Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сегодня были. Три, или 4. Но я проспал.В кого після нового року почалися купа дзвінків від всіх МФО??бо це жесть як вони здуріли
Ну и название? Я уже подумала кто помер.В кого після нового року почалися купа дзвінків від всіх МФО??бо це жесть як вони здуріли
Правильно, сон это залог здоровой нервной системы)Сегодня были. Три, или 4. Но я проспал.
У меня..В кого після нового року почалися купа дзвінків від всіх МФО??бо це жесть як вони здуріли
Телефон выключен, звонков нет.. Сегодня включила и аж три звонка!)Много!))В кого після нового року почалися купа дзвінків від всіх МФО??бо це жесть як вони здуріли
Точно, новые номера кто-то купил, вообще никакой инф...У меня..
Сегодня довира и гарантия обзон сделали смс 3 подряд..
И звонков очень много...
Какая то шарага походу номера новые закупила ...
По 5 звонков в час сине подписанных номеров...
В гетконтакт не пробивает...
Ага...Точно, новые номера кто-то купил, вообще никакой инф...
Аж два звонка было сегодняВ кого після нового року почалися купа дзвінків від всіх МФО??бо це жесть як вони здуріли
Скоро узнаем..Ага...
Теперь бы знать кто...так розбагател????
У меня так.Сегодня ШГ оборвали телефон на работе.2 раза в 102 звонила.В кого після нового року почалися купа дзвінків від всіх МФО??бо це жесть як вони здуріли
Два звонка сегодня.В кого після нового року почалися купа дзвінків від всіх МФО??бо це жесть як вони здуріли
Почались робочі будні: 400 дзвінків, 35 смс, 3 листи на електронку. Телефон зависає, не встигає блокувати дзвінки. Отак от. Люди працюють, а не байдики б'ють.В кого після нового року почалися купа дзвінків від всіх МФО??бо це жесть як вони здуріли
А менять номер не пробовали????гораздо легче это пережитьВ кого після нового року почалися купа дзвінків від всіх МФО??бо це жесть як вони здуріли
Ого! А сколько у вас мфо, что так много звонков?Почались робочі будні: 400 дзвінків, 35 смс, 3 листи на електронку. Телефон зависає, не встигає блокувати дзвінки. Отак от. Люди працюють, а не байдики б'ють.