CreditKasa Післясудове вирішення

• Автор теми Автор теми sined
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 338

sined

Форумчанин
Дописи
169
Реакції
105
Бали
68
sined не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ситуація наступна
КредитКаса подала до суду, хочуть стягнути 96к + судовий сбір
Зробив запит до компанії щодо досудового врегулювання, запропонували закрити 80к одним платежем
Забатаго
Сьогодні запропонували закрити 80к за 4 платежі, видали гарантійний лист, але судовий процес продовжиться
Я так зрозумів це як гарантія для них, щоб я не виходив за графік виплат, щоб мали на руках виконавчий лист
Хтось зіштовхнувся з таким?
Юристи кажуть що діло складне, можно трохи здути , але небагато
Вигідніше можливо сплатити за 4 місяці

Ситуація наступна
КредитКаса подала до суду, хочуть стягнути 96к + судовий сбір
Зробив запит до компанії щодо досудового врегулювання, запропонували закрити 80к одним платежем
Забатаго
Сьогодні запропонували закрити 80к за 4 платежі, видали гарантійний лист, але судовий процес продовжиться
Я так зрозумів це як гарантія для них, щоб я не виходив за графік виплат, щоб мали на руках виконавчий лист
Хтось зіштовхнувся з таким?
Юристи кажуть що діло складне, можно трохи здути , але небагато
Вигідніше можливо сплатити за 4 місяці
У знайомого було,подали в суд,але сума не велика.Зв'язалися з касою,пішли на поступки,закрили.До суду від них надійшла заява про залишення справи без розгляду,каса видала довідку що заборгованість відсутня.

У знайомого було,подали в суд,але сума не велика.Зв'язалися з касою,пішли на поступки,закрили.До суду від них надійшла заява про залишення справи без розгляду,каса видала довідку що заборгованість відсутня.
Самого суду не було?

Завтра подзвоню їм , щоб підтвердили що лист буде знаходитись у них, поки виплачу за графіком
Інакше сенс платити їм ще і виконавцю

Останнє редагування:
Самого суду не було?

Завтра подзвоню їм , щоб підтвердили що лист буде знаходитись у них, поки виплачу за графіком
Інакше сенс платити їм ще і виконавцю
Ну,формально він був,але справа залишена без розгляду.

Назад
Угорі