Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
У мене до речі знайшли мою гінеколога, яка вела вагітність....зовсім упороті, я її 12 років не чула)
Вот мне просто интересно что они добиваются такими звонками?? Что те люди на нас имеют какое-то влияние? Интересно Что они вообще им говорят🤔

Вот мне просто интересно что они добиваются такими звонками?? Что те люди на нас имеют какое-то влияние? Интересно Что они вообще им говорят🤔
У моєї питали, чи знає вона мене, чи може передати інформацію)) а вона мені сама дзвонила дізнатись хто я така:ahaha::ahaha::ahaha:

Частіше кажуть, що ті люди вписані як поручітєлі 😁
Взагалі, це тиск такий. Щоб усі знали та трясли Вас як липку

Частіше кажуть, що ті люди вписані як поручітєлі 😁
Взагалі, це тиск такий. Щоб усі знали та трясли Вас як липку
Саме так. І половина людей реагує на це, бо навіть не розуміє самої процедури поручительства. І доводиться людям, які тобі телефонують в істериці пояснювати🤷‍♀️

Та я її прийняла) але чомусь інші мою ситуацію не сприймають. Точніше сприймають занадто. Тому і таке. Бо всі на перший погляд дуже переживатєльні. Ну мені теж за людину телефонували. Давно було. Я посилала і все. В мене не було думок повчати, журити і розказувати як неправильно вона живе. А тут прям спеціалісти…
Интересно как они нашли ваших знакомых?

Це загадка для мене. Єдине, що місто одне.
Мда уж. У меня кума только нашли, и тоже связи и привязки с ним не было. Потом как я писала выше они понаходили тех людей которвх я не знаю вообще а они меня)) случайно один человек сопоставил и догадался за кого речь. Так что они окуни еще те. Мне кажется один раз позвонили и больше не будут , это я про далеких знакомых.

Мда уж. У меня кума только нашли, и тоже связи и привязки с ним не было. Потом как я писала выше они понаходили тех людей которвх я не знаю вообще а они меня)) случайно один человек сопоставил и догадался за кого речь. Так что они окуни еще те. Мне кажется один раз позвонили и больше не будут , это я про далеких знакомых.
Триндець.. Справа в тому що ще від людей залежить. Хтось кине слухавку, або пошле. А хтось вступає в діалоги з цими шакалами і починається- вони їм голову морочать, ці -мені.

Написала скарги на них. Сподіваюсь хоч трохи подіє

Триндець.. Справа в тому що ще від людей залежить. Хтось кине слухавку, або пошле. А хтось вступає в діалоги з цими шакалами і починається- вони їм голову морочать, ці -мені.

Написала скарги на них. Сподіваюсь хоч трохи подіє
Всем же интересно 🧐 копаться в грязном белье.
По поводу скарги у меня проблемки были, нацбанк провел реально проверку, так как выписал мне с какого взят кредит и по какое и т.д но мфошка отморозилась и написала что никому они ничего не писали не звонили, и это были не они. Кароче толку ноль. Надо все таки что бы все родные и знакомые писали им и завалили жалобами это мыо аот тогда может и штрафанут.

Всем же интересно 🧐 копаться в грязном белье.
По поводу скарги у меня проблемки были, нацбанк провел реально проверку, так как выписал мне с какого взят кредит и по какое и т.д но мфошка отморозилась и написала что никому они ничего не писали не звонили, и это были не они. Кароче толку ноль. Надо все таки что бы все родные и знакомые писали им и завалили жалобами это мыо аот тогда может и штрафанут.
Я писала про розголошення даних третім особам ( вони ж не мають права цього робити?), про надання недостовірної інформації ( оте поручительство третіх осіб).

Я писала про розголошення даних третім особам ( вони ж не мають права цього робити?), про надання недостовірної інформації ( оте поручительство третіх осіб).
Мне НБУ отписало, что я должна написать в это мфо, что я запрещаю розголошення даних третьим лицам и тогда они не имеют права звонить «поручителям». Конечно же никто им номера поручителей не давал) они всем звонят и представляют что мы их взяли в поручители. Кароче толка реально ноль от звонилок.

И что самое примечательное, что мфо нажаловалось на меня что я трубок не беру, и по этому они начали звонить «поручителям». И что виновата 🙈 я))

Мне НБУ отписало, что я должна написать в это мфо, что я запрещаю розголошення даних третьим лицам и тогда они не имеют права звонить «поручителям». Конечно же никто им номера поручителей не давал) они всем звонят и представляют что мы их взяли в поручители. Кароче толка реально ноль от звонилок.

И что самое примечательное, что мфо нажаловалось на меня что я трубок не беру, и по этому они начали звонить «поручителям». И что виновата 🙈 я))
Додіки🤦‍♀️Я написала їм на пошту, що спілкування буду підтримувати лише через листування.
Бо вони спочатку обзвонили людей, а потім сказали мені що будуть контактувати, бо я не виходжу на зв’язок.

А ось Бог їх знає. При тому що жодних контактів між мною і цими людьми крім привіт- бувай десь на вулиці не було. Це якісь напівзнайомства. Через спільних знайомих передали інформацію що телефонували про мене.
Фейсбук? Друзья друзей, эта соцсеть та ещё ******, там все как на ладоне.
Инста то же самое.

Додіки🤦‍♀️Я написала їм на пошту, що спілкування буду підтримувати лише через листування.
Бо вони спочатку обзвонили людей, а потім сказали мені що будуть контактувати, бо я не виходжу на зв’язок.
А что за мфо это сделало не знаете?
Просто мне отписали что нужны четкие доказательства

Инста то же самое.
Я вот так подумала, что возможна сеть намного старше. Типа вк и одноклассники и т.д
Так как трогают очень давних знакомых.

Инста то же самое.
100%,колажі з фотками з фейсбуку і однокласники,в мене нема соцмереж відкритих а в кого з родичів були з тими і зробили терор.

У моєї питали, чи знає вона мене, чи може передати інформацію)) а вона мені сама дзвонила дізнатись хто я така:ahaha::ahaha::ahaha:
У меня по всем мфо, контактные номера "от фонаря" вписанные... тоже удивляюсь как это ещё никто из них не связался сомной, ведь им названивают наверное... но я же не специально, думал что отдам все мфо в срок изначально(((

У меня по всем мфо, контактные номера "от фонаря" вписанные... тоже удивляюсь как это ещё никто из них не связался сомной, ведь им названивают наверное... но я же не специально, думал что отдам все мфо в срок изначально(((
У мене номери всі мої вписані, я також думала віддам.... Я думаю в принципі трохи почистили мою тел книгу та соцмережі, зараз я всі їх видалила і чужі люди за мої борги перестали мені писати, а свої вже мовчать, я сказала що і без них знаю за свої борги. Так що хто там з ким спілкується не знаю, мама взагалі почала посилати на три букви, а інші хз

Инста то же самое.
Все давно видалене. Та і тих кому дзвонили там немає.

А что за мфо это сделало не знаете?
Просто мне отписали что нужны четкие доказательства

Я вот так подумала, что возможна сеть намного старше. Типа вк и одноклассники и т.д
Так как трогают очень давних знакомых.
Це афк. Манівео їм продали.

Всі ми так думали)

Мені сказали що будуть скарги писати на мене за шантаж🤦‍♀️

Назад
Угорі