Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Я читала что у кого были пролонгации то всем так, но то что за 79 дней прям сразу 50% так это прям вау
Так как готова была в будущем и за 80% тела закрыть 🙈
Эх мне б так с селфи(((((( хоть бы за тело( ведь столько пролонгаций, они едиснтвенные кому я я отадла уже юолбше чем взяла.....Может им написать самой ....чтоб зжалились)

Эх мне б так с селфи(((((( хоть бы за тело( ведь столько пролонгаций, они едиснтвенные кому я я отадла уже юолбше чем взяла.....Может им написать самой ....чтоб зжалились)
Я Вас обожнюю 😄 З усіма намагаєтесь знайти компроміс, але вони не хочуть 😆

Там про кредит7. Селфі ще ті гади
Ага, так кажете, наче рекрутером у них працюєте😆

в селфы велика просрочка та же кажись штраф у розмыры не сплаченого платежу точно нараховують
Так, там вже страшне що нарахували

Мені б так і з селфі, і з слонами, і з кр+, і з кр7)

Щось я сьогодні якась приторможена🤪
Пекельний понеділок 🤷‍♀️

Пекельний понеділок 🤷‍♀️
ну так якщо штраф одноразовий в розмірі не сплаченого обов'язковго платежу то в мне обов'язковий майже 5 тис..... то й і штраф 5 тис(((.сумно.....

в селфы велика просрочка та же кажись штраф у розмірі не сплаченого платежу точно нараховують
Мне селфи почти за 3 мес просрочки насчитало около 70 тыс с 23 тела. Предложили реструктуризировать за 33 тыс, первый взнос вроде как 11 должна сделать. Я им покрутила пальчиком у виска. Так что нагло жду за тело предложения.

Пекельний понеділок 🤷‍♀️
Кредит плюс скинули мне все проценты, просят вернуть то что брала, слоны давно закрыла за +1 тыс от тела, селфи-козлы. Это примерно 3 мес просрочки по всем

Дивлячись де. Мені не усі блокували, до речі 🤷‍♀️
Топ1 і кредос заблокував назавжди, всім іншим треба заява в довільній форму на емейл)

Топ1 і кредос заблокував назавжди, всім іншим треба заява в довільній форму на емейл)
Ще е гроші забув подзвонити, ну то вже завтра

Ще е гроші забув подзвонити, ну то вже завтра
А у мене таке було кажуть напишіть на листочку і відправте нам на пошту фотографію, кажу шо в мене пальців немає, я інвалід, то заблокували після того просто так))
Все вони можуть, просто надіются на людську лінь, бо рано чи пізно людина може знову повернутись в те ярмо
Я ось на кредиткасі блокувався, а потім через рік знову взяв, бо як виявилось, їхнє блокування лише на словах відбулось

А у мене таке було кажуть напишіть на листочку і відправте нам на пошту фотографію, кажу шо в мене пальців немає, я інвалід, то заблокували після того просто так))
Все вони можуть, просто надіются на людську лінь, бо рано чи пізно людина може знову повернутись в те ярмо
Я ось на кредиткасі блокувався, а потім через рік знову взяв, бо як виявилось, їхнє блокування лише на словах відбулось
От тварі, ну подивимось
У вас зараз е не закриті займи?

Мне селфи почти за 3 мес просрочки насчитало около 70 тыс с 23 тела. Предложили реструктуризировать за 33 тыс, первый взнос вроде как 11 должна сделать. Я им покрутила пальчиком у виска. Так что нагло жду за тело предложения.

Кредит плюс скинули мне все проценты, просят вернуть то что брала, слоны давно закрыла за +1 тыс от тела, селфи-козлы. Это примерно 3 мес просрочки по всем
Подождали бы ещё два месяца за 70% и то и то бы закрыли)

З 5 го місяця протерм. вже два рази присилали смс закрити за тіло

кароче кредит 7 хитрые)) читаю договор а там прощение долга, 15 тыс)) т.е в налоговую я должна занести 2.5 тыс на протяжении года( вот теперь сижу и думаю. Выгодно ли? На списание не идут

Назад
Угорі