Щоденник Початок моєї історії в статусі боржника в 20 МФО в квадраті...

• Автор теми Автор теми Strilets
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 9K
Хорошо что есть такой форум немного становится легче у меня ситуация похожа полный тупик начались просрочки и начался телефонный терор состояние на грани суицида не знаю выдержу ли ,
Поставили собі Callfilter? чи будь який інший антиспам?
Я от раніше думала що в мене крепка психіка, а потім був місяць терору коли починались прострочення. Я з усіма спілкувалась, і перші дзвінки батькам... От в цей момент була на межі нервового зриву. Ігнор допоміг - форум допоміг. Зараз навіть стан можна назвати врівноваженим. І от сьогодні одні су...ч.. ри написали в ТГ що готують документи до суду, кажу - ну окей, я у вас переплатила вже тіло кредиту відсотками, давайте ідіть до суду. Відповідь: є можливість закрити за тіло, навіть можемо розділити тіло на частини. Кажу, нема бабла. На частини - подумаю. Пишуть: добре, пишіть нам як будете готові... От я подумала, коли показуєш перед ними що чогось боїшся, вони цим одразу маніпулюють. І от тикають в тебе маніпуляціями, коли вмикаєш ігнор. Але коли бачать спокій і впевненість, то все припиняється.

Поставили собі Callfilter? чи будь який інший антиспам?
Я от раніше думала що в мене крепка психіка, а потім був місяць терору коли починались прострочення. Я з усіма спілкувалась, і перші дзвінки батькам... От в цей момент була на межі нервового зриву. Ігнор допоміг - форум допоміг. Зараз навіть стан можна назвати врівноваженим. І от сьогодні одні су...ч.. ри написали в ТГ що готують документи до суду, кажу - ну окей, я у вас переплатила вже тіло кредиту відсотками, давайте ідіть до суду. Відповідь: є можливість закрити за тіло, навіть можемо розділити тіло на частини. Кажу, нема бабла. На частини - подумаю. Пишуть: добре, пишіть нам як будете готові... От я подумала, коли показуєш перед ними що чогось боїшся, вони цим одразу маніпулюють. І от тикають в тебе маніпуляціями, коли вмикаєш ігнор. Але коли бачать спокій і впевненість, то все припиняється.
Ага, коли ти сам їх посилаєш в суд, то не дуже вони і хочуть туди йти 😅

Доброго дня! Прошу вашої поради.
Вже два роки маю кредити у різних фінансових компаніях, їх близько 20 було.

На сьогодні ситуація така:
5 закрито

Є один програний суд, за яким уже рік немає виконавчого провадження (сума боргу — 18 тис. грн).

Попереду ще два суди: на 20 тис. грн та на 67 тис. грн.
Самі великі суми залишились в ЄПАБ та Кредит Кепітал.
І якщо з ЄПАБ можна домовлятися про зменшення суми та поступову виплату.

То з компанією Credit Capital взагалі незнаю як бути.
Запитала яка в мене ситуація по боргу і як можна виплачувати у відповідь отримала

у «Ловилав» тіло 3 тис. грн, а нараховані відсотки вже 12–13 тис. грн;

у «Аванс Кредит» тіло 3 тис. грн, а відсотки понад 22,5 тис. грн.
"Селі Кредит" 6000 тисяч тіло і 50 борг
"Credit plus " 11000 тіло і 31 борг.

Відсотки є просто захмарними, і я не розумію, як діяти далі.

Буду вдячна за будь-яку пораду чи рекомендацію.
Вже просто набридли ці постійні дзвінки,суди і ярмо боргів...

Доброго дня! Прошу вашої поради.
Вже два роки маю кредити у різних фінансових компаніях, їх близько 20 було.

На сьогодні ситуація така:

Є один програний суд, за яким уже рік немає виконавчого провадження (сума боргу — 18 тис. грн).

Попереду ще два суди: на 20 тис. грн та на 67 тис. грн.
Самі великі суми залишились в ЄПАБ та Кредит Кепітал.
І якщо з ЄПАБ можна домовлятися про зменшення суми та поступову виплату.

Запитала яка в мене ситуація по боргу і як можна виплачувати у відповідь отримала

у «Ловилав» тіло 3 тис. грн, а нараховані відсотки вже 12–13 тис. грн;

у «Аванс Кредит» тіло 3 тис. грн, а відсотки понад 22,5 тис. грн.
"Селі Кредит" 6000 тисяч тіло і 50 борг

Відсотки є просто захмарними, і я не розумію, як діяти далі.

Буду вдячна за будь-яку пораду чи рекомендацію.
Вже просто набридли ці постійні дзвінки,суди і ярмо боргів...
ДОбрий день. Ну якщо не йдуть на нормальні умови, то нехай ідуть в суд. Не факт що вони щось через суд отримають.

Та нехай собі рахують ті відсотки, не звертайте уваги.

ДОбрий день. Ну якщо не йдуть на нормальні умови, то нехай ідуть в суд. Не факт що вони щось через суд отримають.
Незнаю наш суд всі їх забаганки підтримує тільки правничу в 7 тисяч відхиляє і все.Їм байдуже там

Та нехай собі рахують ті відсотки, не звертайте уваги.
Я не звертала уваги два роки, вже навіть третій пішов,собі платила по трохи що могла і за суд не дуже переживала,але вже набридло це все.Немає нормального життя як би я не старалась не думати,те що можна було б відкласти чи щось купити то все в ті дурні відсотки і суди.Набридло вже.

Я не звертала уваги два роки, вже навіть третій пішов,собі платила по трохи що могла і за суд не дуже переживала,але вже набридло це все.Немає нормального життя як би я не старалась не думати,те що можна було б відкласти чи щось купити то все в ті дурні відсотки і суди.Набридло вже.
Так перестаньте платити. Або закривати на нормальних умовах або по рішенню суду. Не витрачайте гроші даремно.

С ними решила вопрос без всяких проблем. Лично у меня они оказались самими лапусичками.
Зашла на их сайт, просила списание %, не согласились, предложили разбить долг на 6-10 мес, я согласилась на 10 мес. Уж лучше так, нежели они будут мозг выносить и % насчитывать

С кем суд, если не секрет? Если нет ВП, то и не парьтесь, вот когда будет, тогда уже и будете решать что и как делать.

С ними решила вопрос без всяких проблем. Лично у меня они оказались самими лапусичками.

Зашла на их сайт, просила списание %, не согласились, предложили разбить долг на 6-10 мес, я согласилась на 10 мес. Уж лучше так, нежели они будут мозг выносить и % насчитывать

С кем суд, если не секрет? Если нет ВП, то и не парьтесь, вот когда будет, тогда уже и будете решать что и как делать.
Споживчий центр це швидко гроші і юніт капітал за манівео.

Мені вони теж пропонують загальну суму розбити...

Але загальна сума 116 тисяч при тому що загальна сума тіла 23 тисячі…мій шокмв шоці за що я маю платити такі відсотки і чим.Навіть якщо розбити на 10 місяців це по 11 тисяч.Я неможу кожного місяця таку суму вложувати

Останнє редагування:
Назад
Угорі