Щоденник Почались прострочки по кредитам

• Автор теми Автор теми Apolo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 283
  • Перегляди Перегляди 8K
На жаль в мене такий "кращий друг" коли йому потрібно я находив, а коли в нього попросив 500 то в нього не було, і в цей же вечір він сидить в барі з нашими спільними знайомими)
Це життя ,і в мене є такі ,багато відпаде ,як гімно від підошви ,будь готовий до цього !

На жаль в мене такий "кращий друг" коли йому потрібно я находив, а коли в нього попросив 500 то в нього не було, і в цей же вечір він сидить в барі з нашими спільними знайомими)
А, та это нормально. Как раз отфильтруется окружение. У меня много отфильтровалось подобных друзей. Были ещё "помощники". Приходили после звонков этих ??? и требовали, чтобы я оплатил ибо "нам не нужны проблемы из-за тебя"))).
Как хорошо. У них теперь нет проблем из-за меня. Иногда просят помочь деньгами.))
Це життя ,і в мене є такі ,багато відпаде ,як гімно від підошви ,будь готовий до цього !
И это очень хорошо на самом деле. Их место займут достойные люди. Проверено.

Адмін ,та я вже відкрито кажу - дам адрес ,тільки хай їдуть ))))

Та ,пофіг ,хочу вломитм - розї....ть їхні морди !
Тут один форумчанин більше трьох років чекає,йому обіцяли пиво і піццу. Терентій Нікіфорович. (Я не вмію вставити нікнейм в текст). А ти хочеш без черги?

Сьогодні в цьому окончательно убідився, коли попросив у 5 чоловік 100 гривень, і лиш двоє дали відповідь, і ні у кого нема...
А, та это нормально. Как раз отфильтруется окружение. У меня много отфильтровалось подобных друзей. Были ещё "помощники". Приходили после звонков этих ??? и требовали, чтобы я оплатил ибо "нам не нужны проблемы из-за тебя"))).
Как хорошо. У них теперь нет проблем из-за меня. Иногда просят помочь деньгами.))

Та вже так відфільтровав, що в мене друзів геть нема, тільки знайомі

Для мене це як страшний сон, написи адвокати?
Зараз написів нема,може бути суд. Один ,другий,а далі кількість не матиме значення,все на автоматі.

Сьогодні в цьому окончательно убідився, коли попросив у 5 чоловік 100 гривень, і лиш двоє дали відповідь, і ні у кого нема...
Это хорошо. Значит им Вы не будете должны.
Та вже так відфільтровав, що в мене друзів геть нема, тільки знайомі
Ничего страшного. Всему свое время. Закон наполнения действует. Если что-то ушло, значит придет новое.

Так ,на разі є людина якій винен мабуть 6 к .,спілкуємось - кажу за першої можливості почну вітдавати ,а Він не проблема ,одне получилось з моєї сторони не харашо ,що не попередив його про те що він довірена особа ,сукко - да ? А він ,пофіг ,снтиблок і огонь - треба звертайся ,Друг ?

Тут один форумчанин більше трьох років чекає,йому обіцяли пиво і піццу. Терентій Нікіфорович. (Я не вмію вставити нікнейм в текст). А ти хочеш без черги?
Да і я чекаю,на олх знайшли мої об'яви ,дитячі речі вживані продавала. То обіцяли приїхать,допомогти з продажем,щоб я оплатила вирученими грошима кредити. Грошей у мене не буде,дитячих речей теж,дитину заберуть. То коробки стоять нерозібрані,чекають

Суд це геть погано?
Совершенно нет. Но подготовиться придется.

Во-первых, нужно регулярно будет проверять себя на судовой владе. Чтобы вовремя узнать о суде. А то могут по-тихому подать в суд, заочно примут решение не в Вашу пользу, потом придется немножко заморочиться. Но и это решается.

Во-вторых, нужно будет выбрать юриста. На форуме их тут хватает. Юристы, адвокаты. Вот то, что хотели на пролонгации кидать им, откладывайте на услуги адвоката. После суда Вам вернут деньги за юридические услуги. То есть фактически Вы ничего не теряете)

По-моему пока все. Это было самое основное.
А, и ещё - нужно перестать переживать. Это не те проблемы из-за которых вообще стоит париться. Это временные трудности, не более.
В якщо не підготовлений, і пропустив що тоді буде?(((
Вот как раз это я уже описал))

...
А, и ещё. Не в коем случае не нужно искать волшебную таблетку типа "договоримся с МФО без суда", "уладим все проблемы по кредитам", АО Захист, Звільнимо и ТД. Это все пустая трата денег, причем с завидной регулярностью
Навпаки,грамотний захист - велика вірогідність що Ви нічого не будете винні. Але в суд мфо рідко ходять. Банки можуть і то не завжди
Бывает ещё и заёмщику останься должен кредитор)

Совершенно нет. Но подготовиться придется.

Во-первых, нужно регулярно будет проверять себя на судовой владе. Чтобы вовремя узнать о суде. А то могут по-тихому подать в суд, заочно примут решение не в Вашу пользу, потом придется немножко заморочиться. Но и это решается.

Во-вторых, нужно будет выбрать юриста. На форуме их тут хватает. Юристы, адвокаты. Вот то, что хотели на пролонгации кидать им, откладывайте на услуги адвоката. После суда Вам вернут деньги за юридические услуги. То есть фактически Вы ничего не теряете)

По-моему пока все. Это было самое основное.
А, и ещё - нужно перестать переживать. Это не те проблемы из-за которых вообще стоит париться. Это временные трудности, не более.

Вот как раз это я уже описал))
Сподіваюсь до суда не дійде

Назад
Угорі