Щоденник Почались прострочки по кредитам

• Автор теми Автор теми Apolo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 283
  • Перегляди Перегляди 8K
За себе я вже давно не боюсь, за близьких, і як вони відреагують коли дізнаються
Якщо адекватні то трохи побубнять, і то скоріше собі під носа а не вам особисто. Наприклад брат мій просто їх нах*р посилав, мені раз просто сказав що йому якісь телефонують за мене питали і все, більше ми про це не розмовляли. Батьку не телефонували бо його номер телефона не засвіченний в жодному з банків, тому його ніде в базі немає. Матері було наярювали, сказав не слухай їх і не розмовляй з ними, то мої справи, вона так і робила.
Ну на роботу було директору звонили, но в мене нормальний директор був(він і є, но з початком віни і окупації я там вже не працюю)
Первій місяць головне пережити потім попустить. Читайте форум, спілкуйтесь, не накручуйте себе і все буде норм.

Вже другий хлопець писав, що швидко гроші приїжджали, але всі пишуть як і ви що такого бути не може
У мене є швидко гроші, і в моєму місті могли б до мене і пішки прийти, їхніх кіосків повно по місту, але не прийшли)))

Вначале у многих так. Я тоже немного парился первое время, конечно не так как вы :lol:
но со временем приходит дзен, поверьте вы попали в нужное место, скоро будете со смехом вспоминать как переживали из-за пустяков.
У мене сьогодні другий день дзвінків, зробила все як радили на форумі, встановила додаток антиспам, сказала на роботі що можуть дзвонити, попросила не розмовляти, не знаю як буде, лишилось сказати мамі і братові, надіюсь зрозуміють, ніби сьогодні трохи легше все сприймається, але все ж ще є якийсь внутрішній неспокій, надіюсь пройде скоро, незнаю.

У мене сьогодні другий день дзвінків, зробила все як радили на форумі, встановила додаток антиспам, сказала на роботі що можуть дзвонити, попросила не розмовляти, не знаю як буде, лишилось сказати мамі і братові, надіюсь зрозуміють, ніби сьогодні трохи легше все сприймається, але все ж ще є якийсь внутрішній неспокій, надіюсь пройде скоро, незнаю.
Все будет хорошо, вот всего 1 день прошел и уже вы чуть отошли, через недельку-другую вообще не будете реагировать никак на эту ситуацию)

Все будет хорошо, вот всего 1 день прошел и уже вы чуть отошли, через недельку-другую вообще не будете реагировать никак на эту ситуацию)
Намагаюсь, не звикла показувати оточуючим свої проблеми, завжди все сама, але тільки зараз потрапивши в таку ситуацію, розумію що це не правильно і потрібно ділитись проблемами, бо тримати все а собі, то може і дах поїхати. А тут серед розуміючих людей дуже класна підтримка, рада що потрапила на цей форум

Нажаль мама мене не зрозуміє
Спочатку ніхто не розуміє. Навіть сам себе не міг зрозуміти. Ніби не дурепа, а так вляпатись. Думки були різні, до найгірших. І що з тих набраних кредитів може відсотків десять були потрачено на себе. Все йшло на пролонгації, відсотки. І в мене вища економічна освіта. Та й вже далеко не дівчинка. Далеко. Вже пройшло майже два роки. Спокійно переношу свій статус боржника (напевно вже мільйонера) Через тиждень суд. Перед війною виїхала за кордон Через це дзвінками не надоїдали. Дзвонили дочці, сестрі, зятю, свахі. Напевно багатьом. Так що Будьте спокійні. Купляйте собі їду. Все буде Ок. Тримайтеся.

Все буде добре, в мене дзвінки з 21.08. То вже не так реагую як на початку. Але все одно тривога є звісно, якщо читали мій щоденник то бачили яка паніка була в мене

Саме обідніше те що, ці ур*ди мфошні не хочуть розуміти людей і іти на уступки, і це коли в країні війна, і наоборот повинні якось домогати, або хотя би відсоток малий брати.
Если люди берут займы во время войны, а потом говорят: "в стране война", то это не очень. Понятное дело, что шараг это мало волнует.

Все буде добре, в мене дзвінки з 21.08. То вже не так реагую як на початку. Але все одно тривога є звісно, якщо читали мій щоденник то бачили яка паніка була в мене
Так, читала. Все розумію сама в такій ситуації, я зараз в якомусь такому стані, що мені зараз ніби хочеться гори звернути, а через пару хвилин все - такий якийсь ступор що не хочу взагалі нічого, і нажаль переважає другий стан

Так, читала. Все розумію сама в такій ситуації, я зараз в якомусь такому стані, що мені зараз ніби хочеться гори звернути, а через пару хвилин все - такий якийсь ступор що не хочу взагалі нічого, і нажаль переважає другий стан
В какой-то момент одно состояние должно взять верх над другим, и эти метания закончатся. Надо горы сворачивать, а не жалеть себя и жаловаться :)

Когда родственникам скажете, станет намного легче (у меня так было), хоть им говорить тяжелее всего

Когда родственникам скажете, станет намного легче (у меня так было), хоть им говорить тяжелее всего
Друзі, в кого як справи? Я менше на форумі сидю так як без телефону беру телефон у знайомого( як справи у вас?

на лайливу жінку
самый хоррор
Его наверное все высматривали
прикинь, под домом стоял одно время, соседский правда)
Это уровень увидеть единорога)
берут займы во время войны
Да не, Вы шо, у них определение продукта - КРЕДИТ. К слову, это имеет значение)

Останнє редагування:
Назад
Угорі