Трошки своєї історії. Ще на початку прострочок, коли була я ще боягузкою, одне МФО поскидало мені, чоловіку та мамі фото директора, завучів, моє зі шкільного сайту. Також адреси, номера телефонів.Погрожували подзвонити жінці начальнику відділу освіти і сказати, що ми любовними. Вони надіслали мені його адресу та особисті дані. Я думала, що з розуму зійду. Тоді ми знайшли гроші та заплатили. Потім мені ще й трохи грошей вдалося повернути. Інше МФО по черзі об'дзвонювало колег із погрозами, не називаючи себе. Десь через пів року один нібито чудак- слідчий дістав начальника районо, шукав мене. Ще пізніше колектор писав мені, що зараз буде об'дзвонювати школу, щоб мені допомогли. Я вже не розгубилася і відповіла, щоб дзвонили, але розуміли, що син колеги працює в СБУ. Після цього погроз більше не було. У мене річниця, як я в цьому болоті. Залишилося 4 МФО та кредит в Онлайн Фінанс. Інші позакривали з великими відсотками ще на початку прострочок. Дуже жалкую, бо сума страшна.Тоді я про цей форум не знала, боялася. Брала на пролонгації. Почалося все ,мабуть, з 2000, навіть не пам'ятаю для чого взяла. Я, наприклад, директору спочатку казала, що не знаю, хто це дзвонить. А коли дзвонив " слідчий", то говорила, що родич брав кредит і вказав мій номер. Головне : з ними не спілкуватися, щоб не слухати всю цю гидоту.