Щоденник План капкан, або 30 мфо

• Автор теми Автор теми dk.7
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 98
  • Перегляди Перегляди 14K
якщо ты про crypsee то да після просрочення заборгованості починають звонити кожну годину

з мого досвіду через тиждень. сама кончена кантора. це називається вседозволеність. майкредит, клік чекайте за тіло домовитесь, вони напружувать не будуть, але потім можуть продати - тому не пропустіть пропозицію за тіло. Авокредит - підключає колекторську компанію, але з ними можна говорити і домовлятися, вони вас почекають і нікому назвонюваи не будуть. Манівео - реструктуризація, тенго/мілоан можна потім ресруктуризацію - але я переплатила норм. З кредит касою я не говорила - вони не звонили оточенню, з часом в кабінеті з"явилася проозиція - тіло і %, важливо не пропустити, щоб не побігли до суду..
В мене в знайомого кредит каса з 21 року і місяць назад прийшов лист додому щоб з тіла 12650 заплатити 3500 і вони закриють )
якщо ты про crypsee то да після просрочення заборгованості починають звонити кожну годину
crypsee це тіж самі біти

Написали з авіри, просрочка 20 днів, борг зараз майже 19 тисяч, пропонують за 15 закрити, чекати кращої пропозиції?

Запропонував авірі закрити за 2 тіла, сказали ні, 3 хочуть) в результаті зафіксували відмову, і прийшла смс, що вони направляють запит в UBKI на отримання моїх номерів телефонів) що дійсно щось дістануть?)

Запропонував авірі закрити за 2 тіла, сказали ні, 3 хочуть) в результаті зафіксували відмову, і прийшла смс, що вони направляють запит в UBKI на отримання моїх номерів телефонів) що дійсно щось дістануть?)
УБКІ не розголошує особисті дані.Та ж лякалка що і виїзні групи і т.д. Чекати тіла треба,або хочаб тіло і %.

Напевно розголошують бо моїм родичам одна су4ка зателефонувала і сказала що вона з Єдиного реєстра боржників і навіть сказала їм повну сумму могу боргу з УБКІ

Напевно розголошують бо моїм родичам одна су4ка зателефонувала і сказала що вона з Єдиного реєстра боржників і навіть сказала їм повну сумму могу боргу з УБКІ
Точно раглашают

Звонилка працює в Єдиному Реєстрі Боржників?😂Чи має там записи про себе?

Звонилка працює в Єдиному Реєстрі Боржників?😂Чи має там записи про себе?
Ні( хотіла дізнатися що за с*ка з якой контори бо в мене їх багато) позвонила до неї вона так само представилась. Я їй сказала зараз напишу скаргу в НБУ то вроді притихла
Це ж напевно вони так дзвонять видаються лівим щоб не впізнали що за шарага і не писали скарги в нбу на них. Тому що матері один звонив і представився кібербезпекой і потім я вже до нього дозвонитись не змогла

Вийшли на звʼязок кредит7, просрочка 10 днів, тіло 27.000, пропонують закрити за 35.000, чи будуть ліпші умови у них?

Назад
Угорі