No calls to third parties
Форумчанин
- Дописи
- 918
- Реакції
- 385
- Бали
- 3725
No calls to third parties не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Уже успели взять новую криптоМФО?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це як?якщо ты про crypsee то да після просрочення заборгованості починають звонити кожну годину
В мене в знайомого кредит каса з 21 року і місяць назад прийшов лист додому щоб з тіла 12650 заплатити 3500 і вони закриють )з мого досвіду через тиждень. сама кончена кантора. це називається вседозволеність. майкредит, клік чекайте за тіло домовитесь, вони напружувать не будуть, але потім можуть продати - тому не пропустіть пропозицію за тіло. Авокредит - підключає колекторську компанію, але з ними можна говорити і домовлятися, вони вас почекають і нікому назвонюваи не будуть. Манівео - реструктуризація, тенго/мілоан можна потім ресруктуризацію - але я переплатила норм. З кредит касою я не говорила - вони не звонили оточенню, з часом в кабінеті з"явилася проозиція - тіло і %, важливо не пропустити, щоб не побігли до суду..
crypsee це тіж самі бітиякщо ты про crypsee то да після просрочення заборгованості починають звонити кожну годину
Мені пропонують за два тіла,проссрочка 90 днів...Написали з авіри, просрочка 20 днів, борг зараз майже 19 тисяч, пропонують за 15 закрити, чекати кращої пропозиції?
УБКІ не розголошує особисті дані.Та ж лякалка що і виїзні групи і т.д. Чекати тіла треба,або хочаб тіло і %.Запропонував авірі закрити за 2 тіла, сказали ні, 3 хочуть) в результаті зафіксували відмову, і прийшла смс, що вони направляють запит в UBKI на отримання моїх номерів телефонів) що дійсно щось дістануть?)
Не вводите людей в заблуждение ещё как разглашаетУБКІ не розголошує особисті дані.
Точно раглашаютНапевно розголошують бо моїм родичам одна су4ка зателефонувала і сказала що вона з Єдиного реєстра боржників і навіть сказала їм повну сумму могу боргу з УБКІ
Звонилка працює в Єдиному Реєстрі Боржників?Напевно розголошують бо моїм родичам одна су4ка зателефонувала і сказала що вона з Єдиного реєстра боржників і навіть сказала їм повну сумму могу боргу з УБКІ
Ні( хотіла дізнатися що за с*ка з якой контори бо в мене їх багато) позвонила до неї вона так само представилась. Я їй сказала зараз напишу скаргу в НБУ то вроді притихлаЗвонилка працює в Єдиному Реєстрі Боржників?Чи має там записи про себе?
Так я закриваю за тіло з розбивкою на платежіВийшли на звʼязок кредит7, просрочка 10 днів, тіло 27.000, пропонують закрити за 35.000, чи будуть ліпші умови у них?
А скільки просрочки? І самі вам писали за акцію?Так я закриваю за тіло з розбивкою на платежі
Самі писали,в мене десь місяці дваА скільки просрочки? І самі вам писали за акцію?
А до цього багато чого пропонували? Намагались їм раніше за тіло писати?Самі писали,в мене десь місяці дваале на платежі,ледве вмовила
Так,як і ВамА до цього багато чого пропонували? Намагались їм раніше за тіло писати?