- Дописи
- 37491
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96303
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нда.. і що плануєте?Поки Фінсфера вирішила виділитися розумом і подали до суду.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нда.. і що плануєте?Поки Фінсфера вирішила виділитися розумом і подали до суду.
Захищатися, бо дуже багато хочуть.Нда.. і що плануєте?
Гарні планиЗахищатися, бо дуже багато хочуть.
Кто подал в суд и как справляетесь? На меня Швидко гроши подали с 14 хотят 32. Думаю может не судится с ними и пусть суд пройдет как нибудь. Шансов нет выигратьПривіт. Усе так само як і було, лише суди додалися. Боргів поки так само багацько. Хоча наче й сплачую тим, хто домовитись погодився.
Часу нема, життя біжить. А я ніде і нічо не встигаю![]()
Спасибо увидела с кем. Они мне тоже написали месяц назад. И сказали что если не заплачу им прямо сегодня тело +тысячу с верху то мне капец в суде будет. Ну я и заплатила. Тело было 6 тыс. А вот швидко гроши не хотели никак идти на примирительную и вот суд(Поки Фінсфера вирішила виділитися розумом і подали до суду.
Мені фінсфера нічого не пропонувала. І на контакт не йшли.Кто подал в суд и как справляетесь? На меня Швидко гроши подали с 14 хотят 32. Думаю может не судится с ними и пусть суд пройдет как нибудь. Шансов нет выиграть
Спасибо увидела с кем. Они мне тоже написали месяц назад. И сказали что если не заплачу им прямо сегодня тело +тысячу с верху то мне капец в суде будет. Ну я и заплатила. Тело было 6 тыс. А вот швидко гроши не хотели никак идти на примирительную и вот суд(
Странные они. Они меня искали вездеМені фінсфера нічого не пропонувала. І на контакт не йшли.
Ава повернулась, то ж все добреНу що, як кажуть « тє же на манєже»
Я знову тутА що це значить?- правильно: борги нікуди не ділися
їх ще ого-го.. але є одне АЛЕ: я не вмерла, мене не вивезли в ліс , і навіть ще не вигнали з хати( поки що
). Тому не такий страшний той чорт( точніше чорти- колектори та уся оця багнюка)! Так, неприємно, що воно все тяяяяягнеться за тобою як зелена сопля при гаймориті, але маємо шо маємо.
Стратегія така- є гроші, сплачую. Нема- ну і нема( чого його псіхувать).
Тому тримаємося, пані та панове![]()
Нє, ну а шо) Життя триваєАва повернулась, то ж все добре![]()
Ну а хоч щось закрили?Нє, ну а шо) Життя триває, навіть з боргами
![]()
Так, треба буде оновити список моїх «пошановувачів».Ну а хоч щось закрили?
Оновіть-оновіть))) відсвяткуємоТак, треба буде оновити список моїх «пошановувачів».