Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я вже описував таку ситуацію.Yurist, Як подати на МФО до суду ,якщо навіть договору на руках немає ?
с кем удалось догвориться отдать тело+%Нет, не судился. Они в суд не подают в 90 процентах случаев. У меня появилась возможность отдать. С некоторыми договорился о списании чтобы отдать только тело плюс процент до выхода на просрочку. С некоторыми помогли нацкомфинпослуг , были и те кому я заплатил всю сумму. Их звонки моему окружению слишком мешали мне жить. Отдал только по этому. Не хотелось создавать моральную давку близким людям из-за моих проблем . С точки зрения законна я имел полное право не отдавать. Но так как их звонки поступали родственникам , воспитание которых было ещё в совке где нет такого понятия как закон, отстаивание прав а был только принцип " взял - отдай сколько просят и не волнует " то естественно мне не удалось убедить таких людей в том что требование этих мошшеников незаконные
Ситуація не з кращих,але напрошується питання:навіщо стільки набирати,якщо немає звідки толком віддати?Всім привіт,ще не знаю як створити тему тому пишу тут.
Я теж попала в ту чортову кабалу ніби адекватна доросла жінка,давно читаю цей форум і він мені як бальзам на душу і рішилась написати,було все і сльози і страх і неспання і взагалі ніби загубилась в світі навіть дитина піврічна не радувала...
По суті я не знаю як вилізти і поступити...
В манівео тіло 10000 поострочка 2 місяця оплатила тільеи 4000 на даний час майже 30000 дзвонять питають що будемо робити?для продовження внесіть половину а там розбємо..кажу нема...шукайте..а ні то продамо колектарам..волбщим смс залякування і т.д. що робтти?
Євро гроші то взалі ппп оплатила їм для продовження вчасно вони зарахували аж через 2 тижні і якусь взагалі незрозумілу цифру..недзвонитися не можу раз дозвонилась сказали вам передзвонять..в ітозі тільки погрожувальні смс ..що робити?
В Кф юа навіть боюсь заходи на сторінкку...
І ще багато прострочок...
В мене мала дитинка,платити немає чим..роботи не маю..ну і звичайно ніхто про це не знає..напозичплась вже по самі вуха..закрила тих що мозги винесла що аж в лікарню попала з приступом..
Закрила сслоун,мані бум,my wellet,
Читаю я тут... Шукаю як розмахатись з МФО малою кров'юRammstein, а що ви тут робите, якщо не набрали? Тут всі понабирали , і немають чим віддати , в когось і по 30 мфо, для таких людей і створений форум
Нет, не судился. Они в суд не подают в 90 процентах случаев. У меня появилась возможность отдать. С некоторыми договорился о списании чтобы отдать только тело плюс процент до выхода на просрочку. С некоторыми помогли нацкомфинпослуг , были и те кому я заплатил всю сумму. Их звонки моему окружению слишком мешали мне жить. Отдал только по этому. Не хотелось создавать моральную давку близким людям из-за моих проблем . С точки зрения законна я имел полное право не отдавать. Но так как их звонки поступали родственникам , воспитание которых было ещё в совке где нет такого понятия как закон, отстаивание прав а был только принцип " взял - отдай сколько просят и не волнует " то естественно мне не удалось убедить таких людей в том что требование этих мошшеников незаконные