- Дописи
- 23189
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46795
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А не більше?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А не більше?
НіА не більше?![]()
У мому випадку, це чисто фарт, що я змогла підготуватися, потрапила на форум до просрочок, почитала одну тему, другу, в пошуку кожну кантору, а далі як в тумані я вже ставила впн, щоб видалити довбані одноклассники про які я забула, що такі є????. В іншому випадку сиділаб я в повному ах. і думала яка я не хороша людина, що влізла в боргову яму і не хочу віддавати грошики цим ,, хорошим,, конторочкам????Ну це дійсно правильно, тому що 70% тут сидить в цій сраці саме через це… і я не виключення! Але я ж говорю, що Ви до просрочок готувались більш ретельно, ніж дівчата до заміжжя
Якщо Ви не брали на карту мами кредитів в манівео, то це просто лякалочки))) так що дихайте рівно і заспокойте маму. А краще змініть нафіг номера, то здоровіші ментально будетеВітаю.Сьогодні мамі прийшла смс від манівео,що спишуть з її банківського рахунку кошти за мій борг.Хоч я її номер не вказувала як контактний .Це їх метод терору чи можуть в неї кошти списувать?
Снимают только с засвеченных карт)) Это их методы террору. Пусть мама с ними не разговаривает, а то они такого ей могут наговорить))Вітаю.Сьогодні мамі прийшла смс від манівео,що спишуть з її банківського рахунку кошти за мій борг.Хоч я її номер не вказувала як контактний .Це їх метод терору чи можуть в неї кошти списувать?
Вона спочатку пробувала ,шось їм казати,хоча я говорила,що не треба .Потім сама зрозуміла і сказала мені,шо без толку і недавно поставила трикулер.Снимают только с засвеченных карт)) Это их методы террору. Пусть мама с ними не разговаривает, а то они такого ей могут наговорить))
А якщо уже дійшло діло до судів?? Варто тоді переживати???Головне не платіть відсотків МФО і не хвилюйтесь на рахунок дзвінків, їхня задача викачати з вас усі гроші, та ваші історії їм не цікаві. Установіть додаток CallFilter та позбудетесь проблем.
Судитися дешевше ніж хотілки шараги закрити, ще ніхто не подав мене, але це не так страшно як здаєтьсяА якщо уже дійшло діло до судів?? Варто тоді переживати???
У скількох кантор ви брали кредити???Судитися дешевше ніж хотілки шараги закрити, ще ніхто не подав мене, але це не так страшно як здається
23, щас ще на просрочки дойдуть інші і буде 20 на протермінуванніУ скількох кантор ви брали кредити???
Ну ви напевно робили якісь платежі щомісячні??? Бо я не робила ні у якому , у мене їх напевно штук 15 точно....то дуже боюся судів, та і за суди та адвокати платити немає чим23, щас ще на просрочки дойдуть інші і буде 20 на протермінуванні
А ви думаєте, вони зразу до суду підуть?)))Ну ви напевно робили якісь платежі щомісячні??? Бо я не робила ні у якому , у мене їх напевно штук 15 точно....то дуже боюся судів, та і за суди та адвокати платити немає чим
Не варто переживати. Це суд не кримінальний, і навіть не адміністративний, нічого страшного в ньому нема, немає сенсу хвилюватись, побережіть нерви. На мою думку у Вас буде можливість знайти гроші на адвоката, бо повинно пройти дуже багато часу щоб на Вас подавали до суду, і ви б не змогли знайти на нього гроші за такий проміжок часу.А якщо уже дійшло діло до судів?? Варто тоді переживати???
Переживать в принципе никогда не нужно. От ваших переживаний ничего не изменится, только себе хуже для здоровья делаете.А якщо уже дійшло діло до судів?? Варто тоді переживати???
Вот что пишет гугл. В маркетах видела покупали без предъявления паспорта))Привіт)Чи є сенс міняти сім карту зараз,бо щоб її купити потрібен паспорт і код,то вони всеодно ж знайдуть новий номер чи не так?
А це коли в нас такі зміни ввели? на тому тижні купував сімкартку в магазині зв'язку, ні яких документів не питалиПривіт)Чи є сенс міняти сім карту зараз,бо щоб її купити потрібен паспорт і код,то вони всеодно ж знайдуть новий номер чи не так?
Сегодня))А це коли в нас такі зміни ввели? на тому тижні купував сімкартку в магазині зв'язку, ні яких документів не питали
Нужно понимать, насколько дешевле. Я так понимаю, юристы ничего не обещают. Заплатить тело придется, а ведь его при перепродаже поднимают, плюс судебные издержки, гонорар юристу и прочее. Это разве что -иметь цель наказать мфо и коллекторов. Про цену вопроса-сомневаюсьСудитися дешевше ніж хотілки шараги закрити, ще ніхто не подав мене, але це не так страшно як здається