Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Щей і відсоткі мабуть вже були більше ніж на дату оплату? багато відсотків до продажу набігло?

а до того як продали довго звонили , оточенню ті тільки ВАМ? А коли проади Таліон я так розумію почав дзвонити усім підряд ?
Манівео нікому не телефонували. Після продажу обзвонили всіх АФК( таліонні звонілки)

а до того як продали довго звонили , оточенню ті тільки ВАМ? А коли проади Таліон я так розумію почав дзвонити усім підряд ?
Манивео ничего не предлагают, талион за полтора тела сразу, когда им писал, может позже предложат выгодней что-то... я у них месяца 1.5 гдето

Манивео ничего не предлагают, талион за полтора тела сразу, когда им писал, может позже предложат выгодней что-то... я у них месяца 1.5 гдето
Но звонят всем и близким и вообще?

В мене Манівео нікому не телефонували
я имею ввиду Талион?

В мене Манівео нікому не телефонували
Эти никому не звлнят така к логовре не указаны контакти третих лиц....а вот Талион уже наверное названивает....

я имею ввиду Талион?

Эти никому не звлнят така к логовре не указаны контакти третих лиц....а вот Талион уже наверное названивает....
Назвонюють АФК від імені таліону.
В мене просто лівим людям , через 10х знайомих телефонували. Чорти , короче)

В мене дзвонили і розсилали смс людям лівим АФК по дорученню Таліону ,писала на них скаргу в НБУ ,не знаю чи зараз телефонують ,поки не казав ніхто
У мене теж надсилають смс оточенню. Куку просто 🥴

В мене дзвонили і розсилали смс людям лівим АФК по дорученню Таліону ,писала на них скаргу в НБУ ,не знаю чи зараз телефонують ,поки не казав ніхто
Так я трошки далека ще від цього що таке АФК? Це колектори? Чим відрізняються АФК від тго ж таліон?

У когось продавали кредит Онлайн фінанс? У мене по Манівео. Спочатку передали в Таліон, а вони Онлайн фінансу. ОНЛАЙН ФІНАНС — Фінансова компанія

Пропонували тіло 3300 до 1.02, гарантійний лист надіслали, але кінці січня у мене вже не було такої заначки. Писала їм що зп на початку лютого. Якщо зараз просити, як думаєте, погодять?
Я прочитала не Онлайн финанс а онлифанс 🤣🤣 думаю ниче се 😅

Так я трошки далека ще від цього що таке АФК? Це колектори? Чим відрізняються АФК від тго ж таліон?
Афк просто звонілки. Сам договір у Таліона. Таліон видать всю «брудну» роботу спихує цим гаврикам. А самі сидять там типу у білих пОльтах😆
Вони( Таліони) мені офіційно відповіли на мої скарги вже після закриття кредиту. Не дуже читала, але було щось типу « наша компанія не має жодних претензій до Вас, пані» 😆а між рядками прям читається їх шипіння противне.

Назад
Угорі