Щоденник План капкан, або 30 мфо

• Автор теми Автор теми dk.7
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 98
  • Перегляди Перегляди 14K
Так ,і режим сніжинки ,всіх в блок
в мене то прям якась аномалія) всі ніби здохли) я часом вмикаю ту сімку, а там тільки пропозиції нових кредитів з промокодами на 75%))) хоча в мене одні прострочки) ото ******) ну хочуть щоб ще взяв
але ніхера ні пропозицій на вайбер і на пошту ні смс, ніби їм всім поxep)
ну банки раз написали що я підриваю нашу економіку

в мене то прям якась аномалія) всі ніби здохли) я часом вмикаю ту сімку, а там тільки пропозиції нових кредитів з промокодами на 75%))) хоча в мене одні прострочки) ото ******) ну хочуть щоб ще взяв
По дню майже тихо ,а до 20.00 намагаються мабуть усі дозвонитися ,але антивірус чужих не пускає )))
але ніхера ні пропозицій на вайбер і на пошту ні смс, ніби їм всім поxep)
ну банки раз написали що я підриваю нашу економіку
Ще трішки ранувато ,почекай )))

ну я думав там будуть якісь смски з погрозами типу досудові відділи чи ще якась уєта) але нема нічого)) дивно)
шкода тільки шо економіку бл підриваю

а хтось мав той ізі банк? коли вони в суд подадуть) я вже чекаю)
там оператори такі ****** шо ппц) колись хотів вирішити деякі питання то вони навіть не знають що таке овердрафт
коли я задав питання чи піде моя картка в овердрафт якщо я пропущу платіж то вона питає куди піде шо то таке???
ше коли говориш то спочатку наголошує шо вона "експерт" блд

а хтось мав той ізі банк? коли вони в суд подадуть) я вже чекаю)
там оператори такі ****** шо ппц) колись хотів вирішити деякі питання то вони навіть не знають що таке овердрафт
коли я задав питання чи піде моя картка в овердрафт якщо я пропущу платіж то вона питає куди піде шо то таке???
ше коли говориш то спочатку наголошує шо вона "експерт" блд
Спеціалісти )))

още що цікаво я їм написав ввечері в 7 годин, писали в нас ажіотаж чекайте, зверни увагу на час бл
Знімок екрана 2024-08-08 015401.webp

звідки їх набирають я хз)
ні ну *******)

още що цікаво я їм написав ввечері в 7 годин, писали в нас ажіотаж чекайте, зверни увагу на час бл
Знімок екрана 2024-08-08 015401.png

звідки їх набирають я хз)
Я теж не знаю ,но нормальний на таку роб.,не піде ))

Єгроші не знаю як зараз,але у мене їх "борг"(нарахували 100к+ із 8500) взагалі списали через 3.5 роки(але треба витримати тиск,вони досить нахабні).Продавали премактіву і ще якимось.
Списали ? Ваш договор продавали , а потом он вернулся Егроши или как ,?)

Як закрили КЛТ? Чи пішли на якісь знижки? Діставали оточення?

Як закрили КЛТ? Чи пішли на якісь знижки? Діставали оточення?
Мне от них писали эти вот — КРЕДИТЕКСПРЕС ЮКРЕЙН ЕЛ.ЕЛ.СІ. Мол верни деньги. Но так как я ❄️ на морозе, ничего не знаю что там как. В теме о КЛТ почитайте. Там их поведение есть.

Майкредіт любить по виконавцям бігати.Десь через півроку точно буде ВП.Клік теж їх контора,так що і там може бути.Але перед тим пропонують за тіло.
Швидкогроші мене вже третій рік умоляють закрити за тіло(можуть дати колекторам на прозвон).
Єгроші не знаю як зараз,але у мене їх "борг"(нарахували 100к+ із 8500) взагалі списали через 3.5 роки(але треба витримати тиск,вони досить нахабні).Продавали премактіву і ще якимось.
Манівео у мене так і висить(тіло 15,продали таліону а ті ейсам,по святам пропонують за тіло закрити).
А ось сос дикі неадеквати(були,по крайній мірі) дзвінками задовбуть всіх знаоймих і сусідів. Їх краще першими закривати(що я і зробив у свій час).
А ось кредітплюс у мене ведуть себе адекватно,звонили тільки мені і доволі лояльно закрили(з мінімальними %). Можливо,тому що я у них вчасно погашав раніше:)
А,і звісно змінити номер(тобто,той на який брали кредити залишити для відслідковування їх поведінки,просто купити іншу сімку і ні в якому разі не реєструвати її в будь-яких банківських установах і тим більше МФО(знайдуть зразу)),і попередити близьких і адекватних сусідів/начальство(якщо самі дізнаються,від мфо,-гірше буде:)).
Я начальство предупредил, остался без работы))))))

Назад
Угорі