BitCapital и на меня повесил позику.

Питання до ВСІХ хто мав досвід з BitCapital, повісили на мене неіснуючий кредит та зараз тероризують мене та оточення. Чи є випадки, що люди не велись на їх шантаж та неплатили зовсім, і чи Bitcapital відставав від них.

Питання до ВСІХ хто мав досвід з BitCapital, повісили на мене неіснуючий кредит та зараз тероризують мене та оточення. Чи є випадки, що люди не велись на їх шантаж та неплатили зовсім, і чи Bitcapital відставав від них.
Номер телефону інший в кабінет і яка сума?

Номер мій, сума 1700 до повернення 4000, хоча я після першого разу з «співпраці» з ними, не мав і немаю бажання більше в них брати, а тут ще 4000 вимагають

Номер телефону інший в кабінет і яка сума?

Вообшім форумчани, зараз працюю з правоохоронними органами та громадськими організаціями щодо вчинення шахрайських дій та шантажу стосовно мене від BitCapital. Розумію що в Україні справедливості важко добитися. Тому планую звертатись до міжнародних органів з захисту прав людини стосовно бездіяльності органів влади України щодо захисту моїх прав. Пропоную усім хто має з ними проблеми долучатися до написання цієї скарги. Колективну скаргу розглядати будуть швидше.

Крім цього планую зробити наступні дії:
Алгоритм дій у Великій Британії
3.1. Звернення до Financial Conduct Authority (FCA)
  • Мета: Оскільки компанія CRYPTO CAPITAL LIMITED зареєстрована у Великій Британії, зверніться до FCA з проханням:
    • Перевірити діяльність компанії на предмет порушень фінансового законодавства.
    • Вжити заходів щодо припинення її діяльності.

• Контакт: FCA
3.2. Звернення до Action Fraud
  • Мета: Action Fraud — національний центр для повідомлень про шахрайство у Великій Британії.
  • Контакт: https://www.actionfraud.police.uk/
3.3. Звернення до Companies House
  • Мета: Оскільки компанія зареєстрована в Companies House, зверніться до них з проханням:
    • Перевірити діяльність компанії на предмет відповідності законодавству.
    • Вжити заходів щодо її ліквідації, якщо буде виявлено порушення.

• Контакт: Companies House
🧩 4. Додаткові рекомендації
  • Збір доказів: Зберігайте всі повідомлення, скріншоти, записи дзвінків та інші докази.

Останнє редагування:
Номер мій, сума 1700 до повернення 4000, хоча я після першого разу з «співпраці» з ними, не мав і немаю бажання більше в них брати, а тут ще 4000 вимагають

Вообшім форумчани, зараз працюю з правоохоронними органами та громадськими організаціями щодо вчинення шахрайських дій та шантажу стосовно мене від BitCapital. Розумію що в Україні справедливості важко добитися. Тому планую звертатись до міжнародних органів з захисту прав людини стосовно бездіяльності органів влади України щодо захисту моїх прав. Пропоную усім хто має з ними проблеми долучатися до написання цієї скарги. Колективну скаргу розглядати будуть швидше.

3.1. Звернення до Financial Conduct Authority (FCA)
  • Мета: Оскільки компанія CRYPTO CAPITAL LIMITED зареєстрована у Великій Британії, зверніться до FCA з проханням:
    • Перевірити діяльність компанії на предмет порушень фінансового законодавства.
    • Вжити заходів щодо припинення її діяльності.

• Контакт: FCA
3.2. Звернення до Action Fraud
  • Мета: Action Fraud — національний центр для повідомлень про шахрайство у Великій Британії.
  • Контакт: https://www.actionfraud.police.uk/
3.3. Звернення до Companies House
  • Мета: Оскільки компанія зареєстрована в Companies House, зверніться до них з проханням:
    • Перевірити діяльність компанії на предмет відповідності законодавству.
    • Вжити заходів щодо її ліквідації, якщо буде виявлено порушення.

• Контакт: Companies House
🧩 4. Додаткові рекомендації
  • Збір доказів: Зберігайте всі повідомлення, скріншоти, записи дзвінків та інші докази.
Яким чином всі ці дії допоможуть? Уявимо ситуацію ми живемо у справедливому світі, у британії відзивають всі ліцензії цієї прокладки, та й шо далі?))) Яким чином це регулює діяльність дніпровських офісів? Це просто фікція для людей які беруть позики) шо от це від компанії вона заєрестровано в британії))
завтра відізвуть ліцензію у британії, вставлять якусь бумажку з коломбії

Як це все вплине на вашу фейкову позику?))

Яким чином всі ці дії допоможуть? Уявимо ситуацію ми живемо у справедливому світі, у британії відзивають всі ліцензії цієї прокладки, та й шо далі?))) Яким чином це регулює діяльність дніпровських офісів? Це просто фікція для людей які беруть позики) шо от це від компанії вона заєрестровано в британії))
завтра відізвуть ліцензію у британії, вставлять якусь бумажку з коломбії

Як це все вплине на вашу фейкову позику?))
Як мінімум хоч трохи насолити їм

Зрозуміло що їм на все начхати і вони мають серйозну кришу на верхах. Якщо переглянути судові справи проти них, то наш суд всі справи закриває навіть через неправильно поставлену кому в позовній заяві (перечитав сотні справ, і в усіх суд постійно находив причину для відмови) особливо цікава причина відмови в розгляді справи (коли більше причин відмовити суд не знаходить) «договір визнаний недійсним (посилаються на рішення НБУ щодо незаконої діяльності BitCapital) не потребує його визнання недійсним судом», водночас знаходив цікаву справу де була описана ситуація коли хакер зламав їхні сервери і вивів собі 100 тисяч доларів, так правоохоронні органи миттєво за їх заявою його знайшли, а суд посадив його в тюрму.

Крім цього перед цим BitCapital найняв бандитів які цього хакера викрали і тривалий час його катували. Однак поліція відмовляється розслідувати такі незаконні їхні дії

Питання їхнього покарання вже стало мені справою принципу. Є декілька додаткових ідей які звісно потребують коштів навіть більше тих 4000 доларів що вони вимагають з мене. Але я готовий заплатити і більше аби хоч якось їх покарати та добитися хоч мінімальної справедливості.

Останнє редагування:
водночас знаходив цікаву справу де була описана ситуація коли хакер зламав їхні сервери і вивів собі 100 тисяч доларів, так правоохоронні органи миттєво за їх заявою його знайшли, а суд посадив його в тюрму.

Крім цього перед цим BitCapital найняв бандитів які цього хакера викрали і тривалий час його катували. Однак поліція відмовляється розслідувати такі незаконні їхні ді
Пруфи, або - це "невигадані історії, про які неможливо мовчати" :crazy::crazy:

Однак поліція відмовляється розслідувати такі незаконні їхні дії
Заявляв катований? і як вони його викрали та катували, якщо він був у тюрмі?) Бо правоохоронні органи його ж миттєво знайшли) А за що посадив? Що офіс на 100к нагрів?)) А хто до суду звертався?)

Останнє редагування:
Пруфи, або - це "невигадані історії, про які неможливо мовчати" :crazy::crazy:

Заявляв катований? і як вони його викрали та катували, якщо він був у тюрмі?) бо правоохоронні органи його ж миттєво знайшли)
О певно перші представники Бітів прийшли себе захищати. Зараз будуть пруфи.

Стосовно тієї справи що я писав тут судять того чоловіка, і ще про викрадення зараз докину

О, так, я із них. Буду давати сильний опір! Готуйтесь))
Сорі, якщо грубо, зараз на емоціях просто

Тут серед відкритих кримінальних проваджень є справа стосовно незаконного утримання, позбавлення волі

Ось суть справи

Вкладення

• IMG_2600.webp
    IMG_2600.webp
    213.7 Кб · Перегляди: 108
  • IMG_2599.webp
    IMG_2599.webp
    337.7 Кб · Перегляди: 105
  • IMG_2601.webp
    IMG_2601.webp
    251.1 Кб · Перегляди: 103
Останнє редагування:
Розумію що в Україні справедливості важко добитися. Тому планую звертатись до міжнародних органів з захисту прав людини стосовно бездіяльності органів влади України щодо захисту моїх прав.
3.1. Звернення до
Англійської футбольної Прем'єр-ліги. Ефект те ж самий буде.

О певно перші представники Бітів прийшли себе захищати. Зараз будуть пруфи.
Friendly fire
Суть справи - охолоньте. Я особисто знаю, як це важко.

Останнє редагування:
Стосовно тієї справи що я писав тут судять того чоловіка, і ще про викрадення зараз докину

Тут серед відкритих кримінальних проваджень є справа стосовно незаконного утримання, позбавлення волі

Ось суть справи
Встановіть собі та рідним антиспам, зробіть обмеження на переписки в вайбері/телеграмі і живіть спокійно

Ось суть справи
Щось перший раз про таке чую
Мені виглядає як спроба похайпитися на популярній темі, аби потім їм люди заплатили кошти за «допомогу». Чи біти тому чоловіку дали за один раз близько 50к юсдт як позику 🤔😆

Останнє редагування:
Встановіть собі та рідним антиспам, зробіть обмеження на переписки в вайбері/телеграмі і живіть спокійно

Мені виглядає як спроба похайпитися на популярній темі, аби потім їм люди заплатили кошти за «допомогу». Чи біти тому чоловіку дали за один раз близько 50к юсдт як позику 🤔😆
Те саме) Хай шановні юристи глянуть цей комент і скажуть, що до чого) Бо виглядає, як повна х*йня)

Мені виглядає як спроба похайпитися на популярній темі, аби потім їм люди заплатили кошти за «допомогу»
Стосовно викрадення? Сам в шоці що таке можливо. Але доказами того, що таке дійсно було це відкрите кримінальне провадження стосовно незаконного позбавлення волі. Крім цього оновлення, все таки одного з викрадачів затримали і обрали запобіжний захід тримання під вартою. Про цей випадок можна почитати в реєстрі судових справ, ось витяг з судової ухвали:
Встановлено, що СВ Чернівецького РУП ГУНП в Чернівецькій області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №12025262020000819 внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 05.03.2025 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 189 КК України за фактом того, що ОСОБА_4 та ОСОБА_9 застосовуючи насильство до ОСОБА_6 примусово посадили його до транспортного засобу та продовжуючи фізичне насильство вимагали в останнього неіснуючий борг в сумі 68 000 доларів США.

06 березня 2025 року ОСОБА_4 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 189 КК України, тобто у вимозі передачі чужого майна з погрозою вбивства, насильством над потерпілим, вчинене за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану.​

Стосовно викрадення? Сам в шоці що таке можливо. Але доказами того, що таке дійсно було це відкрите кримінальне провадження стосовно незаконного позбавлення волі. Крім цього оновлення, все таки одного з викрадачів затримали і обрали запобіжний захід тримання під вартою. Про цей випадок можна почитати в реєстрі судових справ, ось витяг з судової ухвали:
Встановлено, що СВ Чернівецького РУП ГУНП в Чернівецькій області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №12025262020000819 внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 05.03.2025 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 189 КК України за фактом того, що ОСОБА_4 та ОСОБА_9 застосовуючи насильство до ОСОБА_6 примусово посадили його до транспортного засобу та продовжуючи фізичне насильство вимагали в останнього неіснуючий борг в сумі 68 000 доларів США.

06 березня 2025 року ОСОБА_4 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 189 КК України, тобто у вимозі передачі чужого майна з погрозою вбивства, насильством над потерпілим, вчинене за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану.​
Тю, так в пості моя рідна Дніпровська область, а тут Чернівці
То де ж воно було тоді)))
Мало віриться щось мені в цю історію. Може це якась нова лякалка від бітів. Типу не віддасте нам «позику» буде у вас отака х*рня

Тю, так в пості моя рідна Дніпровська область, а тут Чернівці
То де ж воно було тоді)))
Мало віриться щось мені в цю історію. Може це якась нова лякалка від бітів. Типу не віддасте нам «позику» буде у вас отака х*рня
так тут діло не в тому що він борг не заплатив)
він вкрав гроші у них)

Останнє редагування:
Те саме) Хай шановні юристи глянуть цей комент і скажуть, що до чого) Бо виглядає, як повна х*йня)
Ну яка х*йня? Ось посилання на рішення суду Єдиний державний реєстр судових рішень там описано обставини справи щодо викрадення. І лист від МВС про відкриті кримінальні провадження стосовно BitCapital, серед яких є провадження стосовно незаконного позбавлення волі. І да чувака не за не закриту позику викрали, а за те що він знайшов вразливість в їх системі і вивів собі на гаманець щось орієнтовно 100 000

Вкладення

• IMG_2599.webp
    IMG_2599.webp
    337.7 Кб · Перегляди: 80
  • IMG_2600.webp
    IMG_2600.webp
    213.7 Кб · Перегляди: 85
Назад
Угорі