Підміна номера телефону, гаманця та оформлення позики шахраєм

• Автор теми Автор теми Bit.Buster
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 11K

Bit.Buster

Форумчанин
Дописи
431
Реакції
567
Бали
473
Bit.Buster не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день! Теж мав необачність зв'язатися з цією шахрайською організацією)) В грудні брав декілька позик в них, були оплачені буквально протягом декількох діб, остання була закрита, через два дні на всяк випадок ще зайшов в кабінет, переконався, що все закрилось і забув за них. В кінці січня пишуть мені, що у вас така-то сума на повернення, перший день протермінування і т.д. Я нічого не розумію, злякався, що можливо там якась сума не оплачена, одразу заходжу в кабінет, а зайти не можу, акаунт не дійсний. Пишу їм, що за фігня, я нічого не брав, я все оплатив, вони пишуть, що так, те все у мене сплачено, але потім я типу взяв ще одну позику. Скидають мені договір з моїми ПІБ та ІПН, але з ЧУЖИМ гаманцем, чужим номером телефону, та запис телефонної розмови з їх "менеджером Діаною", на якій якесь чм0 використовуючи мої ПІБ, дату народження (читає з чогось, з першої спроби називає невірно) і секретне слово(!!!) змінює номер телефону на той, що в договорі. Наступного дня подано заяву в поліцію, додано запис розмови і "договір". В той же день був дзвінок мамі від Дар'ї, яка мені писала. Хотів їй сам передзвонити, але номер недійсний, тільки у вайбері є акаунт. Я їй тоді у вайбері ще раз пояснив, що я нічого не брав, це шахрайські дії і т.д., але вона тупо писала, що то я взяв позику, я підмінив номер рахунку, це моя відповідальність, я зобов'язаний повернути, вони не несуть ні за що відповідальність і т.д. Ну я і послав їх спілкуватись далі зі слідчими, а не зі мною, якщо вони не несуть ніякої відповідальності. То ця Даша і зникла, нічого не відповівши. Після цього два тижні повна тиша, телефон типу "мого персонального менеджера Дар'ї" вже не активний навіть у вайбері, і зараз знов дзвінок мамі з іншого номера, сума в них вже виросла в 2 рази від першого дзвінка, телефонував вже якийсь чоловік, а не Даша, номер в аон світиться як "шахраї". Написав в їх тг бот зв'язати з менеджером, спитав у нього фізичну адресу офісу чи філіалу, воно каже, що "всі менеджери працюють віддалено (і смайл)", кажу то дай домашню адресу менеджера, а воно "у нас немає такої інформації" і виключає чат одразу))) Така от історія) Звичайно нічого платити не збираюсь, але майте на увазі що з ними і таке може бути.

Наступного дня подано заяву в поліцію
ну а витяг з ЄРДР є?
якщо нема, то до ср*ки і треба його взяти і контролювати ситуацію
якщо є - контролювати

але добре що вже є звернення в поліцію на цю шаражку

Норм, з цим біткапітал стає все веселіше і веселіше. Мало їм грошей, які зашугані позичальники віддають, так ще й на реальне шахрайство перейшли.

Доброго вечора. Я шукала відгуки про цю компанію, а потрапила на форум.
Сьогодні мені зателефонував мій телефон, бачу, що дзвонить донька, а вона стоїть коло мене і тримає свій телефон в руках. Я беру слухавку, і зі мною починає говорити чоловік з акцентом, чи то грузин, чи то якийсь непонятний, не наший коротше. Починає мені погрожувати, а коли я сказала, що заява до поліції в Bitcapital вже подана, він кинув слухавку.
Заява справді подана була сьогодні, але я не знаю, чи має вона якийсь сенс. Дзвінки і повідомлення з погрозами надходять моєму оточенню щодня, усі юристи, з якими я консультувалася відмовляються з ними виходити на перемовини, кажуть, що вони відбиті і на них немає ніякої управи. НБУ також надає відповідь, що ця компанія не підпорядковується нашому законодавству
Як з ними діяти? На що вони взагалі здатні?

Дуже добре, це як мінімум вже друга заява)) Нічого не треба робити, зовсім! Крім того що всім писати заяви в поліцію, паралельно слати їх до чopтa та ігнорити.

Во что вытворяют эта контора, чем больше заявлений на неё писать тем лучше

Звонил мне сегодня чёрт с этой конторы, первый раз с ними по телефону разговаривал и последний)) 15 мин разговора, сначала борзо доказывал, что я должен всё вернуть, не давал слова вставить, типа почему я не вернул до сих пор долг и т.д, я сказал ему про заявление, после чего сменил тон и начал типа пытаться выслушать и разобраться в ситуации, в итоге привел к тому, чтоб я оплатил долг, закрыл вопрос, а когда полиция обязательно (!) найдет мошенника, то он мне всё и вернет. А пока не будет закрыт "долг", будут дальше всё больше работать с моим окружением. Ну я ему ещё объяснил, что они не имеют никакой юридической силы в Украине и ниче не могут кроме звонков и угроз, он просто ответил "вы ошибаетесь" и дальше опять те же заученные фразы с угрозами по новой. В итоге он был просто прямым текстом послан на ***. Разговор с ними абсолютно бесполезный, теперь лично убедился))

Доброго вечора. Я шукала відгуки про цю компанію, а потрапила на форум.
Сьогодні мені зателефонував мій телефон, бачу, що дзвонить донька, а вона стоїть коло мене і тримає свій телефон в руках. Я беру слухавку, і зі мною починає говорити чоловік з акцентом, чи то грузин, чи то якийсь непонятний, не наший коротше. Починає мені погрожувати, а коли я сказала, що заява до поліції в Bitcapital вже подана, він кинув слухавку.
Заява справді подана була сьогодні, але я не знаю, чи має вона якийсь сенс. Дзвінки і повідомлення з погрозами надходять моєму оточенню щодня, усі юристи, з якими я консультувалася відмовляються з ними виходити на перемовини, кажуть, що вони відбиті і на них немає ніякої управи. НБУ також надає відповідь, що ця компанія не підпорядковується нашому законодавству
Як з ними діяти? На що вони взагалі здатні?
Жеееесть

Моя вчорашня історія також набирає обертів. Сьогодні зателефонували чоловіку, спочатку розмовляла дівчина, а коли він почав питати їх адресу і ліцензію вона відключилась, і перетелефонував вже чоловік. І тут почались умови, або плати все, або плати 20000 одразу і 20000 на 2 платежі вони розбивають, або в мене почнуться великі проблеми. Сказав йому, що мої діти залишаться сиротами а моя доля йому вже не цікава.
Сьогодні знайшла їх ліцензію, компанія ця оформлена на хлопця 1998 року, який прописаний в Дніпрі, і як я зрозуміла по фото з карти, то це взагалі гуртожиток
IMG_3286.png

Анастасія13, ну, все нормально. На дропа оформили. Схемы мошенников живут и будут жить

Моя вчорашня історія також набирає обертів. Сьогодні зателефонували чоловіку, спочатку розмовляла дівчина, а коли він почав питати їх адресу і ліцензію вона відключилась, і перетелефонував вже чоловік. І тут почались умови, або плати все, або плати 20000 одразу і 20000 на 2 платежі вони розбивають, або в мене почнуться великі проблеми. Сказав йому, що мої діти залишаться сиротами а моя доля йому вже не цікава.
Сьогодні знайшла їх ліцензію, компанія ця оформлена на хлопця 1998 року, який прописаний в Дніпрі, і як я зрозуміла по фото з карти, то це взагалі гуртожиток
Дуже рекомендую вам завтра ж звертатись в поліцію ще раз вже з заявою про погрозу вбивством (ст. 129 ККУ) та вимагання (ст. 189 ККУ).

Назад
Угорі