Щоденник Почались прострочки по кредитам

• Автор теми Автор теми Apolo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 283
  • Перегляди Перегляди 8K
В якщо не підготовлений, і пропустив що тоді буде?(((
По перше , треба щоб був електронний підпис ,і слідкуй себе на судовій владі ,но то край ,до того може бути а може і ні ,,но завжди тут є адвокати і юристи

...
А, и ещё. Не в коем случае не нужно искать волшебную таблетку типа "договоримся с МФО без суда", "уладим все проблемы по кредитам", АО Захист, Звільнимо и ТД. Это все пустая трата денег, причем с завидной регулярностью

Бывает ещё и заёмщику останься должен кредитор)
Тобто звонити їм, і просити реструктуризацію, чи просто відстрочку борга, сенсу немає?

Сподіваюсь до суда не дійде
Или предложат тело, или тело+первоначальный процент, может и часть от тела кредита.
Или суд.
Слава Богу сейчас исполнительные надписи запретили. Одной проблемой пока меньше

Тобто звонити їм, і просити реструктуризацію, чи просто відстрочку борга, сенсу немає?
Совершенно не имеет никакого смысла. Да и реструктуризация не спасет. Они просто всю насчитанную сумму разделят на 2 или 4 платежа. С периодичностью оплат раз в неделю.

Совершенно не имеет никакого смысла. Да и реструктуризация не спасет. Они просто всю насчитанную сумму разделят на 2 или 4 платежа. С периодичностью оплат раз в неделю.
То є дупа ,краще прострочки !)

Apolo, тримай маленький подарунок - Преміум. Це щоб був стимул боротися и захищати себе.

Apolo, тримай маленький подарунок - Преміум. Це щоб був стимул боротися и захищати себе.
Щедрий ,подарунок !
Дякую? а що дає преміум, я просто на форумі тільки від сьогодні?

Зрозумів
Побачиш ,менше дурних запитань ,а більше читай !

То є дупа ,краще прострочки !)
Я колись думав, що реструктуризація вирішить мої проблеми. Ага, а як же.
Знач так. Тіло було 9000, нарахували щось в загальній сумі 15000. Ну, добре, думаю, хай розіб'ють на платежі, а я виплачу потроху.
Зупинили нарахування процентів і розбили на 4 платежі. Кожного тижня. На той час для мене то були непідйомні гроші. Один раз виплатив, а потім злетів з умов реструктуризації і вони все нарахували заново. Тобто перший платіж просто на вітер...
Нет рекламы, нет разных ограничений и тд

Зрозумів
Читайте щоденники форумчан,це історії реальних людей. І думайте,що у Вас все не так погано. Я ,наприклад,вчора дізналась,що у мене більше мільойону боргів.

Я колись думав, що реструктуризація вирішить мої проблеми. Ага, а як же.
Знач так. Тіло було 9000, нарахували щось в загальній сумі 15000. Ну, добре, думаю, хай розіб'ють на платежі, а я виплачу потроху.
Зупинили нарахування процентів і розбили на 4 платежі. Кожного тижня. На той час для мене то були непідйомні гроші. Один раз виплатив, а потім злетів з умов реструктуризації і вони все нарахували заново. Тобто перший платіж просто на вітер...
Ну , я якось минув цю халепу ,тільки пролонгації були,ага тільки Су..ко Вітдав два тіла ,а тепер вони хачуть тіло ))))

Я тільки що прочитав на другому форумі, що у вас було 140 кредитів,?? я геть новачок тоді
Та там у людей и больше было)). И суммы задолженности в миллион))
Так что, друг, не все так плохо))
Вітаємо в нашій сім'ї))
Ну , я якось минув цю халепу ,тільки пролонгації були,ага тільки Су..ко Вітдав два тіла ,а тепер вони хачуть тіло ))))
А мне было интересно))
Вітдав два тіла ,а тепер вони хачуть тіло ))))
Какие интересные)

Та там у людей и больше было)). И суммы задолженности в миллион))
Так что, друг, не все так плохо))
Вітаємо в нашій сім'ї))
Дякую, честно кажучи, ще час назад, в мене була сильна депресія, дякувати вам, і вашому сайту, мені набагато легше, немає такого страху як був раніше

Дякую, честно кажучи, ще час назад, в мене була сильна депресія, дякувати вам, і вашому сайту, мені набагато легше, немає такого страху як був раніше
Як накриває,відразу на форум,і читайте,читайте,поки не попустить

Назад
Угорі