Щоденник Перший день прострочки в Кліккредит

• Автор теми Автор теми NataliYa2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 358
  • Перегляди Перегляди 15K
Всім вітання, соскредит прислав смс про закриття кредиту тіло+900 грн) пропозиція норм,але грошей нема... цікаво чи будуть ще пропонувати?

Всім вітання, соскредит прислав смс про закриття кредиту тіло+900 грн) пропозиція норм,але грошей нема... цікаво чи будуть ще пропонувати?
Не знаю як зараз. Мала в них 2019 році, то акцій приходило багато. Закрила за тіло на два платежі розбили.

Не знаю як зараз. Мала в них 2019 році, то акцій приходило багато. Закрила за тіло на два платежі розбили.
В мене прострочка місяць,дали акцію до 30.09. Але пролонгацію робила,то ще почекаю може буде більш вигідна пропозиція

Тепер мої найкращі дні субота і неділя))). З понеділка по п'ятницю терористи жити не дають.

Тепер мої найкращі дні субота і неділя))). З понеділка по п'ятницю терористи жити не дають.
В мене аналогічно.)) На вихідних хоч телефон відпочиває трохи.
Хоча от в п'ятницю навіть всього 8 дзвінків фільтр заблокував. Це прям дивно, бо зазвичай 35-40 на день.

Будуть і краще пропонувати. Мені вже пів року майже половину тіла пропонують

Всім вітання, сьогодні почали обдзвін оточення,але не знаю хто, припущення що топ1 чи єгроші. Телефонують по телефонній книзі яку злизали

В мене їх 29, десь перелік писала в щоденнику. Думаю це вони,бо тільки вони телефонували чоловіку та мамі. Не допомогло,то тепер пішли по тел книзі
А які компанії продають кредитпромінвест?

Останнє редагування:
В мене сьогодні прімоколект обзвонив.
Хто їм що продав не знаю
Хто їм що продав не знаю

То краще ніж вони це зроблять це за вас, ще й прикрасивши все "родзинками"?
Ще й вийде що ви брешете... це ваша справа, але уникнути того, що чоловік дізнається, не вийде. Гарантовано.
І тільки вам обирати як він отримає цю інформацію. Поки що на вашому боці ініціатива... потім прийдеться виправдовуватись, а це врази гірше як на мене.
Краще розказати, мому сьогодні подзвонили, дома війна не знаю чим все закінчиться

Назад
Угорі