Майкредіт любить по виконавцям бігати.Десь через півроку точно буде ВП.Клік теж їх контора,так що і там може бути.Але перед тим пропонують за тіло.
Швидкогроші мене вже третій рік умоляють закрити за тіло(можуть дати колекторам на прозвон).
Єгроші не знаю як зараз,але у мене їх "борг"(нарахували 100к+ із 8500) взагалі списали через 3.5 роки(але треба витримати тиск,вони досить нахабні).Продавали премактіву і ще якимось.
Манівео у мене так і висить(тіло 15,продали таліону а ті ейсам,по святам пропонують за тіло закрити).
А ось сос дикі неадеквати(були,по крайній мірі) дзвінками задовбуть всіх знаоймих і сусідів. Їх краще першими закривати(що я і зробив у свій час).
А ось кредітплюс у мене ведуть себе адекватно,звонили тільки мені і доволі лояльно закрили(з мінімальними %). Можливо,тому що я у них вчасно погашав раніше

А,і звісно змінити номер(тобто,той на який брали кредити залишити для відслідковування їх поведінки,просто купити іншу сімку і ні в якому разі не реєструвати її в будь-яких банківських установах і тим більше МФО(знайдуть зразу)),і попередити близьких і адекватних сусідів/начальство(якщо самі дізнаються,від мфо,-гірше буде

).