Щоденник Початок моєї історії в статусі боржника в 20 МФО в квадраті...

• Автор теми Автор теми Strilets
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 9K
А це коли в нас такі зміни ввели? на тому тижні купував сімкартку в магазині зв'язку, ні яких документів не питали
Ну я незнаю коли ввели ,але чоловік хотів купити то не продають без документів.Ну це в нашому районі так,може десь інакше.

Ну я незнаю коли ввели ,але чоловік хотів купити то не продають без документів.Ну це в нашому районі так,може десь інакше.
Наверное ваш район особенный)) По гуглила и не нашла, что это обязательно. Видела что продают без паспорта, да и человек вам написал, что покупал без документов.

Привіт)Чи є сенс міняти сім карту зараз,бо щоб її купити потрібен паспорт і код,то вони всеодно ж знайдуть новий номер чи не так?
Позавчора купувала без паспорту і кода!
Наверное ваш район особенный)) По гуглила и не нашла, что это обязательно. Видела что продают без паспорта, да и человек вам написал, что покупал без документов.
Скорее всего ему просто предложили контракт… Они его сейчас всем тулят

Вітаю.За рік просрочок в нас перший суд від ейсів,качай гроші їм продали,тіло 4500,хочуть 13000.Адвокат сказав судитись немає сенсу,платить...А в мене питання чи потрібно ще оплачувати суми судових витрат,там ще +7500
Так як в документах пише стягнути борг 13000
Судові витрати 2500
І витрати на професійну правничу допомогу покласти на відповідача.То це значить ,що до суми 15500 ще +7500?
Вітаю.За рік просрочок в нас перший суд від ейсів,качай гроші їм продали,тіло 4500,хочуть 13000.Адвокат сказав судитись немає сенсу,платить...А в мене питання чи потрібно ще оплачувати суми судових витрат,там ще +7500
Судові витрати 2500
І витрати на професійну правничу допомогу покласти на відповідача.То це значить ,що до суми 15500 ще +7500?
Ще цікавить чи можливо домовлятись про закриття з ейсами,якщо суд вже призначено на 5 вересня чи чекати виконавчого?

Останнє редагування:
Судові витрати 2500
Ви дочекайтесь коли суд винесе рішення, і там буде все розписано.Не обов'язково суд присуде вам виплачувати, все що вони захочуть.
Ще цікавить чи можливо домовлятись про закриття з ейсами,якщо суд вже призначено на 5 вересня чи чекати виконавчого?
Так може суд присуде меншу суму ніж вони хотять.Або взагалі відмове.
Дивіться по ситуації і по своїм фінансовим можливостям.Але, щоб у виграші залишились ви!

Останнє редагування:
Хорошо что есть такой форум немного становится легче у меня ситуация похожа полный тупик начались просрочки и начался телефонный терор состояние на грани суицида не знаю выдержу ли ,

Хорошо что есть такой форум немного становится легче у меня ситуация похожа полный тупик начались просрочки и начался телефонный терор состояние на грани суицида не знаю выдержу ли ,
Я вже пережила цей період,вже рік пройшов,тепер є невелика можливість помалу закривати.Тяжко жити з боргами, а віддавати їх ще тяжче...

Сьогодні прийшов перший позов до суду за рік просрочок, як тільки ми почали по трохи сплачувати то почали лізти суди...в чоловіка вже два, від ейсів та від єпаб,мені прийшов теж від ейсів,відчуваю,що і від єпаб скоро прийде бо вони почали назвонювати,як не заплачу то буде суд.
Короче завал повний🥲

Хто пережив суд,поділіться будь ласка як у вас все проходило?
Чи приходили на засідання?Як далі все було?
Сьогодні мав бути суд в чоловіка він не з'явився бо не зміг через роботу,суд перенесли на місяць,а якщо і другий раз не з'явиться,то які наслідки?

Вчора був суд з ЄПАБ на 36 тис.,суд їм відмовив через малу кількість доказів,що ми ці кошти дійсно отримали, тепер цікаво,що буде далі.

Назад
Угорі