Перший тиждень прострочки в МФО

• Автор теми Автор теми настч
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 118
  • Перегляди Перегляди 4K
То нікого не хвилює в нас скоріше засудять ніж підтримають

А за цей місяць їм не дзвонили?
Дзвонить почали декілька днів назад.Я поставила антиблок і вони не відповідали.Нерви слабенькі.Як почали слати смс то тут і почалося.Довелося все розказати і пояснити.У них зараз щок.

Дзвонить почали декілька днів назад.Я поставила антиблок і вони не відповідали.Нерви слабенькі.Як почали слати смс то тут і почалося.Довелося все розказати і пояснити.У них зараз щок.
А смс слали тільки батькам чи ще комусь? І що саме там пишуть?

Я знову в паніці одні пишуть що платити все одно прийдеться інші що ні.
Я не знаю що робити.
А можна з юристом це вирішити я бачу що на форумі вони теж є?

То нікого не хвилює в нас скоріше засудять ніж підтримають

А за цей місяць їм не дзвонили?
Дзвонили. Просто я всім сказала швидше, ніж почалися дзвінки. Тепер їх нехай совість мучає. Ще скажу , що тепер крім колекторів )))) мені майже ніхто не дзвонить. А ще.... я не розказую подругам про свої дії , плани і т .д. Я готова говорити на довільні теми , не про мфо . То їм ще менше цікаво стало ))) Бо ж нема як порадуватись чужому горю, наші люди таке полюбляють. І брала я гроші не для себе, тому вся "дорога" родина , то знає. Також я не питаю у них, чи їм дзвонили . Ця ситуація ще раз підтвердила те, що немає у мене родини. Керівник мій також в курсі , і всі знають для чого я гроші брала. Ну блін , крім швагра мене ніхто не осудив.
Я не знаю що робити.
Ви мало їм віддали ? Платити чи ні , то вибір кожного особисто. Також те ж стосується адвокатів , звертатися чи ні вирішує кожен індивідуально

Останнє редагування:
Я не знаю що робити.
ну вопервых вам необходимо успокоиться)))
платить или нет зависит только от вас.
Если вы захотите со временем закрыть все кредиты, то закроете за тело+- небольшой %.
А иногда за одно тело, а некоторым везет и за половину тела.
Сядьте и посчитайте сколько вы уже им отдали.
Далее как вам советовали смените сим карту.
Дальше занимайтесь своими делами, детьми и мужем.
Как будут ЛИШНИЕ деньги, и будет достаточно для закрытия хотябы одной шараги, можете оплачивать.
Можете забить и ждать их официальных действий( суд-отличный вариант и мало кто к нему прибегает, т.к. нужно им в первую очередь доказать, что вы что-то должны, а это часто нереально, либо ИНН(исполнительная надпись нотариуса) здесь несколько проще для шараг при помощи недобросовесных нотариусов и исполнителей, но все тоже оспаривается в суде.)
Больше запомните ничего не может случиться.
Кредиты беззалоговые, поэтому вашему имуществу абсолютно ничего не угрожает, вашим детям также.
Да, звонки, письма и сообщения, это их максимум.
Более ничего не случиться.

А смс слали тільки батькам чи ще комусь? І що саме там пишуть?
Поки що тільки батькам.с*ськи клопи і євоші.Пишуть що передайте інформацію боржнику .......про можливість внести борг на таку суму до такого то числа.Ну в мене 2 тижня прострочки тіки.Майкред прислав якщо сьогодні не оплачу передадуть колекторвм борг і ви бистро повернете борг.Я трішки в паніці

Поки що тільки батькам.с*ськи клопи і євоші.Пишуть що передайте інформацію боржнику .......про можливість внести борг на таку суму до такого то числа.Ну в мене 2 тижня прострочки тіки.Майкред прислав якщо сьогодні не оплачу передадуть колекторвм борг і ви бистро повернете борг.Я трішки в паніці
мене за 4 дні просрочки віддали колекторам ) І так мені вже дзвонить Фактор і Таліон)))) ну трубки не беру , що питають не знаю ... смс не читаю, листи з пошти видаляю не читаючи .

мене за 4 дні просрочки віддали колекторам ) І так мені вже дзвонить Фактор і Таліон)))) ну трубки не беру , що питають не знаю ... смс не читаю, листи з пошти видаляю не читаючи .
А хто продав?

Вкладення

• photo_2020-09-23_13-51-42 (2).webp
    photo_2020-09-23_13-51-42 (2).webp
    30.1 Кб · Перегляди: 27
  • photo_2020-09-23_13-51-42.webp
    photo_2020-09-23_13-51-42.webp
    53.5 Кб · Перегляди: 30
Останнє редагування:
Не витримала я таки продаю землю.
І буду віддавати поки не стало гірше.
Слабачка я?

Не вздумайте продавати. Свій характер треба показувати, а не включати слабачку.
нема що показувати . я хочу жити спокійно і трястись від кожного дзвінка.
треба було зробити це ще до просрочка а тепер прийдеться переплачувати

нема що показувати . я хочу жити спокійно і трястись від кожного дзвінка.
треба було зробити це ще до просрочка а тепер прийдеться переплачувати
И вы думаете, что вам денег хватит от продажи земли? Да пока вы не продадите, пока получите деньги, пока оформление бумаг - МФО насчитают ещё больше. И в результате, вы останетесь и без земли, и без денег, и с долгами. Не платите горячку. Если будете игнорировать звонилок, террор быстро закончится и будете жить спокойно.

И вы думаете, что вам денег хватит от продажи земли? Да пока вы не продадите, пока получите деньги, пока оформление бумаг - МФО насчитают ещё больше. И в результате, вы останетесь и без земли, и без денег, и с долгами. Не платите горячку. Если будете игнорировать звонилок, террор быстро закончится и будете жить спокойно.
Я тільки що створила свій щоденник. Почитайте, може хоч вас вбережу від своїх помилок

Назад
Угорі