Підкажіть, як спілкуватись з вищим начальством?

• Автор теми Автор теми Natali Natalia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 923

Natali Natalia

V I P
Дописи
130
Реакції
203
Бали
3625
Natali Natalia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора всім добрим людям.
Прошу вашої поради, як пояснити дану ситуацію вищому начальству, адже мій директор вже в давно в курсі всих моїх проблем. Дякувати Богу, підтримує мене. Я розумію, що всі ці погрози, лише для залякування. Та в той самий час, розумію, що дзвінки до начальника відділу освіти будуть і вони звичайно ж будуть вимагати пояснень, та що казати взагалі не знаю.

Вкладення

• photo_2020-12-29_17-08-15.webp
    photo_2020-12-29_17-08-15.webp
    39.8 Кб · Перегляди: 120
Фу как мерзко... просто буеее...
Вымогательство и шантаж.

Перестаньте внутри себя быть должной и общаться станет каплю проще.
Убрать потребность оправдываться.
Мошенники и точка.
Бьюсь головой об стену. А эти портят мне репутацию.
Добавить: может, вы мне подскажите, что еще можно сделать?
И показала бы эти мерзкие угрозы в вайбер. Только чтобы ваших ответов никаких не было.

" ... і працювати Ви не будете в ліцеї ..."
Ніби від цього у вас відразу з'явиться палке бажання платити і потрібна сума... :facepalm:
А по факту - при потребі казати як є - шантажують, погрожують ...
Ви просто не зобов'язані платити їхні "бажалки" - мають що заперечити - нехай звертаються до суду... чого вони звісно не роблять, бо це не вигідно і навіть затратно для них, коли людина дає адекватну відсіч в правовому полі.
І взагалі ваші фінансові спірні питання не повинні б були ніяким чином відображатися на професійній діяльності, якщо до останньої немає претензій у адміністрації закладу ... проте людський фактор в багатьох випадках це нивілює.

Ніби від цього у вас відразу з'явиться палке бажання платити і потрібна сума...
Всегда задавал себе этот же риторический вопрос.
Вся работа звонарей построена на шантаже и вымогательстве. И это давно не секрет.
Кстати, всегда возмущал факт, что нужно платить за услуги:
1. Угроза жизни
2. Угрозы родственникам
3. Хамство, оскорбления
4. Порча репутации (в некоторых случаях даже порча имущества)
5. Срыв рабочего дня
.... Список можно долго продолжать.

Прошу вашої поради, як пояснити дану ситуацію вищому начальству, адже мій директор вже в давно в курсі всих моїх проблем. Дякувати Богу, підтримує мене. Я розумію, що всі ці погрози, лише для залякування. Та в той самий час, розумію, що дзвінки до начальника відділу освіти будуть і вони звичайно ж будуть вимагати пояснень, та що казати взагалі не знаю.
Не реагуйте, не відповідаєте на такі повідомлення))вони шукають вашу слабинку. Керівнику можете сказати, що консультувались з адвокатом, від вас чогось вимагають незрозумілі люди, ніякого договору не надсилають, а значить аферисти, нехай доводять в суді свої вимоги. Ведіть себе впевнено, будьте переконливі і все буде добре! Удачі!

Если директор Вас понимает и поддерживает, это уже большой плюс. Стойте на своём и не давайте слабину.

Я бы снова поговорила с директором лицея.
Вряд ли Вас вызовет начальник отдела образования для "дачи показаний"
Начальник будет говорить с Вашим директором. По телефону. И то не факт, что будет

Не реагуйте, не відповідаєте на такі повідомлення))вони шукають вашу слабинку. Керівнику можете сказати, що консультувались з адвокатом, від вас чогось вимагають незрозумілі люди, ніякого договору не надсилають, а значить аферисти, нехай доводять в суді свої вимоги. Ведіть себе впевнено, будьте переконливі і все буде добре!
Дякую, за цінну пораду

Пока не избавитесь от страха внутри - будет голос дрожать и земля уходить из-под ног.
Можно перед зеркалом прорепетировать разные сценарии разговора, ваши ответы. Смотрите на себя обязательно.

Всегда задавал себе этот же риторический вопрос.
Вся работа звонарей построена на шантаже и вымогательстве. И это давно не секрет.
Кстати, всегда возмущал факт, что нужно платить за услуги:
1. Угроза жизни
2. Угрозы родственникам
3. Хамство, оскорбления
4. Порча репутации (в некоторых случаях даже порча имущества)
5. Срыв рабочего дня
.... Список можно долго продолжать.
Так только на этом и выезжают, опираясь на страхи людские и незнание своих прав...
Ибо в правовом поле им ловить нечего, было бы иначе - звонарей вобще не было бы.

Не реагируйте на это б...дло, вообще никакой реакции, сразу в блок и всё

Если директор Вас понимает и поддерживает, это уже большой плюс. Стойте на своём и не давайте слабину.
Дякую
Не реагируйте на это б...дло, вообще никакой реакции, сразу в блок и всё
Дякую, так і зробила
Так только на этом и выезжают, опираясь на страхи людские и незнание своих прав...
Ибо в правовом поле им ловить нечего, было бы иначе - звонарей вобще не было бы.
Так і є, на всі 100%

ВаЛиКо, так вот как раз прикол именно в том, что люди фактически оплачивают такие "услуги". Как сказал бы Светлаков, "Это шедевр!!"
Блин, это гениально!
Вот дают подсрачник, а человек денежку платить. Потом лицом в навоз, а он платит. Да это садo-маZо получается...

Дякую, за цінну пораду
Будь-ласка)))
А ще, у випадку, якщо насправді керівник вас покличе на розмову, при ньому пробийте номери, з яких телефонуватимуть, через Труколер(наприклад), нехай побачить, як їх підписуть і називають)) нормальні люди таких прізвиськ не мають))

ВаЛиКо, так вот как раз прикол именно в том, что люди фактически оплачивают такие "услуги". Как сказал бы Светлаков, "Это шедевр!!"
Блин, это гениально!
Вот дают подсрачник, а человек денежку платить. Потом лицом в навоз, а он платит. Да это садo-маZо получается...
Вірите, на даний момент, навіть якби я виграла в лотерею 1000000 ?, не заплатила б і копійки, особливо після цього всього терору.
Будь-ласка)))
А ще, у випадку, якщо насправді керівник вас покличе на розмову, при ньому пробийте номери, з яких телефонуватимуть, через Труколер(наприклад), нехай побачить, як їх підписуть і називають)) нормальні люди таких прізвиськ не мають))
О, ця програмка, це щось. Просто - РЖАЧ?
Фу как мерзко... просто буеее...
Вымогательство и шантаж.

Перестаньте внутри себя быть должной и общаться станет каплю проще.
Убрать потребность оправдываться.
Мошенники и точка.
Бьюсь головой об стену. А эти портят мне репутацию.
Добавить: может, вы мне подскажите, что еще можно сделать?
И показала бы эти мерзкие угрозы в вайбер. Только чтобы ваших ответов никаких не было.
Дякую, я повному ❄️ ні з ким на зв'язок не виходжу

Останнє редагування:
" ... і працювати Ви не будете в ліцеї ..."
Ніби від цього у вас відразу з'явиться палке бажання платити і потрібна сума... :facepalm:
А по факту - при потребі казати як є - шантажують, погрожують ...
Ви просто не зобов'язані платити їхні "бажалки" - мають що заперечити - нехай звертаються до суду... чого вони звісно не роблять, бо це не вигідно і навіть затратно для них, коли людина дає адекватну відсіч в правовому полі.
І взагалі ваші фінансові спірні питання не повинні б були ніяким чином відображатися на професійній діяльності, якщо до останньої немає претензій у адміністрації закладу ... проте людський фактор в багатьох випадках це нивілює.
Так Ви праві. На даний момент моя директорка тримає оборону і говорить таким "звонілкам", що особисті проблеми і справи підлеглих її не цікавлять. Я навіть встановила їй на телефон Truecoller і тепер ці дзвінки навіть піймають їй настрій. Але на днях нашу школу передають до іншого відділу освіти, а таам МІГЕРИ ще ті. Так що побачим, що буде далі.
А вам велике спасибі, за такі цінні для мене поради.
Як завжди, не знаєш що робити, йди на форум.
Гарного Вам вечора?
Я такой вопрос задала учредителю фирмы на которой работаю, сказал шли их н@*й, и в блок))
Респект і уважуха вашому начальству. Таких як наші директори, треба побільше

Скиньте этот скрин с жалобой на урядову,кибер и в генпроккратуру с нбу.

Назад
Угорі