Bit.Buster
Форумчанин
- Дописи
- 431
- Реакції
- 567
- Бали
- 473
Bit.Buster не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день! Теж мав необачність зв'язатися з цією шахрайською організацією)) В грудні брав декілька позик в них, були оплачені буквально протягом декількох діб, остання була закрита, через два дні на всяк випадок ще зайшов в кабінет, переконався, що все закрилось і забув за них. В кінці січня пишуть мені, що у вас така-то сума на повернення, перший день протермінування і т.д. Я нічого не розумію, злякався, що можливо там якась сума не оплачена, одразу заходжу в кабінет, а зайти не можу, акаунт не дійсний. Пишу їм, що за фігня, я нічого не брав, я все оплатив, вони пишуть, що так, те все у мене сплачено, але потім я типу взяв ще одну позику. Скидають мені договір з моїми ПІБ та ІПН, але з ЧУЖИМ гаманцем, чужим номером телефону, та запис телефонної розмови з їх "менеджером Діаною", на якій якесь чм0 використовуючи мої ПІБ, дату народження (читає з чогось, з першої спроби називає невірно) і секретне слово(!!!) змінює номер телефону на той, що в договорі. Наступного дня подано заяву в поліцію, додано запис розмови і "договір". В той же день був дзвінок мамі від Дар'ї, яка мені писала. Хотів їй сам передзвонити, але номер недійсний, тільки у вайбері є акаунт. Я їй тоді у вайбері ще раз пояснив, що я нічого не брав, це шахрайські дії і т.д., але вона тупо писала, що то я взяв позику, я підмінив номер рахунку, це моя відповідальність, я зобов'язаний повернути, вони не несуть ні за що відповідальність і т.д. Ну я і послав їх спілкуватись далі зі слідчими, а не зі мною, якщо вони не несуть ніякої відповідальності. То ця Даша і зникла, нічого не відповівши. Після цього два тижні повна тиша, телефон типу "мого персонального менеджера Дар'ї" вже не активний навіть у вайбері, і зараз знов дзвінок мамі з іншого номера, сума в них вже виросла в 2 рази від першого дзвінка, телефонував вже якийсь чоловік, а не Даша, номер в аон світиться як "шахраї". Написав в їх тг бот зв'язати з менеджером, спитав у нього фізичну адресу офісу чи філіалу, воно каже, що "всі менеджери працюють віддалено (і смайл)", кажу то дай домашню адресу менеджера, а воно "у нас немає такої інформації" і виключає чат одразу))) Така от історія) Звичайно нічого платити не збираюсь, але майте на увазі що з ними і таке може бути.