Щоденник Почались прострочки по кредитам

• Автор теми Автор теми Apolo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 283
  • Перегляди Перегляди 8K
Нажаль мама мене не зрозуміє
Замініть номер мамі
Вже другий хлопець писав, що швидко гроші приїжджали, але всі пишуть як і ви що такого бути не може
Той хлопець,що писав і другий також можуть бути звичайні звонилки,які на форумі пасуться і пишуть що приїхали і побили батька чи налякали матір. Сподіваються,що їх злякаються і побіжать платити.

Згоден з вами, але морально давить це все, третій день я засинаю пізно, сплю час-два бо ви не повірите мені сниться як я беру кредити, я просипаюсь і до ранку, просто сиджу курю і думаю, і ранком часов в 6 засипаю на пів часа...

Мені б ваш оптимізм)
Вначале у многих так. Я тоже немного парился первое время, конечно не так как вы :lol:
но со временем приходит дзен, поверьте вы попали в нужное место, скоро будете со смехом вспоминать как переживали из-за пустяков.

Замініть номер мамі

Той хлопець,що писав і другий також можуть бути звичайні звонилки,які на форумі пасуться і пишуть що приїхали і побили батька чи налякали матір. Сподіваються,що їх злякаються і побіжать платити.
Я щось не подумав про це, можливо так і є
Вначале у многих так. Я тоже немного парился первое время, конечно не так как вы :lol:
но со временем приходит дзен, поверьте вы попали в нужное место, скоро будете со смехом вспоминать как переживали из-за пустяков.
Сподіваюсь)

І як, щасто дзвонять? Близьким теж надзванюють? Погрожують?
Я не слежу, 5-10 вызовов, у меня стоит запрет неизвестных.
Звонили только родителям, после чего им тоже был поставлен антиспам. Больше никто не жаловался.

Звонили только родителям, после чего им тоже был поставлен антиспам. Больше никто не жаловался.
Я мамі сьогодні в настройках включив антіспам, сподіваюсь допоможе

По поводу поїхати ,дам свій номер в особисті,шліть до мене,ох зустріну - аби хляки витягли !))))

В мене окрім МФО, 1 в такмомбанку на суму 7500

Я щось не подумав про це, можливо так і є
По перше,щоб приїхати,потрібно заправити машину, по друге можна нарватись на поліцію,яку визве людина,до якої приїхали,на собаку,на лайливу жінку,яка кричатиме голосно,що до неї бандіти лізуть. І так перераховувати можна довго.

По перше,щоб приїхати,потрібно заправити машину, по друге можна нарватись на поліцію,яку визве людина,до якої приїхали,на собаку,на лайливу жінку,яка кричатиме голосно,що до неї бандіти лізуть. І так перераховувати можна довго.
Прочитай ,вище ☝️

Саме обідніше те що, ці ур*ди мфошні не хочуть розуміти людей і іти на уступки, і це коли в країні війна, і наоборот повинні якось домогати, або хотя би відсоток малий брати.

Саме обідніше те що, ці ур*ди мфошні не хочуть розуміти людей і іти на уступки, і це коли в країні війна, і наоборот повинні якось домогати, або хотя би відсоток малий брати.
Робіть так - 1,мороз 2,антиспам ,3 через пару місяців самі будуть просити ,паніка ні кого не довела до добра !

На розуміння навіть і не сподівайтесь,як говорять,не тіш себе марними надіями

Добро пожаловать в реальную жизнь

Робіть так - 1,мороз 2,антиспам ,3 через пару місяців самі будуть просити ,паніка ні кого не довела до добра !
Я вже трохи заспокоївся, добре що найшов цей сайт, і таких добрих людей як ви, бо до цього часу це був жах. Знаю хлопця, який в 23 роки застрелив себе за борги, був на війні а коли вернуся, борги в МФО виросли в 4 рази...

Ну ,як так ,просрочки три місяці і ні хто їхати до мене не хоче ?

На розуміння навіть і не сподівайтесь,як говорять,не тіш себе марними надіями
Ви праві
Ну ,як так ,просрочки три місяці і ні хто їхати до мене не хоче ?
Потрібно систему міняти, і самим дзвонити до колекторів і вибивати з них гроші?

Назад
Угорі