Щоденник Почались прострочки по кредитам

• Автор теми Автор теми Apolo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 283
  • Перегляди Перегляди 8K
Я як раз читав 21 року, там жах, вже другий пише що приїжджали якісь люди, і вибивали борги
То не читайте, и тогда никто не приезжал, а сейчас и подавно. Читайте актуальные темы, за последние пол года, максимум год.

То не читайте, и тогда никто не приезжал, а сейчас и подавно. Читайте актуальные темы, за последние пол года, максимум год.
Саме обідне, що всі гроші тратив на пролонгації, пару днів назад, хотів договоритись з слон кредит щоб хоч пару днів зачекали, ітог дівчина начала залякувати, взяв гроші в знакового 2500, щоб пролонгувати.

А люди які не брали кредити в МФО, чи хочуть взяти, я вас умоляю не робіть цього щоб не оказатися в моїй ситуації,((
Повірте якщо тут читають це ваше повідомлення то 99,9% що ця людина брала кредити, якщо вона тут.
А так класика - брати кредити щоб повернути попередні, і так їх стає більше більше більше, поки вже немає як їх гасити, навіть нові кредити вже не допомогають. Сам через таке пройшов. Головне зупинитись і не брати нові кредити, а далі вже по ситуації, читайте форум

Саме обідне, що всі гроші тратив на пролонгації, пару днів назад, хотів договоритись з слон кредит щоб хоч пару днів зачекали, ітог дівчина начала залякувати, взяв гроші в знакового 2500, щоб пролонгувати.
Тут многие такие, не вы первый. Поэтому никаких пролонгаций, никакого общения с ними.

Вже другий хлопець писав, що швидко гроші приїжджали, але всі пишуть як і ви що такого бути не може
У меня уже четвертый год пошел по просрочка, ко мне никто не приезжал. А то что пишут, что приехали и выбивали, то это из области фантастики.

Еще забыл добавить - все их смски в первое время можете сразу удалять не читая, эти сказочники будут вам слать всякий бред, эти смс имеют ноль смысла и пользы.

У меня уже четвертый год пошел по просрочка, ко мне никто не приезжал. А то что пишут, что приехали и выбивали, то это из области фантастики.
Ого, а долги не списали? По закону строки давності 3 роки, дорожні списати були
Еще забыл добавить - все их смски в первое время можете сразу удалять не читая, эти сказочники будут вам слать всякий бред, эти смс имеют ноль смысла и пользы.
А коли почнуться угрози??

Ого, а долги не списали? По закону строки давності 3 роки, дорожні списати були
Никто ничего не спишет, долги на всю жизнь))) 3 года это срок исковой давности, но и он сейчас не актуален, потому что были карантин и война.

А в якій МФО у вас така прострочена?

Никто ничего не спишет, долги на всю жизнь))) 3 года это срок исковой давности, но и он сейчас не актуален, потому что были карантин и война.
Який вихід з такої ситуації? Зараз і роботи толком немає, приходиться шукати якійсь підробвтки за копійки
По всем, которые есть у меня)
В вас їх багато?

Який вихід з такої ситуації? Зараз і роботи толком немає, приходиться шукати якійсь підробвтки за копійки

В вас їх багато?
Денег нет - то и нет никакой диллемы, какой выход.
Будут деньги - можно закрывать за тело.

В вас їх багато?
У меня с начала войны.

У меня с начала войны.
Згоден з вами, але морально давить це все, третій день я засинаю пізно, сплю час-два бо ви не повірите мені сниться як я беру кредити, я просипаюсь і до ранку, просто сиджу курю і думаю, і ранком часов в 6 засипаю на пів часа...
Кому мне?) Да мне как бы всеравно на них))
Мені б ваш оптимізм)

У меня с начала войны.
У вас теж прострочки?

Назад
Угорі