Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Я так і відповіла. Але ж навішали лапші про поручителя
Я с АФК вообще не общалась ни разу и не собираюсь пока не пойдут на меньше чем тело, ну или тело хотя бы.
Но что примечательно что они только по родным прошлись, близким и далеким. Ну или я чего то не знаю 🤣 может старым знакомым и звонили но им пофиг как и мне.
Кстати всем близким все рассказала в кратце о своих проблемах, так что даже если начнут звонить кончиты, то мне как то уже все равно.
Кстати осуждения ноль а понимания 💯 у друзей, все сейчас сами сидят в кредитах по уши. Может у меня просто бедное окружение🤣
Вот с родственниками все сложней(

Я с АФК вообще не общалась ни разу и не собираюсь пока не пойдут на меньше чем тело, ну или тело хотя бы.
Но что примечательно что они только по родным прошлись, близким и далеким. Ну или я чего то не знаю 🤣 может старым знакомым и звонили но им пофиг как и мне.
Кстати всем близким все рассказала в кратце о своих проблемах, так что даже если начнут звонить кончиты, то мне как то уже все равно.
Кстати осуждения ноль а понимания 💯 у друзей, все сейчас сами сидят в кредитах по уши. Может у меня просто бедное окружение🤣
Вот с родственниками все сложней(
В мене теж не багате. Але дуже правильні всі.🤦‍♀️ І наслухалась вже про паяльники в відомі місця, і про те що все майно заберуть і всі будемо бомжами.

Вчора тут була мова про ліси харківські. А хто що чув про паяльник? Актуально, чи ні?😂

Останнє редагування:
В мене теж не багате. Але дуже правильні всі.🤦‍♀️ І наслухалась вже про паяльники в відомі місця, і про те що все майно заберуть і всі будемо бомжами.

Вчора тут була мова про ліси харківські. А хто що чув про паяльник? Актуально, чи ні?😂
А що з паяльниками? Це типу, тортури в харківських лісах? 🤣

🤣🤣 ой не знаю. У мужа кнопка охраны полиции есть, так он мне тоже хотел заказать на всякий. Но я попросила баллон газовый от собак 🤣 а то на меня тут недавно накинулись и порвали новые джинсы 😌

Останнє редагування:
🤣🤣 ой не знаю. У мужа кнопка охраны есть от полиции так он мне тоже хотел заказать на всякий. Но я попросила баллон газовый от собак 🤣 а то на меня тут недавно накинулись и порвали новые джинсы 😌
Беремо балон у харківський ліс 💯🤣

А що з паяльниками? Це типу, тортури в харківських лісах? 🤣
З приводу лісу не факт . Локація довільна) А ось паяльник в зад то хардкор 90х , мабуть)

Беремо балон у харківський ліс 💯🤣
В гумові чоботи))

🤣🤣 и паяльник для коллекторов 🤣 охрану полиции что бы на эмоциях не закатувать до смерти 🤣 что бы не присесть на лет 10 🤣
Тоді нам гаплик остаточний 🤣 Можна кіно знімати на 400 серій 🤣 «Із боржників у зеки» 🤣

Та вони доведуть людей в не до такого бажання))
Если я собаке простить неделю не могла порваные джинсы, то если бы я знала конкретно кто меня и родных терроризировал ой не знаю девачки 🤣🤣🤣 я человек злопамятный))

Если я собаке простить неделю не могла порваные джинсы, то если бы я знала конкретно кто меня и родных терроризировал ой не знаю девачки 🤣🤣🤣 я человек злопамятный))
Нічого, ми з усім впораємося та знайдемо кожного 😈 Харківські ліси великі 😈

Я така ж. Дали б тільки того гаврика. 🤪

Питання в мене сьогодні назріло: мфо продає борг колекторам. З юридичної точки зору чи має факторингова компанія нараховувати свої відсотки/штрафи/пені? Чи вони зобовʼязані працювати по купленій сумі( тій що вказують в листі при переуступці).

Останнє редагування:
Я така ж. Дали б тільки того гаврика. 🤪

Питання в мене сьогодні назріло: мфо продає борг колекторам. З юридичної точки зору чи має факторингова компанія нараховувати свої відсотки/штрафи/пені? Чи вони зобовʼязані працювати по купленій сумі( тій що вказують в листі при переуступці).
Манівео «продали» Таліону. Все нараховується з боку Манівео і далі. Логікааааа 🫠

Манівео «продали» Таліону. Все нараховується з боку Манівео і далі. Логікааааа 🫠
Точно.. логіки нуль. Продали, так продали. Я наскільки зрозуміла то Таліони можуть повернути назад договір?

Я мабуть не дуже розумію як працює це все.

Вони мені сьогодні пропонували списати аж 1/3 . Щедро..

Точно.. логіки нуль. Продали, так продали. Я наскільки зрозуміла то Таліони можуть повернути назад договір?

Я мабуть не дуже розумію як працює це все.

Вони мені сьогодні пропонували списати аж 1/3 . Щедро..
Як я розумію, то вони повинні вимагати суму, яку нарахувала МФО до продажу. А тут - горшочек не вари 😁
Чи, навпаки, вони вже самі розпоряджаються боргом і роблять що хочуть 🫨

Як я розумію, то вони повинні вимагати суму, яку нарахувала МФО до продажу. А тут - горшочек не вари 😁
Чи, навпаки, вони вже самі розпоряджаються боргом і роблять що хочуть 🫨
Ось і я так думала. Що те що купили те і є фіксованим боргом. А воно саме про горщик. І не варить тільки той шо на плечах.

Ось і я так думала. Що те що купили те і є фіксованим боргом. А воно саме про горщик. І не варить тільки той шо на плечах.
І ще по-дивному воно. Кабінет Манівео відкритий і круте калькулятор. А Таліон рахує 🤣

Назад
Угорі