Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Як не крути ахах На олію точно заробимоУсі дороги ведуть в онліфанс
В Мівіні тепер нема олійки![]()
Там може й видадуть)Як не крути ахах На олію точно заробимо![]()
Та вже ні, підемо разомМожна я не піду?![]()
Точно пованює трохиТам може й видадуть)
Ароматизовану)
І не тільки їїТам може й видадуть)
Ароматизовану)
Натовпом побіжимоТа вже ні, підемо разом
Точно пованює трохи![]()
Эх мне б так с селфи(((((( хоть бы за тело( ведь столько пролонгаций, они едиснтвенные кому я я отадла уже юолбше чем взяла.....Может им написать самой ....чтоб зжалились)Я читала что у кого были пролонгации то всем так, но то что за 79 дней прям сразу 50% так это прям вау
Так как готова была в будущем и за 80% тела закрыть![]()
в селфы велика просрочка та же кажись штраф у розмірі не сплаченого платежу точно нараховуютьСелфі, плюси зовсім вже зʼїхали з глузду. Там відсотками вже по півтора тіла
Я Вас обожнююЭх мне б так с селфи(((((( хоть бы за тело( ведь столько пролонгаций, они едиснтвенные кому я я отадла уже юолбше чем взяла.....Может им написать самой ....чтоб зжалились)
Там про кредит7. Селфі ще ті гадиЭх мне б так с селфи(((((( хоть бы за тело( ведь столько пролонгаций, они едиснтвенные кому я я отадла уже юолбше чем взяла.....Может им написать самой ....чтоб зжалились)
Ага, так кажете, наче рекрутером у них працюєтеЦе не страшно![]()
На півставкиАга, так кажете, наче рекрутером у них працюєте![]()
Так, там вже страшне що нарахувалив селфы велика просрочка та же кажись штраф у розмыры не сплаченого платежу точно нараховують
Мені б так і з селфі, і з слонами, і з кр+, і з кр7)Эх мне б так с селфи(((((( хоть бы за тело( ведь столько пролонгаций, они едиснтвенные кому я я отадла уже юолбше чем взяла.....Может им написать самой ....чтоб зжалились)
ну так якщо штраф одноразовий в розмірі не сплаченого обов'язковго платежу то в мне обов'язковий майже 5 тис..... то й і штраф 5 тис(((.сумно.....Так, там вже страшне що нарахували
Мені б так і з селфі, і з слонами, і з кр+, і з кр7)
Щось я сьогодні якась приторможена
Пекельний понеділок![]()
Мне селфи почти за 3 мес просрочки насчитало около 70 тыс с 23 тела. Предложили реструктуризировать за 33 тыс, первый взнос вроде как 11 должна сделать. Я им покрутила пальчиком у виска. Так что нагло жду за тело предложения.в селфы велика просрочка та же кажись штраф у розмірі не сплаченого платежу точно нараховують
Кредит плюс скинули мне все проценты, просят вернуть то что брала, слоны давно закрыла за +1 тыс от тела, селфи-козлы. Это примерно 3 мес просрочки по всемТак, там вже страшне що нарахували
Мені б так і з селфі, і з слонами, і з кр+, і з кр7)
Щось я сьогодні якась приторможена
Пекельний понеділок![]()
Топ1 і кредос заблокував назавжди, всім іншим треба заява в довільній форму на емейл)Дивлячись де. Мені не усі блокували, до речі![]()
Ще е гроші забув подзвонити, ну то вже завтраТоп1 і кредос заблокував назавжди, всім іншим треба заява в довільній форму на емейл)
А у мене таке було кажуть напишіть на листочку і відправте нам на пошту фотографію, кажу шо в мене пальців немає, я інвалід, то заблокували після того просто так))Топ1 і кредос заблокував назавжди, всім іншим треба заява в довільній форму на емейл)
Ще е гроші забув подзвонити, ну то вже завтра
От тварі, ну подивимосьА у мене таке було кажуть напишіть на листочку і відправте нам на пошту фотографію, кажу шо в мене пальців немає, я інвалід, то заблокували після того просто так))
Все вони можуть, просто надіются на людську лінь, бо рано чи пізно людина може знову повернутись в те ярмо
Я ось на кредиткасі блокувався, а потім через рік знову взяв, бо як виявилось, їхнє блокування лише на словах відбулось
Подождали бы ещё два месяца за 70% и то и то бы закрыли)Мне селфи почти за 3 мес просрочки насчитало около 70 тыс с 23 тела. Предложили реструктуризировать за 33 тыс, первый взнос вроде как 11 должна сделать. Я им покрутила пальчиком у виска. Так что нагло жду за тело предложения.
Кредит плюс скинули мне все проценты, просят вернуть то что брала, слоны давно закрыла за +1 тыс от тела, селфи-козлы. Это примерно 3 мес просрочки по всем
З 5 го місяця протерм. вже два рази присилали смс закрити за тілоЭх мне б так с селфи(((((( хоть бы за тело( ведь столько пролонгаций, они едиснтвенные кому я я отадла уже юолбше чем взяла.....Может им написать самой ....чтоб зжалились)