CreditKasa Післясудове вирішення

• Автор теми Автор теми sined
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 643

sined

Форумчанин
Дописи
181
Реакції
112
Бали
193
sined не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ситуація наступна
КредитКаса подала до суду, хочуть стягнути 96к + судовий сбір
Зробив запит до компанії щодо досудового врегулювання, запропонували закрити 80к одним платежем
Забатаго
Сьогодні запропонували закрити 80к за 4 платежі, видали гарантійний лист, але судовий процес продовжиться
Я так зрозумів це як гарантія для них, щоб я не виходив за графік виплат, щоб мали на руках виконавчий лист
Хтось зіштовхнувся з таким?
Юристи кажуть що діло складне, можно трохи здути , але небагато
Вигідніше можливо сплатити за 4 місяці

Ситуація наступна
Зробив запит до компанії щодо досудового врегулювання, запропонували закрити 80к одним платежем
Забатаго
Сьогодні запропонували закрити 80к за 4 платежі, видали гарантійний лист, але судовий процес продовжиться
Я так зрозумів це як гарантія для них, щоб я не виходив за графік виплат, щоб мали на руках виконавчий лист
У знайомого було,подали в суд,але сума не велика.Зв'язалися з касою,пішли на поступки,закрили.До суду від них надійшла заява про залишення справи без розгляду,каса видала довідку що заборгованість відсутня.

У знайомого було,подали в суд,але сума не велика.Зв'язалися з касою,пішли на поступки,закрили.До суду від них надійшла заява про залишення справи без розгляду,каса видала довідку що заборгованість відсутня.
Самого суду не було?

Завтра подзвоню їм , щоб підтвердили що лист буде знаходитись у них, поки виплачу за графіком
Інакше сенс платити їм ще і виконавцю

Останнє редагування:
Самого суду не було?

Завтра подзвоню їм , щоб підтвердили що лист буде знаходитись у них, поки виплачу за графіком
Ну,формально він був,але справа залишена без розгляду.

Самого суду не було?

В мене був з ними суд ,тіло 7 тис ,було мною виплачено 14+ ,хотіли 32 + судовий збір ,суд задовольнив частково 17500+судовий збір ,не захищалась ,написала до кредит каси чи можу я цю суму оплатити частинами ,на що вони мені прислали що є акційна пропозиція заплатити 6200 і решту спишуть , сьогодні отримала таку пропозицію ,звісно що погодилась

Ситуація наступна
Забатаго
Ну с кассой судиться да. Не особо перспективно. Подождите решение суда и добровольно погасите по решению суда. Как раз 4 месяца так и пройдет. Можете рассрочку платежа попросить в суде до года. Просто откладывайте деньги. А там решите. Это бред выплачивать и судиться. Есть риск , что придется заплатить дважды

Ну с кассой судиться да. Не особо перспективно. Подождите решение суда и добровольно погасите по решению суда. Как раз 4 месяца так и пройдет. Можете рассрочку платежа попросить в суде до года. Просто откладывайте деньги. А там решите. Это бред выплачивать и судиться. Есть риск , что придется заплатить дважды
Да уже принял предложение , в пн платеж сделаю , скорее всего за 2 месяца закрою по их предложению и фиг с ними

Ну,формально він був,але справа залишена без розгляду.
Забийте, не платіть і не зв'язуйтесь із цими шахраями, щоб потім не довелось двічі платити. Можливо також, що, їхній скрипт зловить гаву і повторно не подадуть.

Ситуація наступна
Забатаго
Цікаво яке було тіло

Забийте, не платіть і не зв'язуйтесь із цими шахраями, щоб потім не довелось двічі платити. Можливо також, що, їхній скрипт зловить гаву і повторно не подадуть.
Ну,не все так просто.Ми оплатили і отримали довідку про відсутність заборгованості.Тому думаю,що питань не буде

В даному варіанті, зі словами не зв'язуйтесь з шахраями трішки не згодна,бо вже зв'язалися.Є наслідок-суд.І блоковані рахунки і тд нам були не потрібні,тому владнали як могли,і впринципі поки що результат нас порадував.

Останнє редагування:
Назад
Угорі