Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
Очень интересно, как они их находят?
А ось Бог їх знає. При тому що жодних контактів між мною і цими людьми крім привіт- бувай десь на вулиці не було. Це якісь напівзнайомства. Через спільних знайомих передали інформацію що телефонували про мене.

Мене та близьких 🫨
На поступки не ідуть взагалі, ніяк, оруть у слухавку та і все 🫣 Кажуть, я ховаюсь від неминучого 🤣 Немов будуть стріляти в мене ядерною зброєю 🤣
🤦‍♀️ коли ці методи «роботи» з боржниками підуть в історію.. мабуть коли у 💯 відсотків тих, хто винен кошти буде стійкий імунітет до такого.

🤦‍♀️ коли ці методи «роботи» з боржниками підуть в історію.. мабуть коли у 💯 відсотків тих, хто винен кошти буде стійкий імунітет до такого.
А вони знайдуть інші кнопки тиску. Як вже писали на форумі: «Чим бідніша країна, тим активніші МФО» 🫠

Бо їх он кільки.. здуріти можна..
Заради цікавості, знайшла французьке МФО. Воно потребує обовʼязково довідку про доходи клієнта та присутність особисто в офісі. Свою карту дають.
Максимально на людину від 80 до 1000 євро. Більше не дають.

А ось Бог їх знає. При тому що жодних контактів між мною і цими людьми крім привіт- бувай десь на вулиці не було. Це якісь напівзнайомства. Через спільних знайомих передали інформацію що телефонували про мене.
Через соцмережі може бути. Якщо ваші закриті, то пошукають відкриті соцмережі рідних, а там і тих знайомих

Очень интересно, как они их находят?
В мене раніше був сенсорний андроїд 2014 року на 2 сімки, телефонували сугубо на ту яку всюди реєструвався, на другу дзвінків не було. Тільки поставив на новішу модель 1 стару , а другу нову сімку і відразу почали тероризувати на нову і стару сімку.Тому ніколи не потрібно встановлювати їхні додатки.В сучасних телефонах не проблема зчитати Вашу телефону книгу.Також в УБКі засвітилися мої 2 нових номера.Я їх видалив,не знаю чи надовго.

Останнє редагування:
В мене раніше був сенсорний андроїд 2014 року на 2 сімки, телефонували сугубо на ту яку всюди реєструвався, на другу дзвінків не було. Тільки поставив на новішу модель 1 стару , а другу нову сімку і відразу почали тероризувати на нову і стару сімку.Тому ніколи не потрібно встановлювати їхні додатки.В сучасних телефонах не проблема зчитати Вашу телефону книгу.Також в УБКі засвітилися мої 2 нових номера.Я їх видалив,не знаю чи надовго.
В мене додатків ніколи не було їх. І все це «добро» на другій картці і телефоні. В УБКІ там декілька старих моїх номерів було, я їх видалила.
Почитала про них. Цікаво, чи знайдуть акушерку, яка мене в пологовому «зустрічала».

Это же нужно так глубоко капнуть🤪
Нюхачі, не те слово..

Так чего они вам мозг выносили? сказали бы что не знают вас и дело с концом

В мене додатків ніколи не було їх. І все це «добро» на другій картці і телефоні. В УБКІ там декілька старих моїх номерів було, я їх видалила.
Почитала про них. Цікаво, чи знайдуть акушерку, яка мене в пологовому «зустрічала».

Нюхачі, не те слово..
Про акушерку - це сильно 🤣

Так чего они вам мозг выносили? сказали бы что не знают вас и дело с концом
Ось! Ви б так зробили? Я б так. А там же люди дуже люблять свій ніс не туди пихати. І поради давати.

Про акушерку - це сильно 🤣
це буде верхом цього безумства)

Останнє редагування:
це буде верхом цього безумства)
🤣 і сміх, і гріх 🤣 Мені тепер реально страшно 🤣

У мене до речі знайшли мою гінеколога, яка вела вагітність....зовсім упороті, я її 12 років не чула)
🤣 Відчуваю, знайдуть мого хірурга, лора та окуліста 🤣
Вони чи зовсім вже!

Назад
Угорі