Трум-Трум
Перевірений
- Дописи
- 1417
- Реакції
- 1971
- Бали
- 698
Трум-Трум не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Угу. Типу кінець місяця і продамоВже натякають?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Угу. Типу кінець місяця і продамоВже натякають?
Хм, навіть так. Мої, значить, теж. Ну що ж. Якщо їм стане легше від цього, то нехайУгу. Типу кінець місяця і продамо
Пропонували за тіло тиждень тому. Але нема на них грошей.Хм, навіть так. Мої, значить, теж. Ну що ж. Якщо їм стане легше від цього, то нехай![]()
Дізнаємось уже по-факту. А, може, це лякалкаПропонували за тіло тиждень тому. Але нема на них грошей.
Та воно то так, але дивлячись кому продадуть.
У вас большая сумма там?Пропонували за тіло тиждень тому. Але нема на них грошей.
Та воно то так, але дивлячись кому продадуть.
10тисяч. Ще не було місяця протермінованоУ вас большая сумма там?
Как быстро предложили скосить проценты?
Разбить не согласились?10тисяч. Ще не було місяця протерміновано
Ні. Тільки одним платежем.Разбить не согласились?
Вітаю Вас із закриттям Сана, на одного брата стало меншеОх і день
поїздка з татом на успокоїтєльну консультацію до його знайомого адвоката. Хз що воно дало, але хотів- поїхали. Почув що хату не заберуть, і ми всім табором не підемо з оклунками по світу тинятися. Так, може це і дивно. Але я розумію повністю хвилювання батьків. Тому так, поїхали. Почув, трохи видихнув. Та і я. Бо зараз переживаю не за кредити а за те, щоб трохи заспокоїти рідних. Знали вони вже місяць, але до цього тижня не було жодних дзвінків. І ось коли почалося, то їх охопила паніка.( афкакашкам привіт, чорти б їх побрали). Тому розповідати треба обов’язково і готувати морально близьких! І якомога раніше!
З позитивного- закрила Санкредит за тіло. Показала батькові кабінет, що там за цифри і що в мене в гарантійному листі( Зранку вони дуууже просили закрити за тіло. Гроші були на інше, але заради показательного закриття за тіло - пішли в цю шарашку). Гарантійний- оплата- закриття. Мінус один і то добре.
Афк гризуться зі мною. Бо прилетіла скарга( НБУ працює). Пропонують половину намальованої сумми( це трохи більше тіла). Досвідос! Тільки тіло а то й менше, бо противні
По вечору розумію як морально важко. Це триндець..
Якось так..
ДякуюВітаю Вас із закриттям Сана, на одного брата стало менше![]()
Я уявляю, які вони щасливі там бігають по офісуДякуюОй, я не збиралася зараз. А тут вже думаю що треба. Раз і вони просять, і є чим , і як приклад. )
Стар одразу активізувався. Думали і їм перепаде. Але хай вибачають, на них нема грошейЯ уявляю, які вони щасливі там бігають по офісуі як плаче Стар
![]()
Скільки у сан протермінування і коли почали просити тіло?ДякуюОй, я не збиралася зараз. А тут вже думаю що треба. Раз і вони просять, і є чим , і як приклад. )
Первый пошёлОх і день
поїздка з татом на успокоїтєльну консультацію до його знайомого адвоката. Хз що воно дало, але хотів- поїхали. Почув що хату не заберуть, і ми всім табором не підемо з оклунками по світу тинятися. Так, може це і дивно. Але я розумію повністю хвилювання батьків. Тому так, поїхали. Почув, трохи видихнув. Та і я. Бо зараз переживаю не за кредити а за те, щоб трохи заспокоїти рідних. Знали вони вже місяць, але до цього тижня не було жодних дзвінків. І ось коли почалося, то їх охопила паніка.( афкакашкам привіт, чорти б їх побрали). Тому розповідати треба обов’язково і готувати морально близьких! І якомога раніше!
З позитивного- закрила Санкредит за тіло. Показала батькові кабінет, що там за цифри і що в мене в гарантійному листі( Зранку вони дуууже просили закрити за тіло. Гроші були на інше, але заради показательного закриття за тіло - пішли в цю шарашку). Гарантійний- оплата- закриття. Мінус один і то добре.
Афк гризуться зі мною. Бо прилетіла скарга( НБУ працює). Пропонують половину намальованої сумми( це трохи більше тіла). Досвідос! Тільки тіло а то й менше, бо противні
По вечору розумію як морально важко. Це триндець..
Якось так..
Менше місяця. Тиждень тому була перша пропозиція тіла. Потім тіло+ 2т.( от дурніСкільки у сан протермінування і коли почали просити тіло?
НаївніСтар одразу активізувався. Думали і їм перепаде. Але хай вибачають, на них нема грошей
А Мальчік Сірьожа може спати спокійно))
Ліміт вичерпаноНаївніПодумали, манна небесно-грошова теж впаде на їх голови
![]()
Приходьте більш ніколиЛіміт вичерпано![]()
Я теж це помітила. Ті, хто в дніпровських лісах, взагалі. Думаю, це повʼязано з відомими нам подіями та ситуацією на тій стороні. Бояться, що не встигнуть гроші з нас отриматиМенше місяця. Тиждень тому була перша пропозиція тіла. Потім тіло+ 2т.( от дурні). Ця третя. Але почали натякати на продаж. Малоймовірно, звісно, що так швидко б продали, але зараз дивлюсь що не дуже люблять тягнути.
Сподіваюсь що старфіни тепер трошки почекають))
Я взагалі дивлюсь що зараз всі їх дії наче пришвидшилися. Можу помилятися, але така думка спала після прочитання купи інфи на форумі.
Ой, якби їх всіх амнезія покосили там) взЯли і забули)Приходьте більш ніколи![]()