Щоденник Почались прострочки по кредитам

• Автор теми Автор теми Apolo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 283
  • Перегляди Перегляди 8K
Я на форумі читав, хлопець писав, що він сам в Чехії, а кредити в МФО є. І його батько йому сказав, що приїзджали колектори і били батька, підкажіть, це правда таке можливо?
Неможливо)

Я вже трохи заспокоївся, добре що найшов цей сайт, і таких добрих людей як ви, бо до цього часу це був жах. Знаю хлопця, який в 23 роки застрелив себе за борги, був на війні а коли вернуся, борги в МФО виросли в 4 рази...
То халеппа ,так не можна ,краще він би застрелив підара !

То хаоеппа ,так не можна ,краще він би застрелив підара !
Він навіть ні з ким не обговорював цю проблему, залишив маму одну((
У мене три роки,ніхто не їде,а останнім часом тільки змушені повертати мені те ,що вирахували
Мені вже здається, що не я винен їм, а вони мені, пролонгаціями я заплатив в деяких МФО по 3 тіла

Він навіть ні з ким не обговорював цю проблему, залишив маму одну((
Піснец !!!! А с ким можна це обговорити,тільки на форумі бо тут всі такі - одинакові ні хто не осудить ,а ще і підтримають !

Ви праві

Потрібно систему міняти, і самим дзвонити до колекторів і вибивати з них гроші?
Щоб повернули те що вирахували,я пережила 7 написів,які успішно знесені,виграла з адвокатом 7 судів. Вложила немало грошей. І два роки часу. Але воно того стоїло.А перед цим дзвінки,сльози,чого тільки не було. Навіть сірий Ланос визирала,чи не приїхав? І два роки з мене вираховували 40 відсотків зарплати

Саме обідніше те що, ці ур*ди мфошні не хочуть розуміти людей і іти на уступки, і це коли в країні війна, і наоборот повинні якось домогати, або хотя би відсоток малий брати.
Они никогда не понимали людей. Люди для них всего лишь ресурс, который работает и приносит деньги. Вообще рекомендую на досуге почитать хотя бы "Финансист" Т. Драйзера. Очень многое станет понятно)
Они выдают Вам деньги, Вы работаете в поте подмышек, чтобы вернуть им в три раза больше. Вы - ресурс. Как и я, как и все остальные.
Одно время у них была излюбленная фраза "как Вам потребовалась помощь, Вы к нам приползли и мы Вам помогли". Ага, хорошая помощь - 5 тысяч взял, а 15 отдать надо. Помощники, блин.

Малый процент брать? Так им тогда нет смысла работать)). У них все построено на высоком проценте и краткосрочном периоде. В этот высокий процент закладываются так же и все возможные риски.

З друзями як варіант тільки справжніми
Не має ,таких ,на жаль ,знаходиш тут таких ,розачоровуєшся в людях , а потім тут на форумі знаходиш зправжніх - бо вони пережили те що і Ти !

Не має ,таких ,на жаль ,знаходиш тут таких ,розачоровуєшся в людях , а потім тут на форумі знаходиш зправжніх - бо вони пережили те що і Ти !
Есть такие друзья, которые готовы помочь. Ага. Дать денег под процент, чтобы закрыть кредиты. Мне так один друг дал 600 долларов по-моему под 10% в месяц))
Які потім побили батька
Та это ваще в легкую

Есть такие друзья, которые готовы помочь. Ага. Дать денег под процент, чтобы закрыть кредиты. Мне так один друг дал 600 долларов по-моему под 10% в месяц))

Та это ваще в легкую
На жаль в мене такий "кращий друг" коли йому потрібно я находив, а коли в нього попросив 500 то в нього не було, і в цей же вечір він сидить в барі з нашими спільними знайомими)
Щоб повернули те що вирахували,я пережила 7 написів,які успішно знесені,виграла з адвокатом 7 судів. Вложила немало грошей. І два роки часу. Але воно того стоїло.А перед цим дзвінки,сльози,чого тільки не було. Навіть сірий Ланос визирала,чи не приїхав? І два роки з мене вираховували 40 відсотків зарплати
Для мене це як страшний сон, написи адвокати?

Назад
Угорі