Helga ^_^
Форумчанин
- Дописи
- 362
- Реакції
- 636
- Бали
- 473
Helga ^_^ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Поставили собі Callfilter? чи будь який інший антиспам?Хорошо что есть такой форум немного становится легче у меня ситуация похожа полный тупик начались просрочки и начался телефонный терор состояние на грани суицида не знаю выдержу ли ,
Я от раніше думала що в мене крепка психіка, а потім був місяць терору коли починались прострочення. Я з усіма спілкувалась, і перші дзвінки батькам... От в цей момент була на межі нервового зриву. Ігнор допоміг - форум допоміг. Зараз навіть стан можна назвати врівноваженим. І от сьогодні одні су...ч.. ри написали в ТГ що готують документи до суду, кажу - ну окей, я у вас переплатила вже тіло кредиту відсотками, давайте ідіть до суду. Відповідь: є можливість закрити за тіло, навіть можемо розділити тіло на частини. Кажу, нема бабла. На частини - подумаю. Пишуть: добре, пишіть нам як будете готові... От я подумала, коли показуєш перед ними що чогось боїшся, вони цим одразу маніпулюють. І от тикають в тебе маніпуляціями, коли вмикаєш ігнор. Але коли бачать спокій і впевненість, то все припиняється.