Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Я ось шукала інфу про колекторів, і шкода що нема рейтингу по «термоядерності» даних персонажів) типу шкали, від лайтових, до очжОсткіх.
Ми можемо самі написати цю шкалу. На першому місці БітКєпітал та Кріпсі 😆 Вангую 😁

Спробуйте. Це допоможе нормалізувати моральний стан 👍 На Ютуб багато практик є, на будь-який смак ☺️
Щось думаю що допоможе як мертвому припарки... сісти в позу і про кредити думати? Краще навпаки чимось зайнятися.

Ми можемо самі написати цю шкалу. На першому місці БітКєпітал та Кріпсі 😆 Вангую 😁
Я саме по колекторским лавкам) по мифио то зрозуміло що пальма першості за ними))

Щось думаю що допоможе як мертвому припарки... сісти в позу і про кредити думати? Краще навпаки чимось зайнятися.
Навпаки- не думати) от одразу видно що Ви в медитації ні в зуб ногою😆

Я саме по колекторским лавкам) по мифио то зрозуміло що пальма першості за ними))

Навпаки- не думати) от одразу видно що Ви в медитації ні в зуб ногою😆
Я щось не певен що отак просто з першого разу сів і ні про х*р не думаєш... хіба коньяку грам 300:)

Навпаки, не думати. Мене це врятувало, наприклад, від деструктивних думок, щось зробити з собою

Там ціла система. Дихання, думки.. але , по секрету, склянка коньяку іноді допомагає краще🫠
Ні, ніякого алкоголю. Просідає здоровий глузд😏 Це більше зло ніж МФО 😁

Навпаки, не думати. Мене це врятувало, наприклад, від деструктивних думок, щось зробити з собою

Ні, ніякого алкоголю. Просідає здоровий глузд😏 Це більше зло ніж МФО 😁
Нє, ну алкоголь в розумних мірах навіть корисно іноді вживати. ( Тут має бути антиреклама алкоголю😁)

Мене , наприклад, дуже заспокоює склянка( одна!) вінця, або якогось смачного напою)
Звісно, що якщо бездумно пити, до стану синьої ізоленти, то до добра не доведе, А зробить тільки гірше.

Мене , наприклад, дуже заспокоює склянка( одна!) вінця, або якогось смачного напою)
Звісно, що якщо бездумно пити, до стану синьої ізоленти, то до добра не доведе, А зробить тільки гірше.
Я б, може, і пила б в такій гаплик-ситуації, але у мене не сприймає організм алкоголь. Починає дуже сильно пекти хребет та наче його дістають зі спини (вибачаюсь за подробиці) 👀

У мене теж було всьо "вдруге", думала відвернуться всі. Вперше було з банками, цей раз додалось і МФО. Мама, від якої очікувала "до побачення, ти мені винна за все, виписую з заповіту і з життя" насправді відреагувала так: "все в житті буває, нехай цей раз буде заключним і навчить усьому", а от деякі інші родичі відлетіли, бо їм набрали, а вони мені зі словами "роби, що хочеш, аби мене не турбували". Ну і до побачення таким родичам. Це все не катастрофа, тому все буде гаразд, тільки треба розробити план і стратегію і бути чесним з усіма, та з собою в першу чергу.

Подскажите как ведут себя при просрочки тенго,панго,амиго и селфи?

Подскажите как ведут себя при просрочки тенго,панго,амиго и селфи?
Селфі дістають оточення. Але закрити на хороших умовах реально. Надсилають смс з пропозицією. Гарантійні у кабінеті.
Тенго/Панго/Аміго - надають знижку через певний час (місяць, трохи менше). Стосовно терору - не знаю, шлют смс та листи регулярно 👍 Всі пропозиції у кабінеті

Селфі дістають оточення. Але закрити на хороших умовах реально. Надсилають смс з пропозицією. Гарантійні у кабінеті.
Тенго/Панго/Аміго - надають знижку через певний час (місяць, трохи менше). Стосовно терору - не знаю, шлют смс та листи регулярно 👍 Всі пропозиції у кабінеті
Я так зрозуміла що терор оточення то рандом. Яка шарага знаходить ті й тероризують.
Міоланівські клопи лише по контактним, вказаним у договорі проходяться.

В мене селфі поки тихі. Але може ще все попереду🤷‍♀️

Я так зрозуміла що терор оточення то рандом. Яка шарага знаходить ті й тероризують.
Міоланівські клопи лише по контактним, вказаним у договорі проходяться.

Так Мілоан- банда теж телефонує? Цікаво. Сьогодні надсилали пропозиції листом. Але, не зараз, друзі, не зараз 😁

Вони мені з тіла 5 тис. нарахували 14 тис.з чимось. І це навіть місяця не було протермінування. Знову ж, діставали двоюрідного діда, як і Кредіт7 🙃

Так Мілоан- банда теж телефонує? Цікаво. Сьогодні надсилали пропозиції листом. Але, не зараз, друзі, не зараз 😁
Контактним , які в договорі- так.але ж там мої номера😁. Декілька разів послала, перестали. Лише листи на імейл, смс шлють. Сьогодні прислали про арешт всього( включно з собакою 😂).

Вони мені з тіла 5 тис. нарахували 14 тис.з чимось. І це навіть місяця не було протермінування. Знову ж, діставали двоюрідного діда, як і Кредіт7 🙃
Та селфі там вже нарахували пИсець..

Контактним , які в договорі- так.але ж там мої номера😁. Декілька разів послала, перестали. Лише листи на імейл, смс шлють. Сьогодні прислали про арешт всього( включно з собакою 😂).
Потім напишуть, що у собаки теж згоду взяли 🤣

Назад
Угорі