Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Можно спалить карточки на какие скидывали деньги, выбросить симку и купить новую, а паспорт матери отдать пусть на работе в сейфе закроет и все, без симки и паспорта я не смогу войти в прыват или куда еще, а чтоб изменить финансовый номер и получить карту нужно идти в банк с паспортом😂🫡
В банке и Дия подойдет. Не вариант)

можете внести себя в КРАИЛ (это реестр игроков, у которых проблемы с игровой зависимостью, лудоманией)
в заяве на внесение укажите "играю на кредитные средства"

Больше (вроде как) ни одна шарага не даст)

За тіло. Можна було тягнути їх довше, але їх афкашники дістали всіх кого могли.
а саме манивео довго телефонували після протермінування? я хочу їх закрити в цьому місця але можливо не встигну до пролонгації отримати аванс...Ось думаю як швидко вони саме Манивео починають доставати всіх і вся...... і чи великі там відсоткі нараховуютьяс за просрчку

а саме манивео довго телефонували після протермінування? я хочу їх закрити в цьому місця але можливо не встигну до пролонгації отримати аванс...Ось думаю як швидко вони саме Манивео починають доставати всіх і вся...... і чи великі там відсоткі нараховуютьяс за просрчку
Манівео нікому не телефонують. Рівно через місяць продають Таліону.

По нарахуванням продали з сумою два тіла ( навіть більше)

Манівео нікому не телефонують. Рівно через місяць продають Таліону.

По нарахуванням продали з сумою два тіла ( навіть більше)
Та вони продають за копійки, з чого ви вирішили що за два тіла продали?

Це скільки часу пройшло після того як передали таліон?
Менше місяця. Але вони якось дивно зробили. Манівео написали про передачу , а Таліони писульки свої слати почали пізніше маже на 2 тижні. Все типу як з запізненням. Бо в один день вивалили мені мабуть листів 9. Бо пошту часто перевіряла, а від них нічого не було. Жила собі спокійно)) аж поки не почався телефонний терор

А на реструктуризацію чи зменшення самі маніки погоджуються?
Мені пропонували розбити на 2 платежі, але більше тіла

Менше місяця. Але вони якось дивно зробили. Манівео написали про передачу , а Таліони писульки свої слати почали пізніше маже на 2 тижні. Все типу як з запізненням. Бо в один день вивалили мені мабуть листів 9. Бо пошту часто перевіряла, а від них нічого не було. Жила собі спокійно)) аж поки не почався телефонний терор

Мені пропонували розбити на 2 платежі, але більше тіла
Не розумію, чому Манівео так швидко продає. Могли самі реструктуризацію пропонувати

Не розумію, чому Манівео так швидко продає. Могли самі реструктуризацію пропонувати
От я в них просила її. Але нє і ніяк. Вони мені навіть всієї суми реструктуризації не пропонували. Лише все і одразу

Єдине що зрозуміла, з самими Манівео ні про що нереально домовитись 🤷‍♀️

От я в них просила її. Але нє і ніяк. Вони мені навіть всієї суми реструктуризації не пропонували. Лише все і одразу

Єдине що зрозуміла, з самими Манівео ні про що нереально домовитись 🤷‍♀️
Мені вони здавались нормальними, але з Таліоном підстава - підстав 🫣

Назад
Угорі