Щоденник Піду втоплюся у річці глибокій..Моя боргова яміща

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 34K
І де ж нарадила шукати роботу?)
Всі відомі додатки для пошуку роботи радила, з акцентом на погодинну оплату. Я у неї спитала чи вона там свою знайшла. Кинула телефон.

Зараз взялася писати всі МФО і мене схопив параліч..
Ще навесні їх було 3 штуки.. потім з роботою стало фігово. З доходу лише ВПО на себе і дитину. Зараз взагалі без роботи.
Сума тіла:
Манивео- 25т
КредитПлюс-25т
Кредит 7-32500
Май кредит - 25т
Слон- 32т
Селфи-35т
Тенго-10000
Амиго-10000
Милоан-10000
Алекс- 6000
Лоан+ - 7000
Старфин 15000
Сан кредит 10000
Ферсткредит 20000
Финсфера 10000
Аванс 20000
Финбар 5000
Панго-10000
ТвояПозика 15000
ФинХ-16000

Крім цього є ще банки. Про них буде трохи пізніше..
Поговорила з батьками. Без подробиць, але щоб знали що можуть телефонувати. Чоловік неофіційний ще не знає..Збираюсь силами як сказати..бо якщо кине, то взагалі без фінансової підтримки залишусь. Але я зрозумію..хоч і важко це буде прийняти.
Єдине що переживаю, що прописана у батьків і не дай Боже хтось прийде..
Щось зараз написала і взагалі накрило, дивлячись на всі ці страшні цифри реально.
П.С. Не наркоманка, не ігроманка, не алкоголічка.
До прострочки закрила Єгроші і КредитКасу. З бітами та іншими криптошарашками не звʼязалась лише тому, що трошки тупенька😁 хоча, воно і так видно..🤦‍♀️
Название темы забавное (про речку). Удачи 🤣

Название темы забавное (про речку). Удачи 🤣
Сподіваюсь що Ви мені удачі побажали не в пошуку глибокої річки😆
Ей конкуренты просто не нужны, не обижайтесь
Доречі багато таких оголошень знаходила. Але я так не змогла б працювати. Тому я їй не конкурент. Може вони теж, маючи кредити в таких шарашках познаходили собі роботу, бо іншого не вміють робити. І в них акція: вибий чужий кредит- закрий свій))

Доброго дня. Ну що можу сказати.. з першими простроченнями приходить розуміння а найголовніше прийняття ситуації. Пініка звісно іноді находе, але я її душу( іноді вона мене, не без цього). Але зараз я випрацьовую для себе план. В чомусь бачу навіть якісь плюси, бо мають відбутися зміни.
Закрила фінбар.
З найбільших в прострочці кредит+( наполегливо вимагають сплатити все), кредит7( передають договір і інший відділ) і манівео( пропонували сплатити відсотки в тіло розібʼють на платежі). Чекаю. На Мілоан/Тенго поки забила зовсім( противні, батарею садять на телефоні).
Ідея - йдуть на реструктуризацію.
Таскомбанк- на листи не відповідають. Поїду у відділення за договором.( буду радитись з юристом).
Поки так.

Доброго дня!Яке протермінування у Вас було?які умови закриття?Чи турбували оточення?
На Мілоан/Тенго поки забила зовсім( противні, батарею садять на телефоні).
Тенго тільки вам телефонують?

Доброго дня!Яке протермінування у Вас було?які умови закриття?Чи турбували оточення?

Фінбар закрила без протермінування. Робот тенго поки тільки мені телефонує. Але по контактним номерам теж був продзвон.

У мене тенго, панго, мілоан 3-4 місяці, нікому не дзвонили

У кого є фінбар що від них очікувати?
Продали єапб. ( танго, панго) не встигла закрити. Пропонували тіло +2тис
Мілоан закртла
коли пропонували за тіло +2 ?
Ви з ними спілкувалися чи ігнор?

У кого є фінбар що від них очікувати?

коли пропонували за тіло +2 ?
Ви з ними спілкувалися чи ігнор?
Зараз пропонують менше тіла але прологовував був.Тіло 15тис , пропонують 13 тис.Тут потрібно почекати трохи. Я коли закотив аванс до мене зразу почали звонити)

В мене алекси пробували в новорічну ніч списати. Десь о 2 год.ночі)))
То на мандарини собі хотіли))
Я більше на Мілоан в цьому думаю. Бо Алекси не в протермінованих були. Ще й сумму близьку до тіла.

Я більше на Мілоан в цьому думаю. Бо Алекси не в протермінованих були. Ще й сумму близьку до тіла.
В мене є і мілоан в протерм. Але вони ніколи не пробували стягнути. Тільки алекси, кредит плюс, єгроші
Ну, мабуть всім колективом відмічали новий рік

Назад
Угорі