Щоденник Початок аду: 15 МФО

• Автор теми Автор теми SvetikB
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 143
  • Перегляди Перегляди 5K
31.10.2025
Чомусь вирішила написати в чат-бот Слон Кредит. Просрочка 19 днів і нарахували вже з тіла 20000 до оплати 52000. Ну не придурки ж?
Ну да, такі вони звичайно тяжкі до нормального спілкування 🙄 Це не Май кредит ввічливий. Почали мені постійно ви не маєте права не заплатити, ви не маєте права ставити свої умови, ми приймемо міри по стягненню. О, господи, я що в рабстві??? Короче розмови не вийшло.
Я трималась нормально як могла))) і вона по ходу теж)))
Висновок: нєфіг до них писати і дзвонити, потратила цілу годину в нікуди, краще б вдома щось корисне зробила)))

31.10.2025
Чомусь вирішила написати в чат-бот Слон Кредит. Просрочка 19 днів і нарахували вже з тіла 20000 до оплати 52000. Ну не придурки ж?
Ну да, такі вони звичайно тяжкі до нормального спілкування 🙄 Це не Май кредит ввічливий. Почали мені постійно ви не маєте права не заплатити, ви не маєте права ставити свої умови, ми приймемо міри по стягненню. О, господи, я що в рабстві??? Короче розмови не вийшло.
Я трималась нормально як могла))) і вона по ходу теж)))
Висновок: нєфіг до них писати і дзвонити, потратила цілу годину в нікуди, краще б вдома щось корисне зробила)))
а нащо спілкувались? скучно було?

а нащо спілкувались? скучно було?
Бо прислали на пошту розсилку. А ще відкрила форум і почитала, що вони полюбляють дзвонити комусь з оточення. То думаю зʼявлюсь може, щоб не шукали там. Чи це не допомагає?

А ще думаю 🤔 у мене двоє маленьких дітей 2 і 5 років і не спокійних. Оце може тільки починаю виходити з себе, то замість того щоб кричати і злитись на малих, то заходити в такі чат-боти і спілкуватись?😂

Вітаю!
По перше, перестаньте так боятися і не знаходити собі місця. Все це можна пережити, ситуація вирішуєма й не така катастрофічна.
По друге, перестаньте платити пролонгації, Ви викидаєте гроші на вітер, повірте, я в свій час разом з дружиною зловили штанги, на двох виплатили пролонгаціями, можливо 300к точно. Більше року оплачувати ком шараг, саме пролонгації. Коли перестали це робити, кажу чесно, почали жити, настрій покращився, робота, взаємовідносини з людьми. По іншому стали дивитися на цей світ.
По третє, платіть тільки тих, хто пропонує гарні умови, не пролонгації, а саме під гарантійні листи закриття або реструктуризацію.
Четверте, манівео з часом також йдуть на поступки і домовляються, мені пропонували спочатку таліон, далі вердикт капітал, але при тілі 22к, я їм пролонгаціями виплатив 28к, після цього сказав, що принципово не буду більше платити, так як те що брав, те вже виплатив, ще й + 6к зверху. Через 2 роки подали до суду.
Звернувся до Сергія Калініна, адвоката з форуму, він написав відзив, зараз чекаємо.
Якщо є змога при адекватних умовах їх сплатити, сплатіть, ні, живіть, рано чи пізно запропонують нормальний варіант, а за цей час закрийте інші шараги, або підназберіть коштів.
Мілон та тенго, також подали на мене до суду, через продаж діджи фінанс, хотіли за 2 договори 70к+ послуги адвоката + судовий збір. Домовився поки немає ухвали про судове засідання за 32к з розбивкою на 2 міс.
Май кредит також через рік десь вирішив, здається замість 6к, попросили сплатити 4к і то на 2 платежі. Але це було ще в 2022 році, як вони зараз себе ведуть- не знаю.
Кредит7 - там взагалі з тіла 7к+ відсотки, я закрив за 2400, протермінування було десь 1 рік, бо почалася війна.
Смартівей пропонують через рік нормальні умови, в особистому кабінеті, десь 4 рази пропонували, але я не бачив на той час, побачив десь через 6 міс :) зараз чекаю, може знову щось запропонують.
Стосовно дзвінків, деякі дебільні дзвонять, але нічого старшного в цьому немає.

До речі, ми перестали платити пролонгації, після того як дружина знайшла цей форум, і сказала, що більше нічого платити не буде.
Їй також дзвонили на роботу, тому що держструктура, і декану дзвонили, і батькам, і навіть двоюрідній бабі, з якою я не спілкуюся, сказав, що всі питання до тих хто дзвонить, я номер не вказував, з усіх контактів, що я вказував, це мій робочий номер, другого телефону, та контакт дружини, а вона мій. А і ще номер дурачка, який мені і порадив скористатися послугами цих шараг, він мій вказував контакт, я його. Так би в житті ніде в неті не засвітив ІНН і уж тим паче не реєструвався на сайтах. Шкода, що всі ці гроші не допомогли, тільки про це шкодую...
Але скільки було пропозицій від шараг, які я закрив, в тому числі є гроші, візьміть кредит, 90% знижки на відсотки, йдуть вони на....й!

Тримайтеся, все буде добре, переживете, беріть приклад зі свого чоловіка! Саме головне, що у Вас є сім'я, що ви разом, ви живі!

Слава Україні!
У мене великі суми по Кредит Каса, Кредит Плюс, Твоя Позика, ТОП 1 і Селфі. З ТОП 1 вроді можна читав потім домовитись. Плюси пропонували 25000 закрити (трохи більше тіла), але на них цих коштів не було. Я думаю може до адвоката звернутись. Бо я теж почитавши цей сайт форум перестав сплачувати пролонгації і жалкую, що сплачував раніше. Я продав машину і половину віддав (частину закрив в ноль такі як Кредит 7 - вони за тіло запропонували, а от з кредит каса провтикав і це погано ((( по селфі тисяч 13 відсотків сплачув ну і тд. Тобто немає таких, щоб я прям взяв і тупо не сплачував. Що робити?

У мене великі суми по Кредит Каса, Кредит Плюс, Твоя Позика, ТОП 1 і Селфі. З ТОП 1 вроді можна читав потім домовитись. Плюси пропонували 25000 закрити (трохи більше тіла), але на них цих коштів не було. Я думаю може до адвоката звернутись. Бо я теж почитавши цей сайт форум перестав сплачувати пролонгації і жалкую, що сплачував раніше. Я продав машину і половину віддав (частину закрив в ноль такі як Кредит 7 - вони за тіло запропонували, а от з кредит каса провтикав і це погано ((( по селфі тисяч 13 відсотків сплачув ну і тд. Тобто немає таких, щоб я прям взяв і тупо не сплачував. Що робити?
По мені кредит + подали до суду, написали відзив, зараз очікуємо яке рішення прийме суд. Вони продали ТОВ колект центру, наскільки я зрозумів, ще ті упороті, нічого не пропонували, а одразу настряпали позов.
Кредит каса, я не знаю, цих деганів у мене ніколи не було, якось оминув цю шаражку.
Твоя позика, також не знаю, що це за шарага.
Топ 1 - якщо знаєте, що можна домовитися, пробуйте, чекайте цікавої пропозиції, немає можливості, собирайте кошти і не партеся.
Селфі, не підкажу.
Я пролонгації сплатив, навіть страшно уявити скільки, разом з тим, що брав у друзів + пролонгації+деякі закриття, думаю з 2020-2021 року, тис 15 у.е. назбирається. Але заліз у це все, вимушено.
Все вийде, головне продумайте план.

03.11.2025
Старфін.
Аж два дні просрочки. На дзвінки ніякі не відповідаю. Написали у вайбер, якісь перелякані. Прям таким напором, не можна і слова вставити. Самі написали, самі залякали, самі собі попрощались 🤷🏼‍♀️ Написали спочатку до 15.00 оплатити, а потім ну раз добровільно не хочете, то до 13.00, а потім вас в проблемний кредит. І будемо дзвонити оточенню.
Перечитала тут цей форум, щось не знайшла інфо чи підуть на частини? Хтось домовлявся? Я собі як подумаю вони всі як потім через два місяця почнуть за тіло пропонувати, а не частинами ми все зразу не зможемо заплатити то що ж робити тоді 🤷🏼‍♀️

Вкладення

• IMG_3414.webp
    IMG_3414.webp
    109.3 Кб · Перегляди: 52
03.11.2025
Старфін.
Аж два дні просрочки. На дзвінки ніякі не відповідаю. Написали у вайбер, якісь перелякані. Прям таким напором, не можна і слова вставити. Самі написали, самі залякали, самі собі попрощались 🤷🏼‍♀️ Написали спочатку до 15.00 оплатити, а потім ну раз добровільно не хочете, то до 13.00, а потім вас в проблемний кредит. І будемо дзвонити оточенню.
Перечитала тут цей форум, щось не знайшла інфо чи підуть на частини? Хтось домовлявся? Я собі як подумаю вони всі як потім через два місяця почнуть за тіло пропонувати, а не частинами ми все зразу не зможемо заплатити то що ж робити тоді 🤷🏼‍♀️
Забийте, у закривайте тих, хто більш лояльний, мамкіна пугалка бл... хоча чого це я, теж на початку була паніка, всі вони рано чи пізно ідуть на контакт.

03.11.2025
Старфін.
та они и не такое пишут, тупо игнор, потом за тело писать будут, знаем, проходили. Они и его брат СанКредит мастера писать ересь

04.11.2025
Слон Кредит.
Просрочка 23 дня.
Вибив із колії. Робить об дзвін. Подзвонив мамі😔 Мама хоч і знає що так може бути, але до цього не може звикнути. Питала коли ми по закриваємо, бо їй неприємно і з чого ми взяли що в суд не подадуть. Після цього дзвінка і у мене вже поганий стан, нічого робити не хочеться. Хоч до цього цей форум мене трохи в нормальний стан вивів і настрій поліпшився. А тепер знову.... (((

03.11.2025
Старфін.
3 грудня 2025 вони будуть благати тіло
Запамʼятайте цей пост (с)

Останнє редагування:
Питання по Май Кредит.

Висить все ще реструктуризація, але на всю суму нарахувань. Це десь 1,5 тіла. Просрочки 26 днів. Скільки вона там ще висіти буде в такому ж стані без донарахувань? Чи варто погодитись, щоб більше не було? Прошу уже третій раз їх щоб хоча б тіло і відсотки першого місяця і на частини. Не хочуть. Аби більше не було.

Питання по Май Кредит.

Висить все ще реструктуризація, але на всю суму нарахувань. Це десь 1,5 тіла. Просрочки 26 днів. Скільки вона там ще висіти буде в такому ж стані без донарахувань? Чи варто погодитись, щоб більше не було? Прошу уже третій раз їх щоб хоча б тіло і відсотки першого місяця і на частини. Не хочуть. Аби більше не було.
будет висеть пока не продадут. Могут и увеличить. Либо соглашайтесь на то, что в кабинете, либо звоните и еще договаривайтесь, если они и пойдут на уступки то скорее всего только тело одним платежом. Ну и 26 дней маловато, со временем могут разбить на больше платежей, но сумма не поменяется

будет висеть пока не продадут. Могут и увеличить. Либо соглашайтесь на то, что в кабинете, либо звоните и еще договаривайтесь, если они и пойдут на уступки то скорее всего только тело одним платежом
Дякую. Мені от писали вони, що можуть погодити тіло з начальником. Але зразу на тіло не готова віддати. Тому скоріше всього так і зроблю, як тільки буде на перший платіж підключу реструктуризацію.
Я так розумію що це один з тих МФО який може частинами і не заоблачно накручують зверху. Бо навіть якщо всі підуть на тіло, де ж тих грошей набрати на всіх 🤷🏼‍♀️

Дякую. Мені от писали вони, що можуть погодити тіло з начальником. Але зразу на тіло не готова віддати. Тому скоріше всього так і зроблю, як тільки буде на перший платіж підключу реструктуризацію.
Я так розумію що це один з тих МФО який може частинами і не заоблачно накручують зверху. Бо навіть якщо всі підуть на тіло, де ж тих грошей набрати на всіх 🤷🏼‍♀️
так, з часом сумму яка вже є у кабінеті можуть розбити на більшу кількість платежів

Питання по Май Кредит.

Тут можна почекати десь до 65-85 дня прострочки (якщо ще не передали Селтісу, передадуть),
і писати їм на пошту з пропозицією оплати тіла

Тут можна почекати десь до 65-85 дня прострочки (якщо ще не передали Селтісу, передадуть),
і писати їм на пошту з пропозицією оплати тіла
Ну зі мною спілкується менеджер з Целтіс уже, якось зразу почала одна і та ж по Вайберу. Тіло казала попробує погодити, але одним платежем. Я вже три рази писала, мені відправляють одне і те ж скопійоване повідомлення, що оплачуйте реструктуризацію на всю суму.

Тіло казала попробує погодити, але одним платежем.
Це означає, що вже можете платити. Тільки гарантійний лист дочекайтесь)
Жодних погоджень там немає, це вистави для бідних. Типу сірого ланоса під окнами, якщо не сплатите до 20:00

Назад
Угорі