Вітаю!
По перше, перестаньте так боятися і не знаходити собі місця. Все це можна пережити, ситуація вирішуєма й не така катастрофічна.
По друге, перестаньте платити пролонгації, Ви викидаєте гроші на вітер, повірте, я в свій час разом з дружиною зловили штанги, на двох виплатили пролонгаціями, можливо 300к точно. Більше року оплачувати ком шараг, саме пролонгації. Коли перестали це робити, кажу чесно, почали жити, настрій покращився, робота, взаємовідносини з людьми. По іншому стали дивитися на цей світ.
По третє, платіть тільки тих, хто пропонує гарні умови, не пролонгації, а саме під гарантійні листи закриття або реструктуризацію.
Четверте, манівео з часом також йдуть на поступки і домовляються, мені пропонували спочатку таліон, далі вердикт капітал, але при тілі 22к, я їм пролонгаціями виплатив 28к, після цього сказав, що принципово не буду більше платити, так як те що брав, те вже виплатив, ще й + 6к зверху. Через 2 роки подали до суду.
Звернувся до Сергія Калініна, адвоката з форуму, він написав відзив, зараз чекаємо.
Якщо є змога при адекватних умовах їх сплатити, сплатіть, ні, живіть, рано чи пізно запропонують нормальний варіант, а за цей час закрийте інші шараги, або підназберіть коштів.
Мілон та тенго, також подали на мене до суду, через продаж діджи фінанс, хотіли за 2 договори 70к+ послуги адвоката + судовий збір. Домовився поки немає ухвали про судове засідання за 32к з розбивкою на 2 міс.
Май кредит також через рік десь вирішив, здається замість 6к, попросили сплатити 4к і то на 2 платежі. Але це було ще в 2022 році, як вони зараз себе ведуть- не знаю.
Кредит7 - там взагалі з тіла 7к+ відсотки, я закрив за 2400, протермінування було десь 1 рік, бо почалася війна.
Смартівей пропонують через рік нормальні умови, в особистому кабінеті, десь 4 рази пропонували, але я не бачив на той час, побачив десь через 6 міс

зараз чекаю, може знову щось запропонують.
Стосовно дзвінків, деякі дебільні дзвонять, але нічого старшного в цьому немає.
До речі, ми перестали платити пролонгації, після того як дружина знайшла цей форум, і сказала, що більше нічого платити не буде.
Їй також дзвонили на роботу, тому що держструктура, і декану дзвонили, і батькам, і навіть двоюрідній бабі, з якою я не спілкуюся, сказав, що всі питання до тих хто дзвонить, я номер не вказував, з усіх контактів, що я вказував, це мій робочий номер, другого телефону, та контакт дружини, а вона мій. А і ще номер дурачка, який мені і порадив скористатися послугами цих шараг, він мій вказував контакт, я його. Так би в житті ніде в неті не засвітив ІНН і уж тим паче не реєструвався на сайтах. Шкода, що всі ці гроші не допомогли, тільки про це шкодую...
Але скільки було пропозицій від шараг, які я закрив, в тому числі є гроші, візьміть кредит, 90% знижки на відсотки, йдуть вони на....й!
Тримайтеся, все буде добре, переживете, беріть приклад зі свого чоловіка! Саме головне, що у Вас є сім'я, що ви разом, ви живі!
Слава Україні!