Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Найбільше майже 2 місяці. Телефонували. АФК по боргу Манівео. Може ще хто, але точно знаю за ціх
Я так поняв краще закрити тих манівео я брав місяць назад 6т під 0.1 там щось за місяць користування 10 грн накапало)

По кр7 скільки часу протермінування? Супер пропозиція) теж таку чекаю
Поки пропонують тіло одним платежем
А в мене нема кредит 7, написано ми ніколи вам кредит не дамо😂😂

Я так поняв краще закрити тих манівео я брав місяць назад 6т під 0.1 там щось за місяць користування 10 грн накапало)
Так, якщо є гроші закривайте. Манівео самі не турбують. Але рівно через місяць продають Таліону.

По кр7 скільки часу протермінування? Супер пропозиція) теж таку чекаю
Поки пропонують тіло одним платежем
Тоже такое было. 79 дней уже
Угрожали продать пару дней назад, клялись я б так сказала)) а сегодня такой подарок. До 14 числа закрыть. Вот только пишут что гарантийный лист в моемкабинет. Проверю еще перед оплатой.

Тоже такое было. 79 дней уже
Угрожали продать пару дней назад, клялись я б так сказала)) а сегодня такой подарок. До 14 числа закрыть. Вот только пишут что гарантийный лист в моемкабинет. Проверю еще перед оплатой.
Сподіваюсь все буде ок, і Ви їх закриєте)
теж чекатиму такого пІдарунка)

Сподіваюсь все буде ок, і Ви їх закриєте)
теж чекатиму такого пІдврунка)
Я читала что у кого были пролонгации то всем так, но то что за 79 дней прям сразу 50% так это прям вау
Так как готова была в будущем и за 80% тела закрыть 🙈

Вони мені сьогодні пропонували взяли у них кредит 🤣
Нє надА)))

Я читала что у кого были пролонгации то всем так, но то что за 79 дней прям сразу 50% так это прям вау
Так как готова была в будущем и за 80% тела закрыть 🙈
В мене там 80 тіла виплачено вже. Я налаштована на менше ніж тіло)

Нє надА)))

В мене там 80 тіла виплачено вже. Я налаштована на менше ніж тіло)
А я посчитала что я им заплатила больше тела(
Скоро вам будут угрожать смсками что ваш договор уже на продаже. Вот после этих дней возможно и ваше счастье будет)

А я посчитала что я им заплатила больше тела(
Та ото ж і фігово.. бо стільки вже грошей пішли в нікуди (

Тому такі пропозиції за частину тіла, половину тіла - дуже лояльні до позичальника.

Так, якщо є гроші закривайте. Манівео самі не турбують. Але рівно через місяць продають Таліону.

От якби всі мої сараї не дали мені тоді. Або хоча б половина)
Щойно звонив аванс, походу раніше з ними спілкувався так як айфон пропустив дзвінок, кажуть у вас завтра дата погашення, кажу а у вас можливо заблокувати кабінет назавжди, каже да після погашення подзвоніть ми заблокуємо назавжди і кредит у нас ви більше ніколи не візьмете, думаю збсь😂😂

Бо деякі контори взагалі не мають берегу в тих відсотках та бажаннях. Такий космос намалювали 🤦‍♀️

Селфі, плюси зовсім вже зʼїхали з глузду. Там відсотками вже по півтора тіла
Манівео приблизно за місяць прострочення намалювали з 19 000 вже десь за 70 000. Таке враження, що їм чогось не вистачає

Назад
Угорі