По дурості набралась МФО

• Автор теми Автор теми Ольга К
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 198
  • Перегляди Перегляди 7K
AlenaRyabova, ну це саме невірне рішення, що можна придумати. Просто стільки вже тут інфи, що всі кажуть - не треба ніколи таким чином закривати! Таке життя складне зараз, не дай Бог що! Банки такі ж колектори як і мфо, будуть рвати всім мізки.

Так само і пролонгації, поки сам не попадешся на граблі, не зрозумієш повністю ситуації, тепер я не роблю пролонгації, по троху скидаю на самі «адекватні» до мене МФО і закриваю, а ще помітила картину, як тільки десь закриєш контору, то дзвінків тьма! Я думаю вони всі пасуть кредитну історію! А далі як злі собаки плюються в телефон, відразу з порогу неадекват сиплеться.
Ви берете від них трубку іноді, що говорите?
Я ще не навчилася ставити їх на місце, але сьогодні був дзвінок від «Битрозайму» брала там 6300 тис, зараз 19 тис ?, 36 днів просрочка, два рази телефонувала, сказала їм , що устного формату спілкування не буде, очікую відповідь на лист, вона щось там почала «тявкати» я їй повторила, вона ще раз перенабрала сказала що я «дебілка»
1588762847344.png

Привіт маю борги в МФО вже пішли просрочки з початку карантину боюсь порахувати суму але думаю десь в районі 50 тисяч дуже нехочу щоб дзвонили всім підпоряд особливо для родини чоловіка і на роботу тай для моїх рідних це неприємно вони не винні у моїй дурості і я задумуюсь про взяття кредиту в сумі 50 грн грн на 2 роки і думаю зможу що місяця вносити платежі підкажіть чи хтось так робив і де брали?
Не стоит, именно из за такой мысли у меня добавилось два кредита в банке ((

Ольга К, перекредитация это утопия,еще большая долговая яма. Так же не ищите частных кредиторов, они просто разведут на деньги. Мой вам совет, него ищите себе приключений. Решайте вопросы с тем, что у вас есть

Так само і пролонгації, поки сам не попадешся на граблі, не зрозумієш повністю ситуації, тепер я не роблю пролонгації, по троху скидаю на самі «адекватні» до мене МФО і закриваю, а ще помітила картину, як тільки десь закриєш контору, то дзвінків тьма! Я думаю вони всі пасуть кредитну історію! А далі як злі собаки плюються в телефон, відразу з порогу неадекват сиплеться.
Я ще не навчилася ставити їх на місце, але сьогодні був дзвінок від «Битрозайму» брала там 6300 тис, зараз 19 тис ?, 36 днів просрочка, два рази телефонувала, сказала їм , що устного формату спілкування не буде, очікую відповідь на лист, вона щось там почала «тявкати» я їй повторила, вона ще раз перенабрала сказала що я «дебілка»
1588762847344.png
По чуть-чуть учитесь.Меньше слов,а больше действий.Сказала жду ответа,чего перезванивать??? Это она «дебілка»,раз с первого раза не доходит.)))

1588762847344.png
В мене в них було в районі 5 тисяч просрочка з початку карантину то нарахували 13 тис і пропонують оплату частинами

Самый лучший вариант это время.Они сами уже это понимают,что первая волна прошла с началом карантина,сейчас те кто пролонгировал хоть что то,уже не могут,меньше финансов,первых забывают,а новых в обработку берут.А кто не знает что и как вести себя,то сейчас последнее готов отдать.Через это все проходили,так что тут ничего страшного!
В мене в них було в районі 5 тисяч просрочка з початку карантину то нарахували 13 тис і пропонують оплату частинами
ПО 4к каждые 2 недели.У Вас есть такие деньги что бы им отдавать?Или сказать,нет могу 5500 или максимум 6000,не подходит,тогда я другим заплачу,ждите конца карантина.После этого они сами Вас будут умалять поговорить с ними.)))

Привіт маю борги в МФО вже пішли просрочки з початку карантину боюсь порахувати суму але думаю десь в районі 50 тисяч дуже нехочу щоб дзвонили всім підпоряд особливо для родини чоловіка і на роботу тай для моїх рідних це неприємно вони не винні у моїй дурості і я задумуюсь про взяття кредиту в сумі 50 грн грн на 2 роки і думаю зможу що місяця вносити платежі підкажіть чи хтось так робив і де брали?
Навіщо перейматись? Все залежить від Вашого відношення до ситуації. Якщо Ви підете в банк, уявимо що Вам дадуть кредит, а далі що? Всерівно потрібно повертати, + не малі % за користування. З МФО, можна домовитись і поовернути тільки те, що взяли! Максимум + 50%, почитайте судову практику в реєстрі судових рішень. Правда потрібно буде трохи потратитись на юриста, який добросовісно буде відноситись до справи, якщо юриспрудинція це не ваше.

Kp716115 більше треба холоднокровності, бо ж спочатку були надії що хоть хтось там є більш менш адекватний
а мені під самі помідори як то кажуть ????

Типа реструктуризацию? Так это по сути новый договор! Это не мой вариант решения вопроса

Самый лучший вариант это время.Они сами уже это понимают,что первая волна прошла с началом карантина,сейчас те кто пролонгировал хоть что то,уже не могут,меньше финансов,первых забывают,а новых в обработку берут.А кто не знает что и как вести себя,то сейчас последнее готов отдать.Через это все проходили,так что тут ничего страшного!

Я узнала недавно,что у меня в городе был случай,у парня родители уже и квартиру и то что в квартире продали.И все равно должны.Верят голосам в трубку.Мне их жалко стало,не все находят форум.

Kp716115 більше треба холоднокровності, бо ж спочатку були надії що хоть хтось там є більш менш адекватний
а мені під самі помідори як то кажуть ????
Яка може бути холоднокровність при спілкуванні з неадекватами???Я взагалі,в позикі ставив галку,що я війсковозобов'язаний,але вони дали кредит,а от в Дінеро,відмова.Money4you,азвгалі договір не прислав,на їхні питання - платити,я кажу що і кому,я лише зареестрвувався,коштів не було як і договора,то що і кому і куди і за що я маю платити???Спочатку свою с-му IAM налаштуйте правильно,а потім притензії та вимоги до мене.От все,від них самий жосткий мороз був.Бо в них нічого нема на мене.

Kp716115, просто треба розуміти що вони дебі..и невиправні, а їх діагноз лікується в спеціалізованих установах ???? І нічого не вдієш, смішно тут так посидіти - почитати))) історії кожного))) але як до діла, реально іноді важко себе стримувати і не говорити на їхній мові, цікаво чи їхні друзі знають де працюють такі люди, я б чисто принципово не спілкувалася б якби дізналася, що хтось з моїх таким займається, звісно перший раз сказала б про своє ставлення, але добрі люди там сидіти не можуть це однозначно, це якісь чорти

Перше з чого варто почати?
З себе,та переосмислення!Почитати закони,знати свої права та обов'язки,трішки знати статті ЦКУ та ККУ.Більше позитиву та радощів життю.Рвдіти весні,нюхати квіти,насолоджуватись життям,та не думати про негаразди.А на всі питання,відповідати одним,то шахраї,зеки,бариги.Де номер взяли,базу в банку купили от знають Ваші номери,на всі питання ,я не брала.В мене є друзі,там родичі в кого я можу позичити,нащо мені таке.Радійте життю,воно одне.І не варто його через якісь балачки чи погрози з телефону.Це фейк,брехня,вони давлять психологічно,зламують та примушують людей до тих дій що їм потрібні.Почитайте ураще про НЛП (Нейро-Лінгвістичне програмування).Дуже цікаво,багато чого зрозуміете про різна піраміди,циган та коллекторів.)))

Kp716115, просто треба розуміти що вони дебі..и невиправні, а їх діагноз лікується в спеціалізованих установах ???? І нічого не вдієш, смішно тут так посидіти - почитати))) історії кожного))) але як до діла, реально іноді важко себе стримувати і не говорити на їхній мові, цікаво чи їхні друзі знають де працюють такі люди, я б чисто принципово не спілкувалася б якби дізналася, що хтось з моїх таким займається, звісно перший раз сказала б про своє ставлення, але добрі люди там сидіти не можуть це однозначно, це якісь чорти
Це лише моє припущення,що більшість як і Ми з вами,не розголошують свого місця роботи,т.як,в деяких є родини сім'ї,батьки.Вони це добре розуміють,що їхньому оточенню,такка інформація небезпечна для життя буде.

1588762847344.png
Не слухаєш ти порад!!(((

Назад
Угорі