого приховували) тому що мені, наприклад, вдалось це призовувати десь приблизно нуль днів ???
У мене чоловік не вдома просто, от і весь сикрет

Та в мене, навіть, як чоловіка немає вдома, то я йому дзвонила і розповідала ?
А я потім розповіла, коли вже припливло до бережка ?
Та в мене, навіть, як чоловіка немає вдома, то я йому дзвонила і розповідала ?
А боргів то меньше не стає, чи розповіла чи не розповідати, вже як влізла то влізла ?‍?

Останнє редагування:
Блін, ну головне, що адекватно сприйняв це все
Жива, не бита, не розведена так, що точно нормально.
По розгрібанню: Вийшла на просрочки в 10 конторах, Клу, Кешпоінт, Тенго, Мілоан дружно в смс переживають за мою кредитну історію, дивні, бо я вже не переживаю. Нові кредити пишуть листи, що росте борг, Лови лаве також смс про борг, Кредит касса нічого не пише, Зеки продали договір на стіл іншим зекам, Швидко гроші кожного дня смс про відсотки, Фінсфера уже тиша скрізь, Качай гроші тільки почали бушувати. Єгроші таки дозвонився до чоловіка, сказали йому що ми хочемо надати вам конфіденційну інформацію про вашу дружину, але той сказав що немає коли взнавати цю інформацію і вони йому більше не звонили. Пропущених дзвінків вагон, пропозицій поки нуль, чекаю.

Останнє редагування:
Єгроші ще ті гади, пішли по контактних особах які зовсім ні разу не контактні, на сьогодні вони набирали чоловіку, брату, а от далі інтересно почалося знайшли дружину мого батька і батька з яким я з трьох років не спілкуюся і не бачуся, інформацію передав брат який з ним спілкується, короче весело, кого вони ще знайдуть я навіть не уявляю. Що саме цікаве тим часом мені ніяких листів на імейл і смс. Всім родичам кажу, що то шархраї, бо вони такими є!!!

Єгроші ще ті гади, пішли по контактних особах які зовсім ні разу не контактні, на сьогодні вони набирали чоловіку, брату, а от далі інтересно почалося знайшли дружину мого батька і батька з яким я з трьох років не спілкуюся і не бачуся, інформацію передав брат який з ним спілкується, короче весело, кого вони ще знайдуть я навіть не уявляю. Що саме цікаве тим часом мені ніяких листів на імейл і смс. Всім родичам кажу, що то шархраї, бо вони такими є!!!
Конєшно я не втрималася, щоб не подивитися яку там суму вони накрутили, з 22 к за 15 днів 55 к

Конєшно я не втрималася, щоб не подивитися яку там суму вони накрутили, з 22 к за 15 днів 55 к
Перечитала довір, навіть мені не юристу зрозуміло, що урвати у них не вийде. Кинула на них скаргу в НБУ, цікаво яка буде відповідь.

Перечитала довір, навіть мені не юристу зрозуміло, що урвати у них не вийде. Кинула на них скаргу в НБУ, цікаво яка буде відповідь.
Відповідь:
Ми надіслали запит до сараю. Сарай каже що нічого не знає і нікому не дзвонить. І то точно не вони.
Порушення з їх боку немає. Платіть.

Відповідь:
Ми надіслали запит до сараю. Сарай каже що нічого не знає і нікому не дзвонить. І то точно не вони.
Порушення з їх боку немає. Платіть.
Дякую за відповідь, хоч не буду в почту заглядати кожного дня ?
Буду тоді чекати поки вони мене зроблять зіркою в селі, борговим міліонером а потім заберуть славу і гроші собі назад ????

Настрій сьогодні злюка призлюка, дивлюся купа пропущених на інший номер, він у мене типу контактний, то і мама і сестра, і деректорка, така нормальна жінка на проводі, думаю щас я комусь отвічу разом, набираю, а то КАЧКИ питають мене чи я знаю таку таку, я конєшно сказала, що знаю, питають чи я можу передати їй щоб вона зі ними звязалася, а я кажу, що нє не підтримую з нею зв'язку навіть в меседжерах, мужчина такий вай вай, а я йому така, почекайте я хотіла сказати, ви ж записуєте дану телефонну розмову, він такий так, а я йому а ви зараз добре мене чуєте, а він такий так, і я йому я відмовляюся від взаємодії з вами та не надаю згоду на обробку моїх персональних даних!!! І чувак каже добре, я зафіксував відмову, навіть смс прислав про відмову від взаємодії, хоча в цій відмові злитий договір і навіть смс були що через 3 дні треба платити, короче вони вже давно ті дані розголошують. Но спілкувався він культурно без фе, то і відірватися не вийшло.
Але перевірила, що відмовитися від дзвінків можна, чому інші люди цього не роблять я не розумію

Настрій сьогодні злюка призлюка, дивлюся купа пропущених на інший номер, він у мене типу контактний, то і мама і сестра, і деректорка, така нормальна жінка на проводі, думаю щас я комусь отвічу разом, набираю, а то КАЧКИ питають мене чи я знаю таку таку, я конєшно сказала, що знаю, питають чи я можу передати їй щоб вона зі ними звязалася, а я кажу, що нє не підтримую з нею зв'язку навіть в меседжерах, мужчина такий вай вай, а я йому така, почекайте я хотіла сказати, ви ж записуєте дану телефонну розмову, він такий так, а я йому а ви зараз добре мене чуєте, а він такий так, і я йому я відмовляюся від взаємодії з вами та не надаю згоду на обробку моїх персональних даних!!! І чувак каже добре, я зафіксував відмову, навіть смс прислав про відмову від взаємодії, хоча в цій відмові злитий договір і навіть смс були що через 3 дні треба платити, короче вони вже давно ті дані розголошують. Но спілкувався він культурно без фе, то і відірватися не вийшло.
Але перевірила, що відмовитися від дзвінків можна, чому інші люди цього не роблять я не розумію
Тому що бояться ,і не розуміють що можна так вирішити ,а коли тим людям кажеш так зробити вони дивляться на тебе як бара ....

Тому що бояться ,і не розуміють що можна так вирішити ,а коли тим людям кажеш так зробити вони дивляться на тебе як бара ....
То це ж така важка фраза прям капець, як тут таке запам'ятаєш ?

Та діло не в фразі ,вони тупо їх бояться )))
Не знаю як можна їх боятись, коли ти їм нічого не должен, та і коли должен то то стає з кожним днем все більше по, але не можеш з ними спілкуватися заради гарних пропозицій)

Схожі теми

Назад
Угорі