Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
За місяць з суми 25т стало майже 2 тілаЩей і відсоткі мабуть вже були більше ніж на дату оплату? багато відсотків до продажу набігло?
Але ж ніхто тих космічних бажань не буде оплачуватиогошечки......
а до того як продали довго звонили , оточенню ті тільки ВАМ? А коли проади Таліон я так розумію почав дзвонити усім підряд ?Але ж ніхто тих космічних бажань не буде оплачувати![]()
Манівео нікому не телефонували. Після продажу обзвонили всіх АФК( таліонні звонілки)а до того як продали довго звонили , оточенню ті тільки ВАМ? А коли проади Таліон я так розумію почав дзвонити усім підряд ?
Манивео ничего не предлагают, талион за полтора тела сразу, когда им писал, может позже предложат выгодней что-то... я у них месяца 1.5 гдетоа до того як продали довго звонили , оточенню ті тільки ВАМ? А коли проади Таліон я так розумію почав дзвонити усім підряд ?
Но звонят всем и близким и вообще?Манивео ничего не предлагают, талион за полтора тела сразу, когда им писал, может позже предложат выгодней что-то... я у них месяца 1.5 гдето
В мене Манівео нікому не телефонувалиНо звонят всем и близким и вообще?
я имею ввиду Талион?В мене Манівео нікому не телефонували
Эти никому не звлнят така к логовре не указаны контакти третих лиц....а вот Талион уже наверное названивает....В мене Манівео нікому не телефонували
Назвонюють АФК від імені таліону.я имею ввиду Талион?
Эти никому не звлнят така к логовре не указаны контакти третих лиц....а вот Талион уже наверное названивает....
В мене дзвонили і розсилали смс людям лівим АФК по дорученню Таліону ,писала на них скаргу в НБУ ,не знаю чи зараз телефонують ,поки не казав ніхтоя имею ввиду Талион?
У мене теж надсилають смс оточенню. Куку простоВ мене дзвонили і розсилали смс людям лівим АФК по дорученню Таліону ,писала на них скаргу в НБУ ,не знаю чи зараз телефонують ,поки не казав ніхто
Так я трошки далека ще від цього що таке АФК? Це колектори? Чим відрізняються АФК від тго ж таліон?В мене дзвонили і розсилали смс людям лівим АФК по дорученню Таліону ,писала на них скаргу в НБУ ,не знаю чи зараз телефонують ,поки не казав ніхто
Я прочитала не Онлайн финанс а онлифансУ когось продавали кредит Онлайн фінанс? У мене по Манівео. Спочатку передали в Таліон, а вони Онлайн фінансу. ОНЛАЙН ФІНАНС — Фінансова компанія
Пропонували тіло 3300 до 1.02, гарантійний лист надіслали, але кінці січня у мене вже не було такої заначки. Писала їм що зп на початку лютого. Якщо зараз просити, як думаєте, погодять?
Ще нас там не носилоЯ прочитала не Онлайн финанс а онлифансдумаю ниче се
![]()
Мої кредити аж в такі "міжнародні компанії" поки не продавалиЯ прочитала не Онлайн финанс а онлифансдумаю ниче се
![]()
продали в рабствоЩе нас там не носило![]()
Ми вже давно раби МФОпродали в рабство![]()
Афк просто звонілки. Сам договір у Таліона. Таліон видать всю «брудну» роботу спихує цим гаврикам. А самі сидять там типу у білих пОльтахТак я трошки далека ще від цього що таке АФК? Це колектори? Чим відрізняються АФК від тго ж таліон?