Медь
Форумчанин
- Дописи
- 57
- Реакції
- 50
- Бали
- 158
Медь не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ні, там половина позики здається проплаченою було і це мабуть їм не дуже ок, клянчать 3х від боргу , через колів в смс, так не спілкувався з ними.. Про те що я в реєстрі на суд писали пів року тому, але глухо... У мене зараз підхід - віддам як віддам і це реально так, іноді і частини грошей за місяць на борги не скидаю, підождутьА з КредитКасою судились?
Не хвилюйтеся, я 4 роки борюсь з ними. Сама закрила з 35 МФО вже 23. За ці роки лише Монетка діставала до робити мами і все. Зараз лише є погрози від невідомих по Новим кредитам, але сама винна в червні піддалась на погрози Монетки і взяла сама на паніці цей кредит.
Підкажіть будь ласка коли можна чекати від Нових кредитів адекватної розмови і пропозиції. 3 місяці в протер мінуванні і з початку місяця почалися погрози не російській з тим що влаштують мені веселе життя і так далі. Знайшли мою сторінку в інстаграм і обіцяли зробити розсилку по підписникам і підпискам що я шахрайка. І тварі роблять це ж навмисно щоб вивести на емоцію, бо я волонтер і розуміють що таке може подіяти. Ігнорувала весь час але ось на днях потрібно відкривати збір хлопцям і мене будуть відмічати як співавтора збору, боюсь що можуть втнути щось. З тіла 2к хочуть 8к, подзвонила їм сьогодні і сказала що або 3к 2 жовтня або 8к розбитих на 4 платежі, хоча сама розумію що після цих пог...
Розсилка грошей коштує, інстаграм таку активність позначить як спам і оце до речі прямі погрози , напишіть заяву і покажіть шантажистам. А ще на ворк.юа знайдіть поточних/колишніх і їбіть їм мозок і відповідь)
І як можна чотири роки віддавати і знову взяти, це прям дуже дивно.... Період "жим-жим" у всіх форумчан пройшов, вірте в себе , а не дзвонарям)Не хвилюйтеся, я 4 роки борюсь з ними. Сама закрила з 35 МФО вже 23. За ці роки лише Монетка діставала до робити мами і все. Зараз лише є погрози від невідомих по Новим кредитам, але сама винна в червні піддалась на погрози Монетки і взяла сама на паніці цей кредит.
Підкажіть будь ласка коли можна чекати від Нових кредитів адекватної розмови і пропозиції. 3 місяці в протер мінуванні і з початку місяця почалися погрози не російській з тим що влаштують мені веселе життя і так далі. Знайшли мою сторінку в інстаграм і обіцяли зробити розсилку по підписникам і підпискам що я шахрайка. І тварі роблять це ж навмисно щоб вивести на емоцію, бо я волонтер і розуміють що таке може подіяти. Ігнорувала весь час але ось на днях потрібно відкривати збір хлопцям і мене будуть відмічати як співавтора збору, боюсь що можуть втнути щось. З тіла 2к хочуть 8к, подзвонила їм сьогодні і сказала що або 3к 2 жовтня або 8к розбитих на 4 платежі, хоча сама розумію що після цих погроз 3к і хай йдуть куди подалі.
Останнє редагування: