Vombat
Only read
- Дописи
- 324
- Реакції
- 191
- Бали
- 68
Vombat не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А я-не збираюся нічого розповідати.І як довго будете мовчати?Чи ви німий?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А я-не збираюся нічого розповідати.І як довго будете мовчати?Чи ви німий?
Так це не то що брехня,а взагалі не повага до близьких.Їх будуть штормити,а ви як дурачок улибатись ,і казати я не я і хата не моя.Гарний вчинок для мужчини в ваші роки.Мені шкода ваших рідних і батьків.На все добре.А я-не збираюся нічого розповідати.
Їх ніхто "штормить"... Я про це,попіклувався зазделегідь!Так це не то що брехня,а взагалі не повага до близьких.Їх будуть штормити,а ви як дурачок улибатись ,і казати я не я і хата не моя.Гарний вчинок для мужчини в ваші роки.Мені шкода ваших рідних і батьків.На все добре.
Що ж ,тоді , рада за ВасБрешуть ті-хто говорить неправду. А я-не брешу,бо не кажу неправду,а просто мовчу.
У мене,немає ахілесової пяти-тому що,все схвачено
Іноді,брехня іде во благо до близької людини. Погано,що ви,цього не розумієте.Так це не то що брехня,а взагалі не повага до близьких.Їх будуть штормити,а ви як дурачок улибатись ,і казати я не я і хата не моя.Гарний вчинок для мужчини в ваші роки.Мені шкода ваших рідних і батьків.На все добре.
Повірте,довго брехати не вдасться . Особливо рідні. Це не місяць ,два... На це підуть роки.!!!!Іноді,брехня іде во благо до близької людини. Погано,що ви,цього не розумієте.
Если у человека "все схвачено"....Но можно ничего и не говорить...Зато,душевное спокойствие близких!Повірте,довго брехати не вдасться . Особливо рідні. Це не місяць ,два... На це підуть роки.!!!!
Так , сусідам,знайомим ,колегам можна. Але треба добре пам'ятати ,кому що було сказано
Набрала 17 штук микрокредитов. Не понимаю, что теперь делать и есть ли вообще выход из ситуации. Голова не работает, не знаю, куда бежать. Пожалуйста, кто прошел этот ад, помогите советом, хоть примерно, каковы должны быть мои действия?
от пары месяцев до безконечности...А у меня 26... И просрочки только начались. Интересно сколько же должно пройти времени чтоб закрыть сугубо под тело кредита