Щоденник Початок моєї історії в статусі боржника в 20 МФО в квадраті...

• Автор теми Автор теми Strilets
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 9K
Я справді не ображаюсь,коли писала то не дуже задумувалась про кожне слово,тепер знаю що варто.
Ми з чоловіком пройшли через багато випробувань,це просто ще одне,яке раніше чи пізніше закінчиться.
Я дякуючи цьому форуму і всім хто пише свої історії та поради,сплю спокійно.За осуд людей я ні трохи не переживаю,ми багато працюємо,не п'ємо,не граємо,нічого не вживаємо,просто повернули колись нетуди.Самі все витягуєм батьків в нього вже немає,в мене одна мама,яка теж все життя в боргах.Тому життя всьому навчить,головне робити висновки і жити далі )
Правильно.Головне підтримуйте один одного...Зараз кожен другий у боргах.Хтось по нужді хтось по глупості...
Не варто боятись судів,написів....це зовсім не страшно)
Головне,що ви зрозуміли що звернули не туди і повернули в правильному напрямку))
Все буде добре.♥️

Сьогодні підрахувала всі тільки свої позички в мфо,ще є 7 не прострочених,але це тільки до кінця місяця...
Ну коли я писала,що на двох 150к то я значно прогадала.Тільки в мене майже 135 к одного тіла?
В чоловіка ще не рахувала,але в нього менше на пару тисяч.
Заодно порахувала борг родичам ще +60к
Сьогоднішній стан спокійний поки...можливо через те ,що вони не підняли ще на вуха все наше оточення.
Ще передивилась історії позик в деяких то я з ними з 20 року...жах кароче скільки грошей на вітер.незнаю як буде далі ,поки тримаємось?
Як хтось на форумі писав "дякую,що взяв грошима"
Вот это самое главное. Деньги -на ветер. В этом и суть системы. Человек в панике, чаще всего из-за моральных аспектов-и пускается во все тяжкие, пролонгации, перекритование, займы у всех кого можно-а толку ноль. Карусель, карусель...
Всім привіт і відразу дякую за підтримку,зворотній зв'язок і створення цього сайту!

Відразу поясню чому МФО в квадраті,тому що на двох з чоловіком у нас по +/- 20 кантор і сума боргу на двох близько 150тис.
Все почалось рік тому,я в декреті з двома дітьми,в нього невдачі з роботою.Перший раз взяли 1000 грн,щоб купити їсти,потім пішло поїхало,поки він знайшов нормальну роботу набрались вже так,що на одну пролонгацію йшла вся його зарплата і навіть більше.
На данний момент у чоловіка два тижні просрочки і його телефон не замовкає з 9 ранку до 7 вечора.Мої просрочки почались тиждень тому і режим польоту на телефоні теж вже тиждень.
Я дуже емоційна ,тому тиждень нервів забрали -10 кілограм і цілу купу нервової системи...
Тож незнаю як буде далі йти процес, цієї не надто веселої історії.
Незнаю як себе вести навіть,думала буду відповідать на всі дзвінки і розповідати,якісь проблеми і щось обіцяти.Але розумію,що нікого мої проблеми не цікавлять і їм байдуже.
Віддавати зараз взагалі немає чим,якісь гроші будуть тільки через місяць, півтора,щоб хоч пару закрити.Тому тут буду писати про наші досягнення і невдачі мабудь також.
І вірю,що колись напишу допис з темою "БЕЗ КРЕДИТІВ"
Странно. Я тоже сверхэмоциональная. Больше года просрочки-а я набираю только. Защита от стресса)
Змінюєте на пару номери телефонів і живете спокійно. Віддавайте в першу чергу родичам.
А там, з часом, на електронну пошту почнуть пропонувати тіло.

Запам'ятайте одне - дзвінки оточуючим можуть зупинити лише оточуючі. Їх спокій в їх руках. Не хочуть дзвінків - нехай самі дзвонять до тих хто їм дзвонив і відмовляються від подібних "акцій".
Я всегда говорю знакомым. Не знаю в чем дело...Сбой какой-то. Так и в самом деле. У меня новый номер Водафон на втором телефоне. Его не знал никто, кроме трех человек. Через месяц после покупки номера стали звонить финколлект с претензией, что я-Опанасенко Сергей и просят отдать кредит? Пользуясь случаем, Сергей, имей совесть, не пользуйся чужим номером или верни кредит?

Останнє редагування:
Ioannabless, я так Київстар купляв. Теж дзвонили. Нажаль перестали... А хотілося б...

Ioannabless, я так Київстар купляв. Теж дзвонили. Нажаль перестали... А хотілося б.Та
Та вроде перестали. Или Сергей порешал. Я с ними поорала и оторвалась, назвала все кодексы и статьи и заповеди божьи, что они нарушают... со своими то не могу-они в блоке на первом телефоне.

Та вроде перестали. Или Сергей порешал. Я с ними поорала и оторвалась, назвала все кодексы и статьи и заповеди божьи, что они нарушают... со своими то не могу-они в блоке на первом телефоне.
Я своїм пози з відомої книги переказував) це цікавіше)

Поки що программа блокує їх дзвінки.
Але я знаю що я боюсь не людей,а суду чи написів,чомусь мені здається,що із цього всього це найгірше
Если пойдут в суд, лучше наверное юристу заплатить, чем мфо, а тем более коллекторам. ИНН сейчас не делают, нужно "ретельно" следить за законодательством в этом плане, имейте пару юрресурсов в ТГ например, и за своим статусам по ВП - в Дии и АСВП

Доброго дня)Хтось вчора писав,що можнаподивитись,які є номери телефонів в моїх данних.Тепер я неможу згадати на якому сайті це є,підскажіть будь ласка)

Назад
Угорі