Щоденник Початок моєї історії в статусі боржника в 20 МФО в квадраті...

• Автор теми Автор теми Strilets
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 9K
Вы соврали что похудели на 10 кг?) Нужно было в конце истории написать, это была шутка .
А то глядишь, тут есть те кто считать вздумал ))
И да с двумя детьми и 10 сотками огорода, 11000 кал в день 7 дней подряд, нереально потратить. Это так информация на будущее))
От здались тобі ті кілограми)) :sarcastic:

Після того як вони мені написали у вайбері,що я алкашка і вони до мене приїдуть на все місто прославлять, то любе бажання відпало до спілкування.
Убогі думають,гроші видають тільки алко- і наркозалежним,але скоріше їм немає чим думати
Тю. Я алкаш,наркоман,педофіл,... От тільки місто у мене велике і ніяк вони мене не прославлять. Третій рік чекаю

Після того як вони мені написали у вайбері,що я алкашка і вони до мене приїдуть на все місто прославлять, то любе бажання відпало до спілкування.
Убогі думають,гроші видають тільки алко- і наркозалежним,але скоріше їм немає чим думати
Посміялися з цього,що пишуть і забули.
Це коли вже нічим дістати то в них йде словникова діарея.

з часом у вас буде така реакція на їх потуги доколупатись
Оффтоп
завантаження (1).webp

Strilets,
Ви не ображайтесь)То наша Джуся відвела вас від думок про кредити))
Насправді,теж хотіла вам сказати,що все таки краще змінити номери.Старі картки поставте в кнопочні телефони,чи обидві в старенький смартфон.Не потрібно нервувати через кредити,зовсім.Не вартують вони ні ваших нервів ні кг)☺️У вас дітки,живіть і радійте.А проблеми з кредитами будете вирішувати по мірі поступання.Я не закликаю ігнорити...
Просто у вас початок протермінуваннь і крім безглуздих дзвінків і залякувань більш поки нічого не буде.

Strilets,
Насправді,теж хотіла вам сказати,що все таки краще змінити номери.Старі картки поставте в кнопочні телефони,чи обидві в старенький смартфон.Не потрібно нервувати через кредити,зовсім.Не вартують вони ні ваших нервів ні кг)☺️У вас дітки,живіть і радійте.А проблеми з кредитами будете вирішувати по мірі поступання.Я не закликаю ігнорити...
Просто у вас початок протермінуваннь і крім безглуздих дзвінків і залякувань більш поки нічого не буде.
Шо ти всюди зі своїми кредитами :beee:
Тема не про те! :msdb:

:sarcastic::sarcastic::sarcastic:

Strilets,
Я справді не ображаюсь,коли писала то не дуже задумувалась про кожне слово,тепер знаю що варто.
Ми з чоловіком пройшли через багато випробувань,це просто ще одне,яке раніше чи пізніше закінчиться.
Я дякуючи цьому форуму і всім хто пише свої історії та поради,сплю спокійно.За осуд людей я ні трохи не переживаю,ми багато працюємо,не п'ємо,не граємо,нічого не вживаємо,просто повернули колись нетуди.Самі все витягуєм, батьків в нього вже немає,в мене одна мама,яка теж все життя в боргах.Тому життя всьому навчить,головне робити висновки і жити далі )

Назад
Угорі